נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי לא הסברתי טוב ,כן, מי ששרירי יכול לא לישון חודשיים ולעוף בלי כנפיים, ואם דוקרים אותו אז יוצא חלב ולא דם.
פחות כאבי גב וברכיים זה כן, אלא אם כן האימון היה ממש קשה אז יכול להיות שיהיו כאבים, אבל באופן זה לא סביר שאדם חזק יסבול מכאבי גב וברכיים כמו האוכלוסיה שלא עושה שום דבר. הבריאות הכללית תלויה בעוד הרבה דברים אבל בעיקרון סקוואט מרפא סרטן 😛אולי לא הסברתי טוב ,
אני שואל אם זה שמשהו שרירי אז הבריאות הכללית שלו טובה יותר או רק איפה שהשרירים עוזרים כמו לדוגמה בפחות כאבי גב וברכים וכו'
בדרך כלל מי שמתאמן במשקל תקין יותר,אוכל טוב יותר מהאדם הממוצע, ואם גם המתאמן מבצע פעילות אירובית אז בכלל המצב הכללי יהיה יותר טוב.אולי לא הסברתי טוב ,
אני שואל אם זה שמשהו שרירי אז הבריאות הכללית שלו טובה יותר או רק איפה שהשרירים עוזרים כמו לדוגמה בפחות כאבי גב וברכים וכו'
מה זאת אומרת?איך הרפידה מבפנים ?
הכוונה האם זה דיקט בפנים או מרופד עם כריות וכאלה 🤡מה זאת אומרת?
אתה מתכוון אם היא נוחה?
שטוחה וקשהאם היא שטוחה וקשה או מרופדת ונוחה
הכוונה האם זה דיקט בפנים או מרופד עם כריות וכאלה 🤡
אני אנצל גם את המעמד לשאול:
מה עדיף, נעל גבוה יותר ומרופדת יותר
או נעל נמוכה יחסית אבל דיקט רציני? (לסקוואט כמובן)
שטוחה וקשה
זה בידיוק מה שאני עושה.אז סבבה
אם זה נוח לך לסקוואטים והרגל יושבת טוב בפנים (אתה יכול לשרוך את השרוכים חזק)
כרגע אני עושה את הסקוואט שלי עם נעלי ריצה - מדידת עקב נתנה 3 ס"מאני וקולד נראה לי היחידים פה עם הנעל של vs athletics ושנינו (אני בטוח) לא יחליף אותה בשום נעל אחרת לסקוואט.
הנעל עצמה עם סוליה די גבוהה, הייתי מעריך 3 סנטימטר, משהו כזה.
זה בידיוק מה שאני עושה.
שמתי לב שזאת הנעל הכי טובה (מבין הנעליים שלי) לסקוואט.
ואם אתה יכול להסביר לי למה כ"כ טוב אולסטר גבוה?
אני שומע מצד אחד שהיא טובה ומצד שני שהיא לא טובה... אני כבר מבולבל.
היום הלכתי לקנות, אבל לא היה להם את הגובה.
שזה רע למה?היא שטוח, קשה, יש לה אחיזה טובה לרצפה
אתה מהדק את הבד שלה חזק והרגל יושבת טוב
החיסרון שאין עקב (כמו בנעל WL)
שזה רע למה?
אז אם אני עובד עם אולסטר אני מעבד מהעבודה של הקוואדס?עקב מכניס את הסקוואדס להרמה, גם בדדליפט ובכל משיכה (קלין וסנאצ' במקרה של משקולנים)
עקב מכניס את הסקוואדס להרמה, גם בדדליפט ובכל משיכה (קלין וסנאצ' במקרה של משקולנים)
אם אתה קונה אולסטאר ב 150-200 ש"ח
אולי כדאי כבר להזמין נעליים מקצועיות בסביבות 250-300 ש"ח (מה שיש לאלכס,אדר ולראשוס)