הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

כן, מי ששרירי יכול לא לישון חודשיים ולעוף בלי כנפיים, ואם דוקרים אותו אז יוצא חלב ולא דם.
אולי לא הסברתי טוב ,
אני שואל אם זה שמשהו שרירי אז הבריאות הכללית שלו טובה יותר או רק איפה שהשרירים עוזרים כמו לדוגמה בפחות כאבי גב וברכים וכו'

אולי לא הסברתי טוב ,
אני שואל אם זה שמשהו שרירי אז הבריאות הכללית שלו טובה יותר או רק איפה שהשרירים עוזרים כמו לדוגמה בפחות כאבי גב וברכים וכו'
פחות כאבי גב וברכיים זה כן, אלא אם כן האימון היה ממש קשה אז יכול להיות שיהיו כאבים, אבל באופן זה לא סביר שאדם חזק יסבול מכאבי גב וברכיים כמו האוכלוסיה שלא עושה שום דבר. הבריאות הכללית תלויה בעוד הרבה דברים אבל בעיקרון סקוואט מרפא סרטן 😛

האם נעלי Globe טובות לסקוואט?
vagrant.jpg

אולי לא הסברתי טוב ,
בדרך כלל מי שמתאמן במשקל תקין יותר,אוכל טוב יותר מהאדם הממוצע, ואם גם המתאמן מבצע פעילות אירובית אז בכלל המצב הכללי יהיה יותר טוב.
אדם מאומן חזק יותר, לחץ דם נמוך יותר [בדרך כלל] דופק במנוחה נמוך יותר ומערכת חיסון חזקה יותר.
בנוסף הוא לא ילך ברחוב ויתפרק כמו זקנה ויהיה לו פריצת דיסק מלהוציא תינוק מהאוטו.
(התמורה לדופק היא בעיקר מריצות וכו').
ואם הוא שותה חלב ועושה SS אז כן יהיה יותר קשה להרוג אותו, אם יפול עליו קרש בבניין בוער הוא יוכל לדחוף אותו ממנו בניגוד לאדם חלש.. 🤡

אפשר לדמיין שהן סבירות
בסופו של דבר אם אתה רציני לגבי האימונים אתה תהיה חייב נעל נורמלית לסקוואט.

אם היא שטוחה וקשה או מרופדת ונוחה

מה זאת אומרת?
אתה מתכוון אם היא נוחה?
הכוונה האם זה דיקט בפנים או מרופד עם כריות וכאלה 🤡

אני אנצל גם את המעמד לשאול:
מה עדיף, נעל גבוה יותר ומרופדת יותר
או נעל נמוכה יחסית אבל דיקט רציני? (לסקוואט כמובן)

הכוונה האם זה דיקט בפנים או מרופד עם כריות וכאלה 🤡

אני אנצל גם את המעמד לשאול:
מה עדיף, נעל גבוה יותר ומרופדת יותר
או נעל נמוכה יחסית אבל דיקט רציני? (לסקוואט כמובן)

אני וקולד נראה לי היחידים פה עם הנעל של vs athletics ושנינו (אני בטוח) לא יחליף אותה בשום נעל אחרת לסקוואט.
הנעל עצמה עם סוליה די גבוהה, הייתי מעריך 3 סנטימטר, משהו כזה.

אז סבבה
אם זה נוח לך לסקוואטים והרגל יושבת טוב בפנים (אתה יכול לשרוך את השרוכים חזק)
זה בידיוק מה שאני עושה.
שמתי לב שזאת הנעל הכי טובה (מבין הנעליים שלי) לסקוואט.
ואם אתה יכול להסביר לי למה כ"כ טוב אולסטר גבוה?
אני שומע מצד אחד שהיא טובה ומצד שני שהיא לא טובה... אני כבר מבולבל.
היום הלכתי לקנות, אבל לא היה להם את הגובה.

אני וקולד נראה לי היחידים פה עם הנעל של vs athletics ושנינו (אני בטוח) לא יחליף אותה בשום נעל אחרת לסקוואט.
הנעל עצמה עם סוליה די גבוהה, הייתי מעריך 3 סנטימטר, משהו כזה.
כרגע אני עושה את הסקוואט שלי עם נעלי ריצה - מדידת עקב נתנה 3 ס"מ
יש לי נעליים אחרות דומות למה שהוא מתאר כרגע. הם דיקט רציני.. הרבה יותר מאולסטאר לפי מה שבדקתי אבל העקב 2 ס"מ.
אני לא מאמין שזה באמת משפיע, אבל כל פעם שהתאמנתי עם הנעליים האלה פשוט נהיו לי כאבים לא נורמליים במפשעה, ועם הנעלי ריצה כלום. יש לזה הסבר באמת? 🥷

זה בידיוק מה שאני עושה.
שמתי לב שזאת הנעל הכי טובה (מבין הנעליים שלי) לסקוואט.
ואם אתה יכול להסביר לי למה כ"כ טוב אולסטר גבוה?
אני שומע מצד אחד שהיא טובה ומצד שני שהיא לא טובה... אני כבר מבולבל.
היום הלכתי לקנות, אבל לא היה להם את הגובה.

היא שטוח, קשה, יש לה אחיזה טובה לרצפה
אתה מהדק את הבד שלה חזק והרגל יושבת טוב

החיסרון שאין עקב (כמו בנעל WL)

שזה רע למה?

עקב מכניס את הסקוואדס להרמה, גם בדדליפט ובכל משיכה (קלין וסנאצ' במקרה של משקולנים)

אם אתה קונה אולסטאר ב 150-200 ש"ח
אולי כדאי כבר להזמין נעליים מקצועיות בסביבות 250-300 ש"ח (מה שיש לאלכס,אדר ולראשוס)

עקב מכניס את הסקוואדס להרמה, גם בדדליפט ובכל משיכה (קלין וסנאצ' במקרה של משקולנים)

אם אתה קונה אולסטאר ב 150-200 ש"ח
אולי כדאי כבר להזמין נעליים מקצועיות בסביבות 250-300 ש"ח (מה שיש לאלכס,אדר ולראשוס)

dave grohl זה למה.
לי בתכלס יותר נוח גם לשבור איתן מקביל, אני לא יודע בדיוק למה, אבל כנראה שהגובה תורם
ובכלל, כשאתה נועל אותן כמו שצריך חזק והכל, הרגע שלך בטון.

איש הקוביות - הנעליים אולי עולות 70 דולר, אבל בסופו של דבר זה יצא לי 600 שקל הכל כולל הכל. ואם צריך הייתי שם אלפייה כי הנעליים שוות כל שקל.
ולגבי הנעל שך, מה בדיוק ישך?

נערך לאחרונה:
נעלי צבא טובות לסקוואט ? 😃
אני לומד בטכני של חיל האויר ככה שיש לי נעלי צבא ..

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית