הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

אם גיוס של יותר יחידות מוטוריות = יותר מסת שריר = אז אימוני בטווחים של RM1 הם הכי יעילים להיפטרופיה(קרקס)

עדיף BOR נקי עם 130 קילו מאשר PC 80 קילו
אם המטרה היפרטרופיה

אז אם אתה לא צריך PC אין סיבה לעשות אותו בשביל מה שהוא לא נועד
אם אתה רוצה היפרטרופיה תרים כבד בקיצור
אם אתה רוצה כוח מתפרץ תעשה PC

אני חושב שPC ביחד עם מתח בתכנית אימונים שלך יענו על כל הדרישות יותר טוב מכל אופציה אחרת, כולל היפרטרופיה

נערך לאחרונה:
קיצר עודד לייל אמר שתלך לעשות לג פרס למתוח קצת את ההמסטרינג להכין אותו לסקוואט מלא 😆

אני חושב שPC ביחד עם מתח ייתנו לך הרבה יותר בכל תחום כולל היפרטרופיה

עוד פעם בשביל היפרטרופיה ?
אז תעשה BOR ומתח

אני לא מדבר על כוח מתפרץ, PC זה אחלה תרגיל
אני מדבר על היפרטרופיה נטו

עודד מי שלא מכוון לספורט אין לו שום סיבה לעשות פאוורקלין

אני לא מסכים, ואגב יש פאוארקלין בSS וזה תכנית לאוכלוסייה כללית בלי מטרות אתלטיות בהכרח.

זו ממש לא תוכנית לאוכלוסיה הכללית

אני לא מסכים, ואגב יש פאוארקלין בSS וזה תכנית לאוכלוסייה כללית בלי מטרות אתלטיות בהכרח.

כדי להתאמן על כוח מתפרץ
מתאמן מתחיל אין לו רקע בכלום והוא צריך רמה סבירה של הרמות

אני שמח שאתה לא מסכים. איך תנועה זהה לדדליפט עם 50% ממשקל הדדליפט (בערך) תביא להיפרטרופיה?

בSS יש פאוורקלין כדי שתהיה למתאמן הזדמנות לתרגל את הסטאפ לדדליפט (ריפ מלמד אותם אותו הדבר) במשקלים קלים יותר, וכדי שהמתאמן ילמד לעבוד גם עם כוח מתפרץ. ברוב התוכניות היותר מתקדמות הפאוורקלין יורד אם התוכנית היא לא לספורט.

חלאס להיות ראש בקיר

אני שמח שאתה לא מסכים. איך תנועה זהה לדדליפט עם 50% ממשקל הדדליפט (בערך) תביא להיפרטרופיה?

בSS יש פאוורקלין כדי שתהיה למתאמן הזדמנות לתרגל את הסטאפ לדדליפט (ריפ מלמד אותם אותו הדבר) במשקלים קלים יותר, וכדי שהמתאמן ילמד לעבוד גם עם כוח מתפרץ. ברוב התוכניות היותר מתקדמות הפאוורקלין יורד אם התוכנית היא לא לספורט.

חלאס להיות ראש בקיר
קראת מה שהבאתי? המהירות שבה התנועה מתבצעת משנה הרבה דברים. אם הפאוארקלין יורד זה בגלל שהיחס של הדדליפט אליו כבר נשאר יחסית קבוע ואין יותר מדי מה להוציא ממנו כבר , ועדיף לתת משהו אחר שיעזור לך יותר בכוח המוחלט ויגרום לך להתחזק.

נערך לאחרונה:
קראת מה שהבאתי? המהירות שבה התנועה מתבצעת משנה הרבה דברים.
ואללה, אז אתה מציע לבילדרים לעשות כפיפות מרפקים עם חצי מהמשקל עבודה שלהם אבל במהירות מתפרצת בשביל היפרטרופיה?

לא, אתה גם לא יכול באמת לעשות CURLS בצורה מתפרצת. אבל כן, לשלב פאוארקלין זו התחלה טובה גם אם המטרה היחידה זה היפרטרופיה

לא, אתה גם לא יכול באמת לעשות CURLS בצורה מתפרצת. אבל כן, לשלב פאוארקלין זו התחלה טובה גם אם המטרה היחידה זה היפרטרופיה
למה לא? תוריד בחצי את המשקל ותראה שאתה יכול לעשות כל תנועה באופן מתפרץ. עכשיו הכנסת את עצמך לפינה.

לשלב פאוורקלין זה אחלה בתור מתחיל גמור שלא יודע לגייס את כל היחידות המוטוריות לתנועה, אחר כך זה כבר תלוי במטרה, ולהיפרטרופיה יש דברים הרבה יותר יעילים מאשר פאוורקלין.

אפשר לעשות קרלס כמו פאוורקלין גרוע עם אחיזה הפוכה. קוראים לזה power curls והאמת היא שיש מצב שזה תרגיל לא רע. דן ג'ון ממליץ 😃

עודד, אני לא חושב שPC עוזר במשהו להיפרטרופיה, אולי קצת בטרפזים והאמת היא שאני גם די סקפטי לגבי זה שהוא עוזר לדדליפט.

למה לא? תוריד בחצי את המשקל ותראה שאתה יכול לעשות כל תנועה באופן מתפרץ. עכשיו הכנסת את עצמך לפינה.

לשלב פאוורקלין זה אחלה בתור מתחיל גמור שלא יודע לגייס את כל היחידות המוטוריות לתנועה, אחר כך זה כבר תלוי במטרה, ולהיפרטרופיה יש דברים הרבה יותר יעילים מאשר פאוורקלין.
שוב פעם, תתייחס למה שהבאתי. הטיעונים כבר פה, ומה שהם מצביעים עליו זה שעבודה מתפרצת נותנת משהו שעבודה איטית לא נותנת. אם אתה רוצה סימוכין אני יכול לפתוח דיון בפורום של ריפ ואתה אישית תתווכח איתו.

נערך לאחרונה:
שוב פעם, תתייחס למה שהבאתי. הטיעונים כבר פה, ומה שהם מצביעים עליו זה שעבודה מתפרצת נותנת משהו שעבודה איטית לא נותנת. אם אתה רוצה סימוכין אני יכול לפתוח דיון בפורום של ריפ ואתה אישית תתווכח איתו.
אז אני שואל למה לא לעשות תרגילים אחרים במשקלים נמוכים ועבודה מהירה? חשבת על זה שאולי עדיף לעשות משהו אחר?

ריפ אמר להרים ידיים

אגב, מתוך הציטוט שלך:

"Conversely,
exercising at a slower speed develops strength only at that speed
and does not improve power at faster movement speeds."

אז דדליפט עוזר או לא עוזר לקלין? הוא התייחס פעם לסתירה הזאת?

עוזר כאילו בעקיפין, כי יש לך משיכה חזקה יותר מהרצפה, ויותר אנרגיה להשקיע בשאר התנועה.

---------- התגובה התווספה ב 02:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:03 ----------

אז אני שואל למה לא לעשות תרגילים אחרים במשקלים נמוכים ועבודה מהירה? חשבת על זה שאולי עדיף לעשות משהו אחר?

ריפ אמר להרים ידיים
🥰

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית