נק' מוניטין:
58,710
- 103,293
- 12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שPC ביחד עם מתח ייתנו לך הרבה יותר בכל תחום כולל היפרטרופיה
אני לא מסכים, ואגב יש פאוארקלין בSS וזה תכנית לאוכלוסייה כללית בלי מטרות אתלטיות בהכרח.
אני שמח שאתה לא מסכים. איך תנועה זהה לדדליפט עם 50% ממשקל הדדליפט (בערך) תביא להיפרטרופיה?אני לא מסכים, ואגב יש פאוארקלין בSS וזה תכנית לאוכלוסייה כללית בלי מטרות אתלטיות בהכרח.
קראת מה שהבאתי? המהירות שבה התנועה מתבצעת משנה הרבה דברים. אם הפאוארקלין יורד זה בגלל שהיחס של הדדליפט אליו כבר נשאר יחסית קבוע ואין יותר מדי מה להוציא ממנו כבר , ועדיף לתת משהו אחר שיעזור לך יותר בכוח המוחלט ויגרום לך להתחזק.אני שמח שאתה לא מסכים. איך תנועה זהה לדדליפט עם 50% ממשקל הדדליפט (בערך) תביא להיפרטרופיה?
בSS יש פאוורקלין כדי שתהיה למתאמן הזדמנות לתרגל את הסטאפ לדדליפט (ריפ מלמד אותם אותו הדבר) במשקלים קלים יותר, וכדי שהמתאמן ילמד לעבוד גם עם כוח מתפרץ. ברוב התוכניות היותר מתקדמות הפאוורקלין יורד אם התוכנית היא לא לספורט.
חלאס להיות ראש בקיר
ואללה, אז אתה מציע לבילדרים לעשות כפיפות מרפקים עם חצי מהמשקל עבודה שלהם אבל במהירות מתפרצת בשביל היפרטרופיה?קראת מה שהבאתי? המהירות שבה התנועה מתבצעת משנה הרבה דברים.
למה לא? תוריד בחצי את המשקל ותראה שאתה יכול לעשות כל תנועה באופן מתפרץ. עכשיו הכנסת את עצמך לפינה.לא, אתה גם לא יכול באמת לעשות CURLS בצורה מתפרצת. אבל כן, לשלב פאוארקלין זו התחלה טובה גם אם המטרה היחידה זה היפרטרופיה
שוב פעם, תתייחס למה שהבאתי. הטיעונים כבר פה, ומה שהם מצביעים עליו זה שעבודה מתפרצת נותנת משהו שעבודה איטית לא נותנת. אם אתה רוצה סימוכין אני יכול לפתוח דיון בפורום של ריפ ואתה אישית תתווכח איתו.למה לא? תוריד בחצי את המשקל ותראה שאתה יכול לעשות כל תנועה באופן מתפרץ. עכשיו הכנסת את עצמך לפינה.
לשלב פאוורקלין זה אחלה בתור מתחיל גמור שלא יודע לגייס את כל היחידות המוטוריות לתנועה, אחר כך זה כבר תלוי במטרה, ולהיפרטרופיה יש דברים הרבה יותר יעילים מאשר פאוורקלין.
אז אני שואל למה לא לעשות תרגילים אחרים במשקלים נמוכים ועבודה מהירה? חשבת על זה שאולי עדיף לעשות משהו אחר?שוב פעם, תתייחס למה שהבאתי. הטיעונים כבר פה, ומה שהם מצביעים עליו זה שעבודה מתפרצת נותנת משהו שעבודה איטית לא נותנת. אם אתה רוצה סימוכין אני יכול לפתוח דיון בפורום של ריפ ואתה אישית תתווכח איתו.
🥰אז אני שואל למה לא לעשות תרגילים אחרים במשקלים נמוכים ועבודה מהירה? חשבת על זה שאולי עדיף לעשות משהו אחר?
ריפ אמר להרים ידיים