נק' מוניטין:
58,703
- 103,265
- 12,426
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משה תודה על התשובה,עם כך איזה מאכלים מומלצים לאכול בארוחת הלילה "שירגיעו את הקיבה" בוא נגיד...ויסתמו אותו לכמה שעות שינה
זה יוריד, תלוי במידת ההתאוששות שלך אי אפשר ממש לענות על זה, לאחד זה יפגע ב 10% מהמשקל שיכל להרים אם היה עושה זאת כתרגיל ראשון ולאחר כ30%.יש לי שאלה לא חשובה ממש סתם מעניינת אותי... (מזל שיש את האשכול הזה)
אם למשל באימון מסויים יש לי סקוואט כבד ואחריו דדליפט כבד
נניח שאני עובד 3 סטים כבדים של חמש חזרות בסקוואט (כבדים הכוונה שהם כמעט בגבול היכולת שלי), עד כמה לדעתכם זה יוריד מהכוח שלי לקראת הדדליפט שבא אחריו?
אני יודע שהכי טוב לבדוק את זה אבל אני סקרן אם מהנסיון שלכם אתם יכולים לענות על זה
עם גדילת מסה עולים במשקלים בצורה משמעותית?
כי אני בדילמה כמה לקנות
משה תודה על התשובה,עם כך איזה מאכלים מומלצים לאכול בארוחת הלילה "שירגיעו את הקיבה" בוא נגיד...ויסתמו אותו לכמה שעות שינה
דופק מקסימלי = 220-הגיל (לא מדוייק בעליל, תסתפק במה שיש).מה משמעות דופק מקסימלי?
יש סיכון להגיע לדופק מקסימלי או אפילו קרוב אליו?
מצטער על הבורות..פשוט יש דברים שאני מתקשה להבין חחדופק מקסימלי = 220-הגיל (לא מדוייק בעליל, תסתפק במה שיש).
מסוכן יכול, תלוי במצב הבריאותי. לרוב האוכלוסיה זה לא מסוכן (בהנחה שאתה בן אדם פעיל ויחסית בכושר).
הבנתי תודה 😃המקסימום פעימות שהלב שלך יכול להפיק בדקה, מה שבין היתר יכול להעיד על קושי המאמץ.
לפי הדת אסור טונה עם קוטג'
בעיקרון כמו שהוא עושה בתמונה, זה טווח תנועה מלא.