הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

יש לי שאלה לא חשובה ממש סתם מעניינת אותי... (מזל שיש את האשכול הזה)
אם למשל באימון מסויים יש לי סקוואט כבד ואחריו דדליפט כבד
נניח שאני עובד 3 סטים כבדים של חמש חזרות בסקוואט (כבדים הכוונה שהם כמעט בגבול היכולת שלי), עד כמה לדעתכם זה יוריד מהכוח שלי לקראת הדדליפט שבא אחריו?

אני יודע שהכי טוב לבדוק את זה אבל אני סקרן אם מהנסיון שלכם אתם יכולים לענות על זה

עם גדילת מסה עולים במשקלים בצורה משמעותית?
כי אני בדילמה כמה לקנות

משה תודה על התשובה,עם כך איזה מאכלים מומלצים לאכול בארוחת הלילה "שירגיעו את הקיבה" בוא נגיד...ויסתמו אותו לכמה שעות שינה

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה לא חשובה ממש סתם מעניינת אותי... (מזל שיש את האשכול הזה)
אם למשל באימון מסויים יש לי סקוואט כבד ואחריו דדליפט כבד
נניח שאני עובד 3 סטים כבדים של חמש חזרות בסקוואט (כבדים הכוונה שהם כמעט בגבול היכולת שלי), עד כמה לדעתכם זה יוריד מהכוח שלי לקראת הדדליפט שבא אחריו?

אני יודע שהכי טוב לבדוק את זה אבל אני סקרן אם מהנסיון שלכם אתם יכולים לענות על זה
זה יוריד, תלוי במידת ההתאוששות שלך אי אפשר ממש לענות על זה, לאחד זה יפגע ב 10% מהמשקל שיכל להרים אם היה עושה זאת כתרגיל ראשון ולאחר כ30%.

עם גדילת מסה עולים במשקלים בצורה משמעותית?
כי אני בדילמה כמה לקנות

תלוי כמה עולים, איזו תוכנית עושים, איך אוכלים, מה קצב ההתאוששות וכדומה.

משה תודה על התשובה,עם כך איזה מאכלים מומלצים לאכול בארוחת הלילה "שירגיעו את הקיבה" בוא נגיד...ויסתמו אותו לכמה שעות שינה

מאכלים דחוסים בקלוריות, זה יכול להיות קורונפלקס וזה יכול להיות ארוחה סטייל ג.ג עם חלבון קזאין (קוטג' לדוגמא) ושומן איכותי (שקדים/אבוקדו).
בגדול, תאכל משהו לא כבד לפני השינה כי קשה להירדם לאחר מכן, אבל זה גם אינדבידואלי.
יכול להיות גם כמה פרוסות לחם עם ריבה/חמאת בוטנים (או השילוב בינהם).

מה משמעות דופק מקסימלי?
יש סיכון להגיע לדופק מקסימלי או אפילו קרוב אליו?

• פותח/ת השרשור
מה משמעות דופק מקסימלי?
יש סיכון להגיע לדופק מקסימלי או אפילו קרוב אליו?
דופק מקסימלי = 220-הגיל (לא מדוייק בעליל, תסתפק במה שיש).
מסוכן יכול, תלוי במצב הבריאותי. לרוב האוכלוסיה זה לא מסוכן (בהנחה שאתה בן אדם פעיל ויחסית בכושר).

דופק מקסימלי = 220-הגיל (לא מדוייק בעליל, תסתפק במה שיש).
מסוכן יכול, תלוי במצב הבריאותי. לרוב האוכלוסיה זה לא מסוכן (בהנחה שאתה בן אדם פעיל ויחסית בכושר).
מצטער על הבורות..פשוט יש דברים שאני מתקשה להבין חח
אבל מה זה אומר לא הבנתי?זה המקסימום שמה?

• פותח/ת השרשור
המקסימום פעימות שהלב שלך יכול להפיק בדקה, מה שבין היתר יכול להעיד על קושי המאמץ.

משה, אם אני שם בסיר קופסת טונה וספגטי ולאחר הבישול מוריד את הסיר מהאש ושופך על הכול קופסת קוטג' ופרוסת גבינה צהובה ואז מכניס הכול למיקרוגל ל-3 דק' ואז מוציא ואוכל את הכול... האם החלבון בארוחה יעזור לי להגדיל את השכמות שעבדתי עליהם עם הסקאווט שעשיתי באימון אתמול?
דדליפט זה באמת מגדיל את הגב?
כמה זמן צריך לחכות לפני שמורידים את הסיר מהאש שהערך החלבון הטוב לא יפגע?
זה נכון שאם מערבבים סוגי חלבון (טונה וגבינה) אז רק החלבון הראשון שהגוף מזהה נקלט בשרירים?

😛

• פותח/ת השרשור
בעיקרון כמו שהוא עושה בתמונה, זה טווח תנועה מלא.

בעיקרון כמו שהוא עושה בתמונה, זה טווח תנועה מלא.

תודה:) ככה חשבתי , קיבלתי טראומה מאיזה זקן שקפץ עליי באמצע התרגיל ודיבר איתי ברוסית חחח אמר לי שאני לא עושה טוב ושאני לבן ובגלל זה הלחץ דם שלי גבוה וכדאי לי להוריד משקל אחרת יהיה לא טוב :( וגם מאמנת שאומרת ברקע שלא צריך משקל כדי לפתח שרירים ו-15 חזרות בכל תרגיל זה מה שצריך כדי להתקדם וכולם נתקעים עם הראש בקיר(התכוונה אליי) 😣 וזה עוד לפני שהתחלתי לעשות תוכנית של 5 חזרות אז בכלל היא תגיד שאני לא עושה כלום.

אם אני מתאמ AB ואתמול בערב ב11 סיימתי תאימון A שלי, אני יכול לעשות את האימון B כבר היום בצהריים למרות שעברו רק אזה 14- 15 שעות או שזה לא טוב? או לא יעיל? (המכון פשוט נסגר מוקדם היום ואני לא יכול ללכת בשעות הקבועות שלי בתשע עשר)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית