הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

תודה, עוד שאלה בקשר לסוגי המנופים הכוונה לרכיבים?(מסובב מפרק דוחס) או הכוונה לזווית יישום מומנט זרוע העמסה וכו'?

מנוף מורכב מכמה פרמטרים:

1. ציר תנועה (A)
2. כוח (F)
3. התנגדות (W)

בתוך אלו נכללים גם זרוע הכוח (AF) וזרוע המשא (AW)

2 שאלות

1)איזו תוכנית אימונים הייתם ממליצים למישהי בת 30 שרוצה לתחזק את עצמה, היא עושה קבוע חצי שעה אירובי, איך התוכנית האנאירובית צריכה להראות?

2) מהם היפרטרופיה סרקופלזמית והיפרטרופיה מיופברילית?, קראתי על זה אבל קצת הסתבכתי.

2 שאלות

1)איזו תוכנית אימונים הייתם ממליצים למישהי בת 30 שרוצה לתחזק את עצמה, היא עושה קבוע חצי שעה אירובי, איך התוכנית האנאירובית צריכה להראות?

2) מהם היפרטרופיה סרקופלזמית והיפרטרופיה מיופברילית?, קראתי על זה אבל קצת הסתבכתי.

1. ואללה לא יודע,שני משער שאיזה FBW קל.
2. סרקופלזמית - גדילה במרכיבי השריר,המיטוכונדריות,נוזלים,קריאטין וכו'
מיופרבולית - גדילה בסיבי השריר החלבוניים עצמם

איזו תוכנית אימונים הייתם ממליצים למישהי בת 30 שרוצה לתחזק את עצמה, היא עושה קבוע חצי שעה אירובי, איך התוכנית האנאירובית צריכה להראות?

Starting Strength.

זה אולי ישמע לך תמוהה, כי היא "בחורה", אבל זו התוכנית הטובה ביותר להתחיל איתה.

Starting Strength.

זה אולי ישמע לך תמוהה, כי היא "בחורה", אבל זו התוכנית הטובה ביותר להתחיל איתה.
היא רוצה לתחזק את עצמה, לא לאנוס את עצמה. לדעתי SS לא יהיה אידיאלי כאן למטרה, היא לא רוצה להתקדם היא רוצה רק לתחזק את עצמה, FBW קל 2-3 פעמים בשבוע 3 סטים לשריר גדול 1 לקטן יספיקו.

אין דבר כזה "לתחזק את עצמה". או שאתה מתאמן בניסיון לשפר, או שאתה מתדרדר.

בתור התחלה, הייתי ממליץ להפסיק עם האירובי. תוכנית הכוח צריכה להיות על בסיס התקדמות לינארית, מותאמת לצרכים שלה.

בשביל להתקדם בSS היא תמטרך לאכול המון ומן הסתם גם לעלות בשומן,ובואו נהיה מציאותיים - הסיכוי שבחורה ממוצעת תסכים לדבר כזה הוא קטן מאד.

בתור התחלה, הייתי ממליץ להפסיק עם האירובי. תוכנית הכוח צריכה להיות על בסיס התקדמות לינארית, מותאמת לצרכים שלה.

זה מסוג האנשים שאם מקובעים על משהו ,שום דבר לא ישנה את דעתם.
אירובי בשבילה הוא על גדר חובה, ואת האמת אני לא רואה שום סיבה להפסיק אם האירובי.
גם אני חשבתי על אימוני FBW אבל חשבתי אולי יש לכם רעיון לתוכנית אימון שונה.
ובקשר לSS , זה לא יתאים לה מהרבה סיבות , אחת מהם שהיא פשוט לא מסוג האנשים שיש להם כוח במיוחד ללמוד, רוצה לבוא להתאמן ללכת(כן זה מה יש), לקח לי ללמד אותה סקוואט אימון שלם, שבסופו היא כמעט וויתרה על התוכנית שהבאתי לה, אז אני מעדיף שהיא לא תעשה תרגילים כמו דד ליפט אבל תמשיך להתאמן, דרך אגב הטיעון של"סקוואט עובד על הישבן והירכיים מצויין" , תמיד עובד על בנות.😉
וsystemtaiccheos:
עוד סיבה לא לעשות SS היא שבאמת נראה לך שבחורה ממוצעת תסכים לאכול כמות קלורית מספקת בשביל התוכנית הזאת, אין סיכוי.

נערך לאחרונה:
זה מסוג האנשים שאם מקובעים על משהו ,שום דבר לא ישנה את דעתם.
אירובי בשבילה הוא על גדר חובה, ואת האמת אני לא רואה שום סיבה להפסיק אם האירובי.
גם אני חשבתי על אימוני FBW אבל חשבתי אולי יש לכם רעיון לתוכנית אימון שונה.
ובקשר לSS , זה לא יתאים לה מהרבה סיבות , אחת מהם שהיא פשוט לא מסוג האנשים שיש להם כוח במיוחד ללמוד, רוצה לבוא להתאמן ללכת(כן זה מה יש), לקח לי ללמד אותה סקוואט אימון שלם, שבסופו היא כמעט וויתרה על התוכנית שהבאתי לה, אז אני מעדיף שהיא לא תעשה תרגילים כמו דד ליפט אבל תמשיך להתאמן, דרך אגב הטיעון של"סקוואט עובד על הישבן והירכיים מצויין" , תמיד עובד על בנות.😉
וsystemtaiccheos:
עוד סיבה לא לעשות SS היא שבאמת נראה לך שבחורה ממוצעת תסכים לאכול כמות קלורית מספקת בשביל התוכנית הזאת, אין סיכוי.

שמע, אתה מבקש פתרון לבעיות שאנחנו לא יכולים לפתור. אני לא יכול לחנך אותה מרחוק למה היא צריכה שינוי בגישה. אני ממליץ על מה שאני חושב שהוא נכון.

אין קשר בין SS לבין החובה לאכול המון. SS זו מסגרת, ואפשר להתאים אותה להרבה אנשים. אם היא לא צריכה לעלות משקל, אין סיבה שהיא תאכל הרבה.

יש דבר כזה.
יש המון אנשים שלא מעניין אותם להתקדם במשקלים או משהו בסיגנון. יש אוכלוסיה בעיקר מבוגרת שמעניין אותה הבריאות בלבד, קצת עבודה עם משקולות לחיזוק העצם (עם משקל מספק בשבילהם, אם הם יעלו משקלים זו כבר תהיה תופעת לוואי של אימון) יחד עם מעט אירובי.
אם תביא לבן אדם כזה SS יקרה:
א. קשה לו מידי והוא יפרוש
ב. לא יאכל מספיק
ג. התוכנית לא ממשת את המטרות ההתחליות שהבן אדם רוצה

קצת הגזמתם עם SS, לא הכל מתחיל ונגמר ב SS צריך לדעת למי להתאים את זה, ילדים ואנשים שמעניין אותם מסת שריר וכוח זו תוכנית אידיאלית במיוחד למתחיל, בן אדם שזה לא מעניין אותו ויש לו מטרות אחרות לא רואה את הטעם לדחוף בכוח.

יש דבר כזה.
יש המון אנשים שלא מעניין אותם להתקדם במשקלים או משהו בסיגנון. יש אוכלוסיה בעיקר מבוגרת שמעניין אותה הבריאות בלבד, קצת עבודה עם משקולות לחיזוק העצם (עם משקל מספק בשבילהם, אם הם יעלו משקלים זו כבר תהיה תופעת לוואי של אימון) יחד עם מעט אירובי.
ב. לא יאכל מספיק

קצת הגזמתם עם SS, לא הכל מתחיל ונגמר ב SS צריך לדעת למי להתאים את זה, ילדים ואנשים שמעניין אותם מסת שריר וכוח זו תוכנית אידיאלית במיוחד למתחיל, בן אדם שזה לא מעניין אותו ויש לו מטרות אחרות לא רואה את הטעם לדחוף בכוח.

אני אוהב אותך.

יש דבר כזה.
ב. לא יאכל מספיק

1. לא אמרתי שהיא צריכה SS. כנראה צריך להוריד קצת דברים שם, אבל העיקרון נשאר.
2. לא חייבים לאכול הרבה ב SS. לאכול הרבה זה לאנשים שרוצים לגדול.
3. הבן אדם לא מבין את המטרות של עצמו.

1. אם שתתחיל לעבוד בחד"כ ןאם זה יקרה בכל מסגרת שתהיה, אתה תבין שיש לא מעט פסיכולוגיה ולא הכל שחור על גבי לבן, אתה תבנה לה תוכנית ואם היא לא תהיה שלמה עם התוכנית היא תלך למדריך אחר שיבנה לה מה שנראה לה "הגיוני" ו "נוח" והיא תעשה אותו, אתה אומר שלא אכפת לך שתעשה מה שהיא רוצה אבל בסופו של דבר אם תעסוק גם באימונים אישיים זה $$$. אז נכון אני לא אומר לשחק עם גוביות ובוסו, אבל מצד שני צריך לדעת למי להתאים כל דבר, זה כמו שאני אגיד בתזונה הדבר הכי אידיאלי לכולם זה AD, ואם בן אדם לא יכול לחיות בלי פחמימות שנייה בחיים שלו? אז שיסבול וישתוק? לא עובד ככה.

2. חייבים לאכול מעל הממוצע, במיוחד מעל הממוצע שבחורה נורמאלית בארץ הסלט אוכלת.

3. יש כאלו שלא בא להם להתקדם והם באים סתם לזיין את המוח עם חברות/חברים או לחילופין סתם באים בשביל ההרגשה או לעשות V ויש המון אנשים כאלו אם לא 50% מהאוכלוסיה שבאה למכון.

1. אם שתתחיל לעבוד בחד"כ ןאם זה יקרה בכל מסגרת שתהיה, אתה תבין שיש לא מעט פסיכולוגיה ולא הכל שחור על גבי לבן, אתה תבנה לה תוכנית ואם היא לא תהיה שלמה עם התוכנית היא תלך למדריך אחר שיבנה לה מה שנראה לה "הגיוני" ו "נוח" והיא תעשה אותו, אתה אומר שלא אכפת לך שתעשה מה שהיא רוצה אבל בסופו של דבר אם תעסוק גם באימונים אישיים זה $$$. אז נכון אני לא אומר לשחק עם גוביות ובוסו, אבל מצד שני צריך לדעת למי להתאים כל דבר, זה כמו שאני אגיד בתזונה הדבר הכי אידיאלי לכולם זה AD, ואם בן אדם לא יכול לחיות בלי פחמימות שנייה בחיים שלו? אז שיסבול וישתוק? לא עובד ככה.

3. יש כאלו שלא בא להם להתקדם והם באים סתם לזיין את המוח עם חברות/חברים או לחילופין סתם באים בשביל ההרגשה או לעשות V ויש המון אנשים כאלו אם לא 50% מהאוכלוסיה שבאה למכון.

1. ברור שלא הכל שחור ולבן, אבל אני לא אתן תוכנית ליצנית לבחורה מכמה סיבות:
א. זה מוציא לי שם כמאמנת קרקס ולא חד"כ.
ב. זה יבזבז את הזמן שלי ושלה.
ג. כשאתה מסביר לאישה (אפשר להסביר לנו דברים, אנחנו לפעמים מבינות), שאם היא רוצה לראות שיפור, וזה לא משנה באיזה תחום, היא צריכה לעבוד על הביצועים שלה, היא צריכה לשאוף להתקדם ולהשתפר, ושכל השאר הוא תופעת לוואי, אחרת היא מהר מאוד רק תדרדר. כמובן שההסבר צריך להיות קצת יותר מפורט, ולהסביר גם למה עדיף לה לעשות 4 תרגילים "מפחידים" לכל הגוף ולא לעבור על כל המכשירים המיותרים שלוש שעות בחד"כ.

2. לא חייבים לאכול הרבה. אבל התוכנית גם ככה תעשה אותה קצת יותר רעבה והיא תאכל יותר. גם בלי להתכוון.

3. לאנשים כאלה זה בכלל לא משנה מה תיתן, אתה יכול לתת להם גם סמולוב, הם לא ידעו.

בסדר, צריך לדעת להתאים את התוכנית לבן אדם, אבל זה לא משנה את התרגילים והעקרונות. ברור שיש בזה גם פסיכולוגיה.

בחורה מארץ הסלט תהיה מאושרת אם תודיע לה שהיא יכולה לאכול יותר על מנת להשיג תוצאות.

Fuck them all.

אתה יכול לומר לה עד מחר, היא תגיד לך כן כן ותמשיך להיות אנורקסית, יש לך כמה כאלו כאן בפורום ועוד גברים.

שמעו אני יודע שיש הרבה דעות בנושא של חלבון אחרי אימון וכו' חלק אומרים צריך חלק לא
בכללי אחרי אימון לשתות חלב כמקור חלבון יכול להוות בעיה? אני מדבר על 3/4 ליטר
בקשר לפחמימות אין לי בעיה כי ראיתי משו רשם בפורום אחר שזה מדכא הורמון גדילה אחרי אימון נשמע לי מופרך מה אתם אומרים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית