הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
מצוין. כל הכבוד!
הדבר היחיד שיש לי להעיר זה שחסר PPT. סיבוב אגן לאחור יעזור נגד היפר לורדוזה שיש בפרס נטיה חזקה אליה.
אני מסובב את האגן דווקא, זה אחד הדברים שיותר עוזרים לי.
אולי לא שמים לב כי אני שמן 😆
ברכיים נעולות,גלוטס מכווצים ואגן מסובב לאחור

אני מסובב את האגן דווקא, זה אחד הדברים שיותר עוזרים לי.
אולי לא שמים לב כי אני שמן 😆
ברכיים נעולות,גלוטס מכווצים ואגן מסובב לאחור
ככה זה נראה כשזה מסובב? 🤣
אני מניח ששינוי השם חזרה ל"הלוג שהחליט שהגיע הזמן להתחטב" זה עניין של הרבה פחות זמן משחשבנו 😆

אני מניח ששינוי השם חזרה ל"הלוג שהחליט שהגיע הזמן להתחטב" זה עניין של הרבה פחות זמן משחשבנו 😆
שטויות, צריך להגיע לדדליפט 200, או לפחות 190 עד למרץ!
אח"כ לחטב 😃

שמע אולי יש מקום לסיפור בסיבוב האגן, אבל את הקיו הזה אני בהחלט מיישם (או מנסה ליישם)
מה לעשות.. לא תמיד הולך בקלות 😃

יותר נוח לך בכזאת עמידה? לא יודע למה אבל מאוד התרגלתי לעמידה ברוחב אגן.

יותר נוח לך בכזאת עמידה? לא יודע למה אבל מאוד התרגלתי לעמידה ברוחב אגן.
על פניו העמידה שריפטו מלמד היא עמידה ברוחב סקוואט, אבל האמת שאני גם לרוב עומד קצת יותר צר מזה.
בגדול כל עוד זה לא רחב מידיי, שכל אחד יעמוד איך שיותר נוח לו 😃

על פניו העמידה שריפטו מלמד היא עמידה ברוחב סקוואט, אבל האמת שאני גם לרוב עומד קצת יותר צר מזה.
בגדול כל עוד זה לא רחב מידיי, שכל אחד יעמוד איך שיותר נוח לו 😃
אמת, בסוף מה שנותן להצליח את הסט בצורה הכי טובה לא על חשבון טכניקה זה הכי חשוב.
ראית את הסרטון של הדד? ראיתי שזה לא עבד לך אז פירסמתי אותו גם בתגובה שאחרי. חזרה רביעית קצת חלשה אבל שימי אמר לי שהדדליפט עצמו היה בסדר רק להשתדל ללחוץ יותר עם הרגליים בסטים הכבדים, בסטים עם ה75, 87.5, 100 ו112.5 זה לא קרה לי.

אמת, בסוף מה שנותן להצליח את הסט בצורה הכי טובה לא על חשבון טכניקה זה הכי חשוב.
ראית את הסרטון של הדד? ראיתי שזה לא עבד לך אז פירסמתי אותו גם בתגובה שאחרי. חזרה רביעית קצת חלשה אבל שימי אמר לי שהדדליפט עצמו היה בסדר רק להשתדל ללחוץ יותר עם הרגליים בסטים הכבדים, בסטים עם ה75, 87.5, 100 ו112.5 זה לא קרה לי.
אפרופו הסרטון שלך, אתה עומד נורא רחוק מהמוט ולאחר 2 חזרות כל חזרה המוט בכלל לא נוגע לך ברגליים והוא עולה באוויר.. שזה רע מאוד.
שמת לב לזה?
כי חוץ מזה, המשקל לא היה לך כבד מידיי.

אפרופו הסרטון שלך, אתה עומד נורא רחוק מהמוט ולאחר 2 חזרות כל חזרה המוט בכלל לא נוגע לך ברגליים והוא עולה באוויר.. שזה רע מאוד.
שמת לב לזה?
כי חוץ מזה, המשקל לא היה לך כבד מידיי.
האמת לא כל כך יצא לי לשים לב, השפשופים שנשארו לי מאותו סט כנראה קצת הטעו אותי קצת.

באסת הנוזלים הטיפוסית, נישקלתי היום ראיתי 85.1 אבל בדוק עם נוזלים.
אני מת שייכנס לי המענק שחרור כדי להתארגן כבר על קריאטין ונעליים חדשות. דרך אגב לכמה זמן קריאטין מספיק פחות או יותר?

באסת הנוזלים הטיפוסית, נישקלתי היום ראיתי 85.1 אבל בדוק עם נוזלים.
בגובה שלך אתה צריך לשקול לפחות 95 😉
קריאטין..? תחשב, זה 5 גרם ביום.
תלוי בכמות שיש לך..

בגובה שלך אתה צריך לשקול לפחות 95 😉
קריאטין..? תחשב, זה 5 גרם ביום.
תלוי בכמות שיש לך..
המסה עוד רחוקה מלהסתיים, ממשיך עד 100 בכל הכוח.
אני כבר מתחיל לסגור משקלים סופיים לקראת הmadcow, הריסט של ה4 שבועות הראשונים זה 10%?

המסה עוד רחוקה מלהסתיים, ממשיך עד 100 בכל הכוח.
אני כבר מתחיל לסגור משקלים סופיים לקראת הmadcow, הריסט של ה4 שבועות הראשונים זה 10%?

אל תחשב את הריסט באחוזים, תחשב לפי הקצב שאתה מתכנן להתקדם בו. אם אתה מתכנן להתקדם בסקוואט ב5 קילו לשבוע, אז תעשה ריסט של 20 קילו, אם אתה תתקדם בבנץ' ב2.5 לשבוע, תעשה ריסט של 10 קילו. נראה לי שהבנת למה אני מתכוון חחח

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 10/12/15 - טקסס שבוע 7 - אימון עצימות

טקסס שבוע 7 - אימון עצימות

מ.ג בוקר - 86.1
מ.ג בחדר כושר - 87

דדליפט - 150x5 - שיא חדש PR
בנצ' - 102.5x5 - שיא חדש PR
צ'ין אפס - מ.ג + 17 - 1x2
בנצ' בק אוף - 80x8, 80x8
חתירת פנדליי - 40x5, 50x3, 70x5, 70x5
כפיפות מרפק עם מוט - 32x8, 32x8

ישנתי כמו שצריך, אכלתי כמו שצריך והאימון הלך כמו שצריך 😃
3 חזרות ראשונות בדדליפט עלו חלק והרגיש ממש טוב, חזרה רביעית ניהיה קשה וחמישית לא התנתקה בהתחלה.. ניסיתי שוב והיא עלתה גריינד לגמרי. אח"כ הייתי אדום ונראיתי כאילו אני אחרי 🚬🤪🚬
הבנצ' היה מעולה! 4 חזרות ראשונות עלו ממש טוב, לא היה לי קשה אפילו.. ואחרונה קצת התאמצתי. מבסוט 😃
צ'ין אפס לא ציפיתי לניסים כי לא עשיתי נפח השבוע.. לא נורא. וגם קיזזתי לפי המשקל כי שבוע שעבר שקלתי פחות.
בק אוף סט קליל, חתירה לא קליל וכפיפות בשביל הנשמה.

בגדול מרוצה מהאימון, וכל עוד אני ממשיך להתקדם בדדליפט בחמישיות אני מבסוט.🤘

ועכשיו POST WORKOUT ומאנצ'יז לנשמה 🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬

קרא את שאר עדכון הלוג...

אה ואיך לא.....ויטמינצ'יק 🤯

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית