הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
ממש מופתע שדד ללא שלך במרחק כזה מהדד החגור,זמן לחזק ליבה מאוד אם כך
כל הכבוד על הבנץ אימון הבא 2 פלטות נפח:sporty074-39:

הדד עצמו לא היה כבד, היה לי קשה באחיזה רגילה ללא מגנזיום.
דד ללא חגורה אני עושה גם בחימום של 120-130 בלי בעיה..
לגביי הבנץ', אמור להיות לי 99 נפח 😆😆😆

כל הכבוד על הבנץ אימון הבא 2 פלטות נפח:sporty074-39:
גם אצלי הם כמעט זהים, לא חושב שזה קשור בהכרח לכוח של שירירי הליבה.

ישר כוח על הבנצ' מורן, אתה עוקף אותי ✋🛑✋
איך 95 לנפח אצלך ואתה לוחץ 110 לחמישיה אוטוטו ואצלי 97 לנפח ו 105 עלה לרביעיה? 🙁
אולי הפרס מפריע 😃
ואולי ה 107.5 יעלה לחמישיה בחמישי ואני אהיה מתחת לרדאר שלך 🚔

גם אצלי הם כמעט זהים, לא חושב שזה קשור בהכרח לכוח של שירירי הליבה.
אני חושב שהוא התכוון שהללא דד היה אצלי נמוך מהעם חגורה.
אבל הקושי שלי היה באחיזה ולא בשאר התנועה.

איך 95 לנפח אצלך ואתה לוחץ 110 לחמישיה אוטוטו ואצלי 97 לנפח ו 105 עלה לרביעיה? 🙁
אולי הפרס מפריע 😃
ואולי ה 107.5 יעלה לחמישיה בחמישי ואני אהיה מתחת לרדאר שלך 🚔
כי אתה מתכנן את ההתקדמות שלך לפי היום נפח, ואני מתכנן אותו לפי היום עצימות, אם תקח 90% מה-105 שעשית לחמישיה, תראה שזה פחות מה-97.5, בגלל זה ההבדל בין הנפח שלי לשלך

כי אתה מתכנן את ההתקדמות שלך לפי היום נפח, ואני מתכנן אותו לפי היום עצימות, אם תקח 90% מה-105 שעשית לחמישיה, תראה שזה פחות מה-97.5, בגלל זה ההבדל בין הנפח שלי לשלך
רגע, מה?
אני תמיד עושה בנפח את ה 90% מהעצימות של אותו שבוע.. לא 90% מהעצימות שהייתה לי באימון הקודם .
97 זה 90% מ 107.7

רגע, מה?
אני תמיד עושה בנפח את ה 90% מהעצימות של אותו שבוע.. לא 90% מהעצימות שהייתה לי באימון הקודם .
97 זה 90% מ 107.7
זה לא נכון. אתה אמור בנפח לעשות 90 אחוז מהעצימות האחרונה שכבר עשית...

זה יוצא 94.5 בערך.. ובשבוע שלחצתי 105 לרביעיה - לחצתי בנפח של אותו שבוע 95
עקרונית אם לא סגרתי חמישיה, אני אמור לחזור שוב על אותו שבוע, מבחינת נפח ומבחינת עצימות. רק כאני קובע RM5 חדש ביום עצימות, אז בעצם מחשב משקל חדש לנפח

עקרונית אם לא סגרתי חמישיה, אני אמור לחזור שוב על אותו שבוע, מבחינת נפח ומבחינת עצימות. רק כאני קובע RM5 חדש ביום עצימות, אז בעצם מחשב משקל חדש לנפח
אוקיי אז העצימות בפיגור אצלי.
בעצימות הקרובה אבדוק אם אני ממשיך להתקדם

זה לא נכון. אתה אמור בנפח לעשות 90 אחוז מהעצימות האחרונה שכבר עשית...

לא זה לא.
אתה מתקדם בנפח ובבנץ זהה(2.5) והוא מתחיל ב90%~85% קבוע מהעצימות(תלוי באדם) ולכן אתה תשאר קבוע עם עצימות ונפח באחוזים זהים בהנחה ולא נתקע(או @yanivgoft )
90% מהעצימות של השבוע זה הנפח של השבוע.

לא זה לא.
אתה מתקדם בנפח ובבנץ זהה(2.5) והוא מתחיל ב90%~85% קבוע מהעצימות(תלוי באדם) ולכן אתה תשאר קבוע עם עצימות ונפח באחוזים זהים בהנחה ולא נתקע(או @yanivgoft )
אתה טועה
Monday:  Volume Day
A. Squat 5 x 5 @ 90% of 5RM
B. Bench Press or Overhead Press 5 x 5 @ 90% 5RM
C. Deadlift 1 x 5 @ 90% 5RM
The Texas Method | T Nation

אתה לא בוחר נפח ממשקל שעוד לא הרמת לעצימות. אתה בוחר נפח ממשקל שכבר עשית לעצימות.

לא זה לא.
אולי זה בגלל שאני שבור מעייפות אבל לא הבנתי.
אתה טועה

The Texas Method | T Nation

אתה לא בוחר נפח ממשקל שעוד לא הרמת לעצימות. אתה בוחר נפח ממשקל שכבר עשית לעצימות.
אתם מתעסקים פה בקקי בקטע דפוק. איך משהו ליזאזל אמור להיות פה קבוע כשכל הטקסס מתוד היא תבנית לא מוגדרת. כל מה שהטקסס אומרת זה נפח-התאוששות-עצימות התקדמות שבועית. זהו. להתחיל לחשב אחוזים כל פעם זה להתעסק בקקה לדעתי. פשוט תתקדם 2.5 קילו באימון. להתקדם 2.25 קילו בנפח כדי שזה ישאר 90% זה מטומטם רצח וחסר משמעות.

אתם מתעסקים פה בקקי בקטע דפוק. איך משהו ליזאזל אמור להיות פה קבוע כשכל הטקסס מתוד היא תבנית לא מוגדרת. כל מה שהטקסס אומרת זה נפח-התאוששות-עצימות התקדמות שבועית. זהו. להתחיל לחשב אחוזים כל פעם זה להתעסק בקקה לדעתי. פשוט תתקדם 2.5 קילו באימון. להתקדם 2.25 קילו בנפח כדי שזה ישאר 90% זה מטומטם רצח וחסר משמעות.
זה טוב להתעסק בקקי. זה יכול לתת את ההבדל בין 5X5 מוצלח ל5X5 שאתה נכשל בו. סה"כ לוקח דקה לעשות חישוב מחודש לכל שבוע ואם אתה טועה אפילו ב2-3% אתה יכול להגיע למצב שהאימון קל מדי/קשה מדי.

לפי מה אתה כותב את זה? היגיון עצמי?
אני אשמח לקבל רפרנס למקום שבו זה כתוב, כי במאמר של T NATION (זה שצירפת) אין שום דבר שכותב זאת.
גם במאמר בפורטל שלנו, אין שום דבר על זה.
תוכנית אימונים - Texas Method - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הדבר היחיד שכתוב ושכדאי להתייחס אליו ברצינות, כמו שיניב כתב - התקדמות.
המטרה שלך היא להתקדם על בסיס שבועי, כלומר להרים יותר משקל מאשר אותו יום בשבוע שעבר.

לפי מה אתה כותב את זה? היגיון עצמי?
אני אשמח לקבל רפרנס למקום שבו זה כתוב, כי במאמר של T NATION (זה שצירפת) אין שום דבר שכותב זאת.
גם במאמר בפורטל שלנו, אין שום דבר על זה.
תוכנית אימונים - Texas Method - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הדבר היחיד שכתוב ושכדאי להתייחס אליו ברצינות, כמו שיניב כתב - התקדמות.
המטרה שלך היא להתקדם על בסיס שבועי, כלומר להרים יותר משקל מאשר אותו יום בשבוע שעבר.
הבאתי את הרפרנס לאוגר בעמוד הקודם.
תאכלס המדריך טקסס בפורטל ממש קצר ולא מתייחס כמעט לכלום. זאת גם הסיבה למה כתבתי מדריך טקסס חופר משלי והעלתי לכסף כי המדריך בפורטל ממש איכזב אותי והייתי צריך ללקט מידע מאתרים אחרים ומיוסי כדי להבין איך טקסס קלאסית באמת פועלת.

הבאתי את הרפרנס לאוגר בעמוד הקודם.
תאכלס המדריך טקסס בפורטל ממש קצר ולא מתייחס כמעט לכלום. זאת גם הסיבה למה כתבתי מדריך טקסס חופר משלי והעלתי לכסף כי המדריך בפורטל ממש איכזב אותי והייתי צריך ללקט מידע מאתרים אחרים ומיוסי כדי להבין איך טקסס קלאסית באמת פועלת.
ובכל זאת, משהו שמגבה את הטענה שהנפח הוא 90% מהעצימות של האימון שלפניו ?
למרות שאצל כל אחד זה תמיד משתנה, והאחוזים מתחילים לשחק בצורה מוזרה ככל שמשקל העבודה עולה.. אבל עדיין אני רוצה להבין מאיפה הטיעון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית