חי על הקצה..הוצאתי 2 גזרים ומלפפון ואכלתי את זה במנצ'יז.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חי על הקצה..הוצאתי 2 גזרים ומלפפון ואכלתי את זה במנצ'יז.
כנראה שאני סופח נוזלים כמו ספוג באמבטיה.
אתמול ישבתי עם חברים ל- 🚬🤪🚬 ולא נגעתי בכלום. מעבר לכך, הוצאתי 2 גזרים ומלפפון ואכלתי את זה במנצ'יז.
גאה בעצמי 🕴
לא יפה לבאס!הלוווווווווו , 2 גזרים??? זה כבר פרוסת לחם:sarcastic:
וואי זה מזכיר לי שאיזה זוג פוסטמות אצלי במכון דיברו על כמה שגזר משמין ומפוצץ בסוכר אז הן הגיעו למסקנה שאם מפסיקים לאכול גזרים אז מרזים. 😵הלוווווווווו , 2 גזרים??? זה כבר פרוסת לחם:sarcastic:
זה 45 קלוריות אתה משוגע!!! 🤣חברים מדובר ב-2 גזרים לא גדולים שלאחר קילוף שקלו 100 גרם ביחד 😉
10 גרם סוכר 😛זה 45 קלוריות אתה משוגע!!! 🤣
שאתה זוכר...אתמול ישבתי עם חברים ל- 🚬🤪🚬 ולא נגעתי בכלום
זה לא כמו אלכוהול.. זוכרים הכל 😃שאתה זוכר...
גם באלכוהול זוכרים מלא דברים! אני לא זוכר מה הם... אבל זוכרים!זה לא כמו אלכוהול.. זוכרים הכל 😃
מישהו התעורר היום חד כתער 🤩גם באלכוהול זוכרים מלא דברים! אני לא זוכר מה הם... אבל זוכרים!
אני לפני העמסה, אבויה! אני מרוכז כמו שחקן שחמט! 😄מישהו התעורר היום חד כתער 🤩
אה נכון, אתה עושה אותם בשישי. עכשיו הכל מובן.אני לפני העמסה, אבויה! אני מרוכז כמו שחקן שחמט! 😄
כן. עושה. והדיאטה עושה אותי בשאר השבוע 🤡 (המבין יבין...)אה נכון, אתה עושה אותם בשישי. עכשיו הכל מובן.
בונא תביא לי קצת מהכוח רצון שלך, אני בלי זה לא יכלתי לסרב לפיצה אתמול. אבל להגנתי היא הייתה מאוד ארקטיבית, עם בולגרית, פפרוני, בקר ופטריותאתמול ישבתי עם חברים ל- 🚬🤪🚬 ולא נגעתי בכלום.
אחי, במקום 🚬🤪🚬 אולי כדאי שנעזור לך עם ההגדרה של חיטוב... כי לא מעט פעמים החיטוב שלך נראה לי יותר טעים ומשביע מהמסה שלי 🤡בונא תביא לי קצת מהכוח רצון שלך, אני בלי זה לא יכלתי לסרב לפיצה אתמול. אבל להגנתי היא הייתה מאוד ארקטיבית, עם בולגרית, פפרוני, בקר ופטריות
הייתי שמח גם לקצת 🚬🤪🚬 כי אני כבר שבועיים מחפש באיזור ולא מוצא 🙁 אבל זה לא לדפי הפורום...
אני בנאדם חלש, קשה לי לסרב למשהו טעים מדי 😭אחי, במקום 🚬🤪🚬 אולי כדאי שנעזור לך עם ההגדרה של חיטוב... כי לא מעט פעמים החיטוב שלך נראה לי יותר טעים ומשביע מהמסה שלי 🤡
(פרט לפיצה עם בקר ופפרוני. Forgive me @nlr666 for I have sinned)
אל תזיין את השכל. בנאדם חלש עאלק. ראיתי את הדדליפט שלך.אני בנאדם חלש, קשה לי לסרב למשהו טעים מדי 😭