הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
כנראה שאני סופח נוזלים כמו ספוג באמבטיה.
אתמול ישבתי עם חברים ל- 🚬🤪🚬 ולא נגעתי בכלום. מעבר לכך, הוצאתי 2 גזרים ומלפפון ואכלתי את זה במנצ'יז.
גאה בעצמי 🕴

הלוווווווווו , 2 גזרים??? זה כבר פרוסת לחם:sarcastic:

הלוווווווווו , 2 גזרים??? זה כבר פרוסת לחם:sarcastic:
וואי זה מזכיר לי שאיזה זוג פוסטמות אצלי במכון דיברו על כמה שגזר משמין ומפוצץ בסוכר אז הן הגיעו למסקנה שאם מפסיקים לאכול גזרים אז מרזים. 😵

חברים מדובר ב-2 גזרים לא גדולים שלאחר קילוף שקלו 100 גרם ביחד 😉

אתמול ישבתי עם חברים ל- 🚬🤪🚬 ולא נגעתי בכלום.
בונא תביא לי קצת מהכוח רצון שלך, אני בלי זה לא יכלתי לסרב לפיצה אתמול. אבל להגנתי היא הייתה מאוד ארקטיבית, עם בולגרית, פפרוני, בקר ופטריות
הייתי שמח גם לקצת 🚬🤪🚬 כי אני כבר שבועיים מחפש באיזור ולא מוצא 🙁 אבל זה לא לדפי הפורום...

בונא תביא לי קצת מהכוח רצון שלך, אני בלי זה לא יכלתי לסרב לפיצה אתמול. אבל להגנתי היא הייתה מאוד ארקטיבית, עם בולגרית, פפרוני, בקר ופטריות
הייתי שמח גם לקצת 🚬🤪🚬 כי אני כבר שבועיים מחפש באיזור ולא מוצא 🙁 אבל זה לא לדפי הפורום...
אחי, במקום 🚬🤪🚬 אולי כדאי שנעזור לך עם ההגדרה של חיטוב... כי לא מעט פעמים החיטוב שלך נראה לי יותר טעים ומשביע מהמסה שלי 🤡
(פרט לפיצה עם בקר ופפרוני. Forgive me @nlr666 for I have sinned)

אחי, במקום 🚬🤪🚬 אולי כדאי שנעזור לך עם ההגדרה של חיטוב... כי לא מעט פעמים החיטוב שלך נראה לי יותר טעים ומשביע מהמסה שלי 🤡
(פרט לפיצה עם בקר ופפרוני. Forgive me @nlr666 for I have sinned)
אני בנאדם חלש, קשה לי לסרב למשהו טעים מדי 😭

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית