זה לא אתה,באמת ניהייתי כבר מטורף..
זה החיטוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא אתה,באמת ניהייתי כבר מטורף..
אפרופו חיטוב,זה לא אתה,
זה החיטוב.
מ.ג - 77.6
הג'ינסים כבר גדולים עליי, וגם החולצות.
🙄
כן.אתה מכוון לאחש / משקל מסויים?
בכמה התחלת ולכמה כבר הגעת?כן.
72, מקווה ל 12 א.ש
אין שום סיבה להפסיק עם זה, דווקא בגלל שיש תנודות יומיות לכאן ולכאן. אני מחשיב משקל שבועי, כמובן, אבל נשקל כל יום דווקא בגלל שביום השקילה השבועי יכולה להיות תנודה (לשני הכיוונים) שתגרום לי לקחת בחשבון משקל לא נכון, ולעשות שינויים גרועים בדיאטה.בהנחה שאתה יורד כחצי קילו בשבוע, השינוי היומי הוא 100-200 גרם. זה הפרש שאפילו המשקל לא מספיק רגיש אליו, בטח לא אם מתייחסים לספיחת נוזלים או אפילו האם הייתה לך יציאה בבוקר...
בקיצור תפסיק עם זה:)
התחלתי במשקל 82.9 ובערך 22 א.ש (הערכה גסה) וכרגע אני 77.6 ומאמין שבערך 17 א.שבכמה התחלת ולכמה כבר הגעת?
אכן כן.אין שום סיבה להפסיק עם זה, דווקא בגלל שיש תנודות יומיות לכאן ולכאן. אני מחשיב משקל שבועי, כמובן, אבל נשקל כל יום דווקא בגלל שביום השקילה השבועי יכולה להיות תנודה (לשני הכיוונים) שתגרום לי לקחת בחשבון משקל לא נכון, ולעשות שינויים גרועים בדיאטה.
אגב.....
גונבה שמועה לאוזני שמורן שוקל איזה שלושה קילו פחות מאז ביקור אצל הספר, אבל הוא מסרב להעלות תמונה של הפריזורה החדשה.
אני בטוח שעם מספיק לחץ חברתי נשבור אותו, כמו שגרמנו לו לעשן גראס עם כל הילדים הקולים.
🤣 קל מדי. תן לי אחד מאתגר.אני כבר לא ראש כרוב
אני כבר לא שיח אנושי🤣 קל מדי. תן לי אחד מאתגר.
אני כבר לא שיח אנושי
לפני:מזל טוב, תעלה תמונות לפני ואחרי הטרנספורמציה..
תצחק תצחק.. 😃הייתי בטוח שתעלה שוב ב"נוזלים" 😆🤣
מעלה עוד מעט 😃רוצים תמונה!!!😃
תקרא את הלוג עחי..יש לי למעלה עוד שאלה 😃
פוזינג בתחתונים?🙁מעלה עוד מעט 😃