הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
אתה מכוון לאחש / משקל מסויים?

בהנחה שאתה יורד כחצי קילו בשבוע, השינוי היומי הוא 100-200 גרם. זה הפרש שאפילו המשקל לא מספיק רגיש אליו, בטח לא אם מתייחסים לספיחת נוזלים או אפילו האם הייתה לך יציאה בבוקר...
בקיצור תפסיק עם זה:)
אין שום סיבה להפסיק עם זה, דווקא בגלל שיש תנודות יומיות לכאן ולכאן. אני מחשיב משקל שבועי, כמובן, אבל נשקל כל יום דווקא בגלל שביום השקילה השבועי יכולה להיות תנודה (לשני הכיוונים) שתגרום לי לקחת בחשבון משקל לא נכון, ולעשות שינויים גרועים בדיאטה.

אגב.....
גונבה שמועה לאוזני שמורן שוקל איזה שלושה קילו פחות מאז ביקור אצל הספר, אבל הוא מסרב להעלות תמונה של הפריזורה החדשה.
אני בטוח שעם מספיק לחץ חברתי נשבור אותו, כמו שגרמנו לו לעשן גראס עם כל הילדים הקולים.

בכמה התחלת ולכמה כבר הגעת?
התחלתי במשקל 82.9 ובערך 22 א.ש (הערכה גסה) וכרגע אני 77.6 ומאמין שבערך 17 א.ש

אבל אני גרוע בהערכת א.ש לעצמי, אז בעוד חודש אעלה תמונת התקדמות ותוכלו להיווכח.

אין שום סיבה להפסיק עם זה, דווקא בגלל שיש תנודות יומיות לכאן ולכאן. אני מחשיב משקל שבועי, כמובן, אבל נשקל כל יום דווקא בגלל שביום השקילה השבועי יכולה להיות תנודה (לשני הכיוונים) שתגרום לי לקחת בחשבון משקל לא נכון, ולעשות שינויים גרועים בדיאטה.

אגב.....
גונבה שמועה לאוזני שמורן שוקל איזה שלושה קילו פחות מאז ביקור אצל הספר, אבל הוא מסרב להעלות תמונה של הפריזורה החדשה.
אני בטוח שעם מספיק לחץ חברתי נשבור אותו, כמו שגרמנו לו לעשן גראס עם כל הילדים הקולים.
אכן כן.
הורדתי את השיער הארוך 😃

@Ori.S
אני כבר לא ראש כרוב

מזל טוב, תעלה תמונות לפני ואחרי הטרנספורמציה..

אני כבר לא שיח אנושי
מזל טוב, תעלה תמונות לפני ואחרי הטרנספורמציה..
לפני:
george-w-bush-saul-loeb-afp.jpg

ואחרי:
muscle_olympia___bigger_by_n_o_n_a_m_e-d4p2wcp.jpg

הספר שלך פשוט קוסם!!

גיחי גיחי

הייתי בטוח שתעלה שוב ב"נוזלים" 😆🤣
אבל רואה שאתה יורד עכשיו בקצב טוב..איך האימונים חוץ מזה ? מרגיש שאתה מתחלש כבר ?

הייתי בטוח שתעלה שוב ב"נוזלים" 😆🤣
תצחק תצחק.. 😃
אעלה עוד מעט כמה תמונות פוזינג חובבניות כדי שתראו כמה ירדתי פחות או יותר ואיך אני נראה לאחר החיטוב בשיער.

יש לי למעלה עוד שאלה 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית