הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
Moran Weissman עדכן/ה את הלוג ״הבילדר בכאילו שהחליט לעשות SS+טקסס״:

עדכון לוג: 06/03/15 - PR !

מ.ג - 82.2

היה אימון מצויין, אימון בוקר ועם כדור קפאין והרגשתי כמו שור.

Squat LB - 87.5kg - 3x5 - היה מעולה. חזרה אחרונה בסט האחרון עלה לאט אבל לא גריינד ואני מבסוט על הטכניקה. מאז שאני מ LB הירידה לבור נוחה יותר ויש הרגשה טובה.
PR!!! - BP - 92.5kg - 1x5 - הספוטר הגיש לי את המוט והרגיש לי טוב יותר במשקלים כבדים מאשר להוציא מהראק לבד. בכל אופן, עלה בצורה מעולה, ההרגשה היא שיכלתי גם להרים 95 ל-5 חזרות.
Deadlift - 60x5, 80x3, 100x2, 107.5x5...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/03/15 - נפח

מ.ג - 81.8

Squat LB - 90kg - 3x5 - אחרי כל סט התנשמתי כאילו רצתי מרתון. הגעתי תשוש לאימון וחסר מוטיבציה. אבל הכל עלה. חזרה לפני אחרונה עלה לאט, לקחתי סיכון וחזרה אחרונה עלה גריינד אבל עלה בדם ודמעות. עברתי את נקודת הריסט.
BP - 85.5kg - 5x5 - נפח - הדלקות באמות כאבו לי רצח בבור ובתחילת הלחיצה, עד כדי כך שלפני כל ירידה ראשונה בסט ראשונה אשכרה נרתעתי מהכאב. אבל הכל עבר חלק ואם לא האמות, גם קליל.
Chinups - BW + 5kg - 2x5, 1x4
Narrow grip BP - 8x50kg, 6x70kg -
-עלה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/03/15 - אמצ"ש

מ.ג - 83

Squat LB - 92.5kg - 3x5 - לא משהו. הראש היה עסוק בכל מיני דברים והיו לי כמה חזרות שלא שברתי מקביל.
שלא נדבר על חזרה או שתיים שהאגן יצא קדימה ולא למעלה בהיפ דרייב.
בחזרה לפני אחרונה בסט האחרון חבר שלי זרק לי איזו הערה על הברכיים שלי וכמעט קרסתי כי איבדתי את הריכוז לגמרי.
Press - 50kg - 2x5 - די זנחתי את התרגיל והיחס לא הגיוני מול הבנצ'.. אבל זה מה יש. עלה סבבה, לא קליל.
Deadlift - 110kg - 1x5 - עלה ממש סבבה, לא נקרעתי. עכשיו שהבנתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

Moran W עדכן/ה את הלוג ״הבילדר בכאילו שהחליט לעשות SS+טקסס״:

עדכון לוג: 12/03/15 - פציעה ו PR

מ.ג- 82.9

טוב באופן סופי הגוף שלי גרם לי להבין שלא משחקים עם כאבים חדים ולא מתאמנים בכח,
אז בצער רב אני מודיע שאני עושה הפסקה של שבוע-שבועיים ויורד לנייטראלי.
הכאבים ביד ימין החריפו באיזור המפרק\המפרק והבייספס, ברמה שלא יכלתי להרים יד.
וזה אחרי סקוואט, כמו מפגר החלטתי לעשות PR בבנצ' אח"כ.

Squat LB - 95kg - 2x5, 1x3 - הכאבים בידיים הפריעו כי לא הייתה גמישות, בכל אופן חזרה אחרונה בסט שני היה האימ אימא של הגריינד, ברמה שמספיק שרוח הייתה נכנסת מהחלון והייתי מתרסק....

קרא את שאר עדכון הלוג...

אל תשכח לחזור עם הפרוטוקול פציעות אם אתה רואה שלא עבר אחרי שבוע-שבועיים! למרות שאני לא סגור אם הפרוטוקול פציעות רלוונטי לפציעה שלך אני חושב שכדאי לך לבדוק את זה.
בהצלחה!

באסה, אחי. ממש באסה. דווקא כשהמשקלים עולים.

פרוטוקול הפציעות עוזר לדלקות ולקרעים. השאלה היא מה יש לך ביד.
מה שהייתי עושה זה דבר כזה: שלושה ארבעה ימים - טיפול עם קרח. לא יותר מ-15 דקות לפעם, כמה פעמים ביום.
אחר כך - הייתי מפעיל את האמה והמרפק כל יום. קודם כל חימום יסודי וארוך, ובעיקר סבלני, כולל המון תנועתיות (סיבובים של המרפק, וכדומה). אחר כך תרגילים במשקל קל מאד - כמו בייספס קרלז בישיבה עם סיבוב כף היד לאורך התנועה (פרונציה למטה, עד לסופינציה למעלה), קרלז במוט באחיזה הפוכה, כפיפות של פרק היד (מחזיקים דאמבל, מניחים את האמה על ספסל, ומעלים ומורידים את הדאמבל עם תזוזה של פרק היד בלבד). כך הייתי עושה כמה ימים, ורואה לאט אם יש שיפור, אם אני מצליח להעלות משקלים, אם הכאב מתעמעם. מתחיל מסט אחד של כל דבר, עם מספר חזרות גבוה (נניח 20), יורד כל יומיים ב-5 חזרות תוך תוספת סט. הכל לפי התחושה.

אני מקווה שתתגבר מהר. ובכל מקרה - תראה את הצד החיובי: זה נותן לך תירוץ לעשות את הבייספס קרלז האהובים עליך!

באסה, אחי. ממש באסה. דווקא כשהמשקלים עולים.

פרוטוקול הפציעות עוזר לדלקות ולקרעים. השאלה היא מה יש לך ביד.
מה שהייתי עושה זה דבר כזה: שלושה ארבעה ימים - טיפול עם קרח. לא יותר מ-15 דקות לפעם, כמה פעמים ביום.
אחר כך - הייתי מפעיל את האמה והמרפק כל יום. קודם כל חימום יסודי וארוך, ובעיקר סבלני, כולל המון תנועתיות (סיבובים של המרפק, וכדומה). אחר כך תרגילים במשקל קל מאד - כמו בייספס קרלז בישיבה עם סיבוב כף היד לאורך התנועה (פרונציה למטה, עד לסופינציה למעלה), קרלז במוט באחיזה הפוכה, כפיפות של פרק היד (מחזיקים דאמבל, מניחים את האמה על ספסל, ומעלים ומורידים את הדאמבל עם תזוזה של פרק היד בלבד). כך הייתי עושה כמה ימים, ורואה לאט אם יש שיפור, אם אני מצליח להעלות משקלים, אם הכאב מתעמעם. מתחיל מסט אחד של כל דבר, עם מספר חזרות גבוה (נניח 20), יורד כל יומיים ב-5 חזרות תוך תוספת סט. הכל לפי התחושה.

אני מקווה שתתגבר מהר. ובכל מקרה - תראה את הצד החיובי: זה נותן לך תירוץ לעשות את הבייספס קרלז האהובים עליך!
תודה רבה אחי!
אחרי השבוע מנוחה אני אעשה את זה

ממש מצטער לשמועף במיוחד שאתה כל כך קרוב למטרה, אבל אתה עושה בשכל עדיף מנוחה קצרה מאשר פציעה ארוכה.

בכל מקרה הנה מה שאני עושה כאשר אני נפצע.

שם קרח ל 10-15 דקות במקום הפסקה של 15 דקות ועוד פעם וככה כמה פעמים, אוהב גם ללכת לסאונה אתה יכול לשים אולי שקית חימום בזמן נפרד מהקרח.

הייתה לי פציעה מאוד מאוד מציקה בכתף מלפני שנתיים, ורק כאשר התחלתי לקחת כורכום זה עבר, לא יודע אם זה בגלל זה או בגלל משהו אחר, אבל עובדה שזה לא עבר במשך שנתיים וניסיתי המון דברים.

דבר נוסף לא הייתי מוותר על אימונים, אישית תמיד ממשיך לעשות אימון מלא של מה שאני יכול, אם כואב אז לא עושה.

הייתה לי פציעה בגב התחתון לפני חודש חודשיים בסקוואט, אז 2-3 אימונים ניסיתי להמשיך רגיל ראיתי שכאב, אז ניסיתי לראות מה קורה במשקל נמוך, ב 50% משקל לא כאב לי בכלל אז עשיתי את המשקל הזה, אימון הבאה הצלחתי לעלות טיפה משקל וגם לא כאב וככה לאט לאט חזרתי למשקל שהיה.

אישית לא הייתי מפסיק להתאמן תנסה לנוח נגיד יומיים ולבוא לאימון קליל לראות מה אתה יכול לעשות ובאיזה משקל, ברגע שכואב מוריד משקל ואם משקל מינימלי גם כואב/לא נעים תפסיק ותעשה משהו אחר.
אם כמובן זה משהוא שכואב בכל דבר אז כמובן לנוח 4-7 ימים בבית יהיה פתרון טוב ואז לנסות לעשות מה שרשמתי.

תודה חברים.
אסתכל על חצי הכוס המלאה-

בשבוע וגם בשבועיים לא נחלשים בצורה משמעותית, אז אני מאמין שאחזור למשקלים הנוכחיים עד תחילת החיטוב.
והנייטראלי יעזור לי להתרוקן מכל הנוזלים בגוף.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית