הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
Moran Weissman עדכן/ה את הלוג ״הבילדר בכאילו שהחליט לעשות SS+טקסס״:

עדכון לוג: 19/02/15 - עצימות

מ.ג - 79.9

ה POWER HOUSE מקום מדהים.
והיום בגלל הגשם לא היו כמעט אנשים והיה תענוג להתאמן! 🤩

Squat LB - 72.5kg - 3x5 - וואו איזה כואב זה בשכמות ה LB! אבל בגלל הירידה עם האגן, אני מבין למה זה יותר קל מ HB. בכל אופן לא היה לי קליל, עבדתי קשה. אבל הכל עלה.

BP - 87.5kg - 1x5 - עצימות- לא קליל, אבל גם לא קשה. בגלל שאני בשבוע שלאחר המחלה היה לי טיפה יותר קשה בחזרות האחרונות ועלה לאט, אבל האמת שלא הרגשתי שאני נלחם. אלא שפשוט עולה לאט.
טכניקה טובה.

Deadlift -...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/02/15 - פוזינג בכאילו

מ.ג - 79.3 - סעמק. לא עולה!

היה לי משעמם בחדר הלבשה אז הנה קצת תמונות.
הייתי מעלה בפורום תמונות תחת הכותרת - "חודשיים ב SS" אבל אז היו אוטומטית קוראים לי שמן שצריך לחטב רק מעצם העובדה שאני ב SS. ושאני מזלזל בפוזינג של בילדרים אמיתיים ושזה לא יפה.
ואז אני איעלב ואבכה לי בשקט 😭

אז לפחות כאן בלוג שלי יקראו לי שמן כי אני שמן ולא כי אני ב SS !
🤣🤣🤣

4sxx7d.jpg

32znuom.jpg
...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מסה מאוד יפה ונראה לי אתה עומד איתי על פחות או יותר אותו אחוז שומן. זה אומר עוד 10-15 קילו עד החיטוב 🤩

ריפטו, ביל סטאר והאתר הזה צריכים לקבל פרס נובל. לימדו דורות שלמים של אנשים להתאמן נכון. דורות שלמים של אנשים שחשבו, כמו מפגרים, שכסא כומר זה ההמצאה של הדור הבא, שבידוד של הבייספס יביא שלום. אנשים כמוני שהתקדמו בערך שבעה מילימטר בתוכניות האלף בית, ואז, בתוכניות FBW פשוטות ומבריקות, קיבלו פתאום בוסט והתחזקו וגדלו כמו שאף פעם לא ידעו שאפשר.

ועכשיו באים אנשים קטנים ומנסים להתכרכר עלינו. לקרוא לנו שמנים ועילגים. לספר שריפ הוא רד-נק טיפש. שמה הוא כבר מבין. זה ששותה גלון של ויסקי ליום. זה ששינה חיים של עשרות, אולי מאות אלפים. זה שלימד אותנו איך לצבור מסה בארבע ראשי, בטרפזים, בלטיסימוס, ולא בתנוך האוזן התחתון ובראש הפנימי של הבייספס.

אז מורן - זה לכבודך, המסה החדשה שהוציאה בי את הצד הפואטי, השיכור, הכועס: 🍻

ריפטו, ביל סטאר והאתר הזה צריכים לקבל פרס נובל. לימדו דורות שלמים של אנשים להתאמן נכון. דורות שלמים של אנשים שחשבו, כמו מפגרים, שכסא כומר זה ההמצאה של הדור הבא, שבידוד של הבייספס יביא שלום. אנשים כמוני שהתקדמו בערך שבעה מילימטר בתוכניות האלף בית, ואז, בתוכניות FBW פשוטות ומבריקות, קיבלו פתאום בוסט והתחזקו וגדלו כמו שאף פעם לא ידעו שאפשר.

ועכשיו באים אנשים קטנים ומנסים להתכרכר עלינו. לקרוא לנו שמנים ועילגים. לספר שריפ הוא רד-נק טיפש. שמה הוא כבר מבין. זה ששותה גלון של ויסקי ליום. זה ששינה חיים של עשרות, אולי מאות אלפים. זה שלימד אותנו איך לצבור מסה בארבע ראשי, בטרפזים, בלטיסימוס, ולא בתנוך האוזן התחתון ובראש הפנימי של הבייספס.

אז מורן - זה לכבודך, המסה החדשה שהוציאה בי את הצד הפואטי, השיכור, הכועס: 🍻
CHEERS!
🍻

עדכון לוג: 22/02/15 - נפיחות והתנפחות

מ.ג - 79 - בא לי לירות במישהו. איך ירדתי שוב ל 79 איך??? 🤬

Squat LB - 75kg - 3x5
- היה קשה רצח. המוט היה ממש נמוך, ועד עכשיו יש לי סימנים אדומים על השכמות וזה כואב כשאני נוגע. יש פיתרון לזה? או שלהפסיק להיות כוסית זה הפיתרון היחידי?
בכל אופן, חזרה אחרונה עלייה איטית, אבל עלה.
ההמסטרינגס והגלוטאוס די חלשים אצלי, אז זה מורגש ב LB. מקווה שיתחזקו.

BP - 82kg - 5x5 - ציפיתי שיהיה יותר קל אבל בחזרה האחרונה בסט האחרון לקח לי כמה שניות לעלות, גם נבהלתי שהספוטר רוצה לעזור לי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמן:P:
חח נראה שעלית במסה יפה לפי מה שזכור לי מסוף החיטוב שלך.

המוט לא אמור לשבת על העצמות. אם כואב לך, אתה מחזיק אותו לא נכון. אדמומיות זה בסדר.

המוט לא אמור לשבת על העצמות. אם כואב לך, אתה מחזיק אותו לא נכון. אדמומיות זה בסדר.
לא כואב לי בזמן ההחזקה.
לאחר מכן כשאני נוגע במקום עם היד, אני מרגיש כאב נקודתי בעצמות.
יש לציין שזאת פעם שניה שאני עושה LB (עד כה הייתי עובד HB)

שאפו...
פעם אחרונה שהייתי בעשור השמיני, הייתה אי שם בסוף טירונות, שאיבדתי 30 קילו בשמונה חודשים...
ומהר מאוד חזרתי לתלת ספרתי שלי...
אח.... היו זמנים לפני שני עשורים +++

עדכון לוג: 24/02/15 - אמצ"ש

Squat LB - 77.5kg - 3x5 - היה קשה והיה טוב. הבנתי איפה המדפים האלה שהסבירו לי.. באמת יושב יותר טוב. ההמס עדיין חלשים ובחזרות האחרונות עולה לאט ומתאמץ. אבל הכל הושלם.

Press - 52.5kg - 2x5, 1x4 - טוב, אפסיק עם העצימות של הפרס באמצע השבוע ואחזור לנפח. כי אני לא מתקדם ככה וזה כנראה בגלל שיטת הטקסס בלחיצת חזה.

Deadlift - 102.5kg - 1x4, 1x2 - תרגיל ארור. א-ר-ו-ר !!!!!!! לא מצליח כמו שצריך, אני מנסה להוריד את האגן אבל הפעם התקשיתי עוד יותר וכמעט נפלתי לאחור, לא מצליח להיכנס...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/02/15 - עצימות

מ.ג - 81.4

Squat LB - 80kg - 3x5 - הכל עלה, מבסוט. חזרה אחרונה בסט האחרון עלה לאט, אבל עלה 😃
מרגיש בטוח עם הטכניקה, אגן יורד במקביל לברכיים ש"גולשות" מעט קדימה בקו כף הרגל ואז זורק את הברכיים הכי חזק לצדדים והירידה לבור בטוחה.
BP - 90kg - 1x5 - בעיקרון המשקל עלה יפה, חזרה אחרונה עלה לאט אבל עלה יפה. רק מה, היה לי כאב חד עוד מהחימום בבור. (תחתית התנועה)
כאב חד באמה או בעצם שלה.. לא סגור על עצמי. בכל פעם שהייתי בבור ובדיוק בעשירית מתחילת העלייה.
זה בין היתר גרם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

עוד חודש ואתה עוקף אותי יקרנף

עדכון לוג: 01/03/15 - נפח להמונים

מ.ג - אין לי מושג. בטח 80.5 או 200 גרם יותר.

תזכורת לעצמי : לא ללכת להתאמן 12 שעות ויותר אחרי ההתעוררות. הרגשתי חלש יותר, והאימון היה לי הרבה יותר קשה ממה שיכל להיות אם הייתי הולך שעתיים אחורה.

Squat LB - 82.5kg - 3x5 - התחיל קצת לכאוב לי במפרק (כנראה לא תופס עם כף היד כמו שצריך) אז השתמשתי ברצועות והיה סבבה. היה לא קל, אחרי כל סט התנשמתי כאילו רצתי מרתון.
BP - 83kg - 5x5 - נפח - היה לי קשה.. לא יודע למה 90 ק"ג אני מעלה ביותר סבבה חמישיה ו 83 עלה לי באותו הקושי כמו ה 90....

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/03/15 - A

מ.ג - 81.8 (אחרי הרבה מאנצ'יז אתמול)

נתפס לי הצוואר, יש לי דלקת באמה השמאלית.
להיט.
לפחות יש וולטרן :(

Squat LB - 85kg - 3x5- עובד עם רצועות שורש כף יד, מרגיש נוח יותר. הסטים היו סבבה, חלק מהחזרות היו אפילו קשות, אבל הכל עלה.
אחרי כל סט התנשמתי כאילו רצתי מרתון.
Press - 50kg - 2x5 - אין לי ממש מה להוסיף, כולה פרס.
Chinups - BW + 10kg - 1x5, 1x4, 1x3 - צריך להוריד במשקל לפלטה של 5. אין ברירה.
משקל עם בגדים ופלטה היה משהו כמו 93kg....

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית