הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
תודה מרום 🙃
מקווה, עד שהפציעה בברך לא עוברת לי אני לא עושה סקוואטים.
בסוף אני אלך להתחרות ב push & pull 😭
גם לי יש כאב בברך איפה לך? לי מתחת לפיקה זה עוד ממזמן יש לי פשוט תקופה ארוכה אין לי.. אני חוזר בהדרגה לסקוואט ודדליפט..
ולא נורא גם אני לא מתחרה אולי יולי 2016..וגם פוש פול זה טוב תעשה מה אתה יכול

גם לי יש כאב בברך איפה לך? לי מתחת לפיקה זה עוד ממזמן יש לי פשוט תקופה ארוכה אין לי.. אני חוזר בהדרגה לסקוואט ודדליפט..
ולא נורא גם אני לא מתחרה אולי יולי 2016..וגם פוש פול זה טוב תעשה מה אתה יכול
מתחת לפיקה (5 ס"מ מתחת - נראה כמו מיניסקוס..?) גם אצלי, בנוסף הרצועות שמאחורי הברך כואבות אם אני מפעיל לחץ מלמעלה על הברך בכיפוף (בעמידה), וגם בצד של הברך (בפיבולה) במקביל לכאב ברצועות.

זה כאב שמופיע רק בלחץ מסויים בזווית מסויימת.
זה היה חריף יותר כשזה קרה ואיך שהפסקתי עם הסקוואט זה ניהיה יותר ויותר טוב. זה הפלוס שבעניין.

כן יש מצב שגם אני אתחרה ביולי בסוף..

מתחת לפיקה (5 ס"מ מתחת - נראה כמו מיניסקוס..?) גם אצלי, בנוסף הרצועות שמאחורי הברך כואבות אם אני מפעיל לחץ מלמעלה על הברך בכיפוף (בעמידה), וגם בצד של הברך (בפיבולה) במקביל לכאב ברצועות.

זה כאב שמופיע רק בלחץ מסויים בזווית מסויימת.
זה היה חריף יותר כשזה קרה ואיך שהפסקתי עם הסקוואט זה ניהיה יותר ויותר טוב. זה הפלוס שבעניין.

כן יש מצב שגם אני אתחרה ביולי בסוף..
תתחיל לחזק לדעתי את הפוסטריאור צאין שזה אומר (האמסטרינג וגלוטאוס ) ולאט לאט תחזור לעשות סקווט תתחיל עם מוט ריק
לדעתי זה יכול לעזור ולפתור את הבעייה ..
ובהצלחה לשנינו:79nb:

סתם שמן, תנסה להיפצע פחות.
אחריי שתתקן את הברך אני מציע לבצע היכרות חדשה בינך לבין הסקוואט,אתם לא נראים לי חברים מספיק טובים.

אחריי שתתקן את הברך אני מציע לבצע היכרות חדשה בינך לבין הסקוואט,אתם לא נראים לי חברים מספיק טובים.
מעולם לא היינו. הוא גרם לי להרבה עצב,כאב ודמעות.😭
אבל שמע, זה שהגעתי ל 110 ל-2 חזרות.. אפילו שנפצעתי.. קצת עודד אותי שאולי יש עוד סיכוי לאהבה בינינו לפרוח.
בינתיים אתן צומי קצת לדדליפט 😍

Watafak
ממתי צריך ליווי הורה בשביל לעשות בדיקות דם??

לא היה לי איפה לרשום חחח 😃

ספאם ספאם.... אבל יש גבול

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית