הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
אני גם חושב שכדאי לך להחליף את הבנצ עם הדדליפט מורן

אני גם חושב שכדאי לך להחליף את הבנצ עם הדדליפט מורן
אני חושב שזה יותר תלוי מיקוד... מרבית הליפטרים יעדיפו נניח לפתוח עם סקוואט על פני בנץ'.

אני חושב שזה יותר תלוי מיקוד... מרבית הליפטרים יעדיפו נניח לפתוח עם סקוואט על פני בנץ'.
טום בתור ליפטר אם אני נניח עושה סקוואט קודם לבנץ רוב הסיכווים שאני לא מסיים את הבנץ בין אם זה נפח או עצימות

טום בתור ליפטר אם אני נניח עושה סקוואט קודם לבנץ רוב הסיכווים שאני לא מסיים את הבנץ בין אם זה נפח או עצימות
אני לא חושב שיש קשר ישיר,זה הכל תלוי נוחות והרגל.

יש הבדל בין סקוואט לדדליפט, דדליפט מתיש הרבה יותר, ובשונה מסקוואט גם הפלג גוף עליון מותש יותר, אבל כמובן יש עיניין אינדוודואלי ללא ספק

יש הבדל בין סקוואט לדדליפט, דדליפט מתיש הרבה יותר, ובשונה מסקוואט גם הפלג גוף עליון מותש יותר, אבל כמובן יש עיניין אינדוודואלי ללא ספק
בוודאי. קשה מאוד להחזיק כיווץ והקשתה לאחר דדליפט כבד. עדיין, זה תלוי מיקוד. אם ברגע נתון הכי חשוב לך לעבוד על הדדליפט כדאי שיהיה ראשון. בסופו של יום כ"א מתרגילי הבסיס מאמץ מאוד קבוצת שרירים שבה עושים שימוש או לפחות תורגש מאוד בתרגיל בסיס אחר.

לא נראה לי שזה קשור לזה שאתה ליפטר. זאת העדפה או התאמה אישית. אם זה מה שעובד לך, בוודאי שזה מה שתעשה.

אם ברגע נתון הכי חשוב לך לעבוד על הדדליפט כדאי שיהיה ראשון
עם זה אני מסכים ללא ספק.
השאלה אם מורן מתעדף כרגע את הדדליפט, לדעתי הוא רצה לתת דגש לבנצ', אבל אולי אני לא זוכר נכון

עם זה אני מסכים ללא ספק.
השאלה אם מורן מתעדף כרגע את הדדליפט, לדעתי הוא רצה לתת דגש לבנצ', אבל אולי אני לא זוכר נכון

הקושי היה פחות בכיווץ הזוקפים ויותר בעייפות כללית בגלל הדדליפט.
כרגע אני אעשה קצת ניסוי וטעייה.. ובסוף אגיע למה שעובד לי הכי טוב 😉

נערך לאחרונה:
מקסימום שילווה מדודי את האמות והטרפזים שלו למתח 😆
גם אם הוא ילווה מדודי את הטרמפולינה שלו הוא לא עולה כמו שצריך במתח מיד אחרי דדליפט נפח.

גם אם הוא ילווה מדודי את הטרמפולינה שלו הוא לא עולה כמו שצריך במתח מיד אחרי דדליפט נפח.
שינוח קצת מה קרה לא צריך לפחד מעבודה קשה
ומתח משקל גוף לא כזה קשה

מאיפה הרעיון לפרס 3x3?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית