עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שזה יותר תלוי מיקוד... מרבית הליפטרים יעדיפו נניח לפתוח עם סקוואט על פני בנץ'.אני גם חושב שכדאי לך להחליף את הבנצ עם הדדליפט מורן
טום בתור ליפטר אם אני נניח עושה סקוואט קודם לבנץ רוב הסיכווים שאני לא מסיים את הבנץ בין אם זה נפח או עצימותאני חושב שזה יותר תלוי מיקוד... מרבית הליפטרים יעדיפו נניח לפתוח עם סקוואט על פני בנץ'.
אני לא חושב שיש קשר ישיר,זה הכל תלוי נוחות והרגל.טום בתור ליפטר אם אני נניח עושה סקוואט קודם לבנץ רוב הסיכווים שאני לא מסיים את הבנץ בין אם זה נפח או עצימות
אחרי הכול התחלתי בתור בילדר 🤣אני לא חושב שיש קשר ישיר,זה הכל תלוי נוחות והרגל.
יש הבדל בין סקוואט לדדליפט, דדליפט מתיש הרבה יותר, ובשונה מסקוואט גם הפלג גוף עליון מותש יותר, אבל כמובן יש עיניין אינדוודואלי ללא ספקאני חושב שזה יותר תלוי מיקוד... מרבית הליפטרים יעדיפו נניח לפתוח עם סקוואט על פני בנץ'.
בוודאי. קשה מאוד להחזיק כיווץ והקשתה לאחר דדליפט כבד. עדיין, זה תלוי מיקוד. אם ברגע נתון הכי חשוב לך לעבוד על הדדליפט כדאי שיהיה ראשון. בסופו של יום כ"א מתרגילי הבסיס מאמץ מאוד קבוצת שרירים שבה עושים שימוש או לפחות תורגש מאוד בתרגיל בסיס אחר.יש הבדל בין סקוואט לדדליפט, דדליפט מתיש הרבה יותר, ובשונה מסקוואט גם הפלג גוף עליון מותש יותר, אבל כמובן יש עיניין אינדוודואלי ללא ספק
לא נראה לי שזה קשור לזה שאתה ליפטר. זאת העדפה או התאמה אישית. אם זה מה שעובד לך, בוודאי שזה מה שתעשה.טום בתור ליפטר אם אני נניח עושה סקוואט קודם לבנץ רוב הסיכווים שאני לא מסיים את הבנץ בין אם זה נפח או עצימות
עם זה אני מסכים ללא ספק.אם ברגע נתון הכי חשוב לך לעבוד על הדדליפט כדאי שיהיה ראשון
עם זה אני מסכים ללא ספק.
השאלה אם מורן מתעדף כרגע את הדדליפט, לדעתי הוא רצה לתת דגש לבנצ', אבל אולי אני לא זוכר נכון
ניסוי וטעייה*ניסוי ותהייה
גם לי מותר לטעות. לפעמים 🤭ניסוי וטעייה*
אתה לא מנסה ואז תוהה מה עשית. 😆
איך? איך מתח אחרי דדליפט לנפח? אם איזה אמות? עם איזה טרפזים?הכוונה שלי היא קודם בנץ נפח אחכ דדליפט נפח ובסוף מתח
שברת לי את כל מערכת האמונה עכשיו 😃גם לי מותר לטעות. לפעמים 🤭
מקסימום שילווה מדודי את האמות והטרפזים שלו למתח 😆איך? איך מתח אחרי דדליפט לנפח? אם איזה אמות? עם איזה טרפזים?
שברת לי את כל מערכת האמונה עכשיו 😃
גם אם הוא ילווה מדודי את הטרמפולינה שלו הוא לא עולה כמו שצריך במתח מיד אחרי דדליפט נפח.מקסימום שילווה מדודי את האמות והטרפזים שלו למתח 😆
שינוח קצת מה קרה לא צריך לפחד מעבודה קשהגם אם הוא ילווה מדודי את הטרמפולינה שלו הוא לא עולה כמו שצריך במתח מיד אחרי דדליפט נפח.
אתה לא החלטתי.
טרול קטן ומעצבן שכמוך 🤣אתה לא החלטתי.
טקסס שבוע 2
מ.ג - 81.5
פרס - 30x5, 40x3, 55x1, 61x3, 61x3, 61x3 - קל
פשיטות גו - 3x15
צ'ין אפס - מ.ג - 2x8, 1x6