עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים, אבל היוצא מהכלל לדעתי זה צ'ין אפס, עדיף לעשות אותם אחרי דדליפט.דדליפט זה תמיד בסוף... אם עושים בהתחלה מתים לאורך כל שאר האימון. לא שווה את זה. 😕
זה נכון,כדי לא לדפוק את הדדליפט.מסכים, אבל היוצא מהכלל לדעתי זה צ'ין אפס, עדיף לעשות אותם אחרי דדליפט.
אכן.זה נכון,כדי לא לדפוק את הדדליפט.
באמת שאלה קשה.מורן יפה על האימון
אם כבר אתה מתחיל ככה אז תתחיל בבנץ אחכ דדליפט ובסוף תשאיר את הצין אפס לדעתי
או דדליפט בנץ וצין אפס
עדיין לא.אז מה מורן יש התקדמות לגבי הפיזיוטרפיסט? דיברת כבר עם רובי?
אני אישית בטקסס עשיתי בנץ נפח ואז סקואט אחכ עשה עוד משהו אם נשאר לך כוח מתח ובייספ לדוגמאבאמת שאלה קשה.
להישאר עם המתכונת של דד ואז בנץ' או קודם בנץ' ?
עדיין לא.
ממתין קצת שיהיה תקציב לזה... קצת כבד עליי.
סבבה, אני אנסה את זה ראשון הבא 😃אני אישית בטקסס עשיתי בנץ נפח ואז סקואט אחכ עשה עוד משהו אם נשאר לך כוח מתח ובייספ לדוגמא
ממליץ לך לעשות תקופה קודם בנץ כי זה פחות מתיש מדדליפט אם א הולך תעשה קודם דדליפט אחכ בנץ
תנסה בינתיים לארגן פיזיוטרפיסט של קופת חולים. זה פחות טוב אבל זה בחינם ויכול לעזור גם כן. פיזיוטרפיסט של מכבי פתר לי את הפציעה המאוד רצינית שהייתה לי בגב כ4 חודשים.ממתין קצת שיהיה תקציב לזה... קצת כבד עליי.
צריך הפנייה דרך אורטופד לא?תנסה בינתיים לארגן פיזיוטרפיסט של קופת חולים. זה פחות טוב אבל זה בחינם ויכול לעזור גם כן. פיזיוטרפיסט של מכבי פתר לי את הפציעה המאוד רצינית שהייתה לי בגב כ4 חודשים.
אני קיבלתי דרך אורטופד אבל יש מצב שאפשר לקבל הפניה גם דרך רופא משפחה. אני לא בטוח. בכל מקרה תלך לראות אורטופד ותבקש ממנו הפניה. למרות שבמפגש הראשון רוב הסיכויים שהוא לא יתן לך וישלח אותך קודם לעשות צילומיםצריך הפנייה דרך אורטופד לא?
לא סובל אורטופדים. שונא אותם!אני קיבלתי דרך אורטופד אבל יש מצב שאפשר לקבל הפניה גם דרך רופא משפחה. אני לא בטוח. בכל מקרה תלך לראות אורטופד ותבקש ממנו הפניה. למרות שבמפגש הראשון רוב הסיכויים שהוא לא יתן לך וישלח אותך קודם לעשות צילומים
אני בטוח שאתה אוהב סקוואטים יותר ממה שאתה שונא אורטופדים 🙄לא סובל אורטופדים. שונא אותם!
אחרי הפציעה בברך?אני בטוח שאתה אוהב סקוואטים יותר ממה שאתה שונא אורטופדים 🙄
White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 23/11/15 - טקסס שבוע 5 - אימון נפח
קרא את שאר עדכון הלוג...
בסוף עברה הבחילה 🙄כבוד, מה עם החלב ?
שמע בקרוב תשנה את הכינוי למלך המהלכים הלבנים...
אחלה התקדמות אחי, כל הכבוד שאתה ממשיך למרות העליה השומן והכל ! תותח
אין סירטונים !!!!!!!!!!!!!!!!
בסוף עברה הבחילה 🙄
מה אני אצלם? 130 נפח? 147 עצימות? בנץ 90 נפח? בנץ 97 עצימות? פרס 64 ?
אני לא מזלזל בעצמי, אבל אלה משקלים שלא מרשימים אותי אז אין לי סיבה להתגאות בהם.
כשאגיע לנפח של 150 או עצימות של 170 בדד אני אצלם 😃
או לצורך העניין מעל 100 קג בנץ לחזרות 🤩
וכן אני שמן....מה לעשות, אח"כ אתמודד עם החיטוב 🤯. (העליתי תמונות לגלריה אגב)
נפח גדול מידיי בסקוואטים.דרך אגב, איך נפצעת מהסקוואט?
נפח גדול מידיי בסקוואטים.
אבל תכלס דרופ סטים של HB בשילוב של פאוז פרונט סקוואט אחרי עבודה כבדה על LB סקוואט.
כואב רק מלקרוא את זה אה? 😃
הרוב חדשות, צולמו היוםוהתמונות שיש לך שם הן לא חדשות... יש לי הרגשה שהעלת אותן איפשהו.