עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת רשמתי שמן ואז תיקנתי 🤣תיקנתי לך 🙄
לדעתי גם זה יכאב לי, אבל אני אנסה.. ברח לי מהראש.לפי דעתי אתה יכול לעשות מכרעיים, הכי ראוי כתחליף לסקוואט
עובד לך על מפרק הירך, מפרק הברך, מפרק הקרסול, ארבע ראשי, ישבן ואפילו תאומים
טקסס שבוע 4 - אימון התאוששות
פרס - 63 ק"ג - 3x3
ג'אמפ פוזישן סקוואט - 40 ק"ג - 3x10
האנג היי פולס - 40 ק"ג - 3x8
כפיפות בייספס עם מוט - 30 ק"ג - 3x10
אימון קליל ונחמד.
איפה כתוב 3x5?מורן אתה יכול להסביר לי את צורת הטקסס שאתה עובד בה? התחלתי טקסס אבל בקלאסי רשום לעשות 3X5 בפרס באימון התאוששות. למה אתה עושה 3X3?
מה פספסתי? מה קרה בברך?תן רעיון לתרגיל כלשהו.. אין לי מכשירים במכון ואני לא יכול להסקביט. מה עוד?
בטן אני יכול לעשות ab wheel
The Texas Method | T Nationאיפה כתוב 3x5?
Overhead Press (if you bench pressed Monday) 3 x 5 * or
Bench Press (if OHP on Monday) 3 x 5 @ 90% previous 5 x 5 weight
הפרס שלו 63 קילו לשלשות והבנץ' 90+. איפה חוסר הפער?איזה מוזר זה שהפרס שלך בערך אותו משקל כמו הבנץ' פרס בדרך כלל יש פער ביניהם
וכמה Hammer curls אתה עושה לא הבנתי?
אה חשבתי 70 אבל נראלי הסתכלי בעמודים קודמיםהפרס שלו 63 קילו לשלשות והבנץ' 90+. איפה חוסר הפער?
בלי סקוואטים כבר חודש וחצי לדעתי, אולי חודשיים.הפציעה מייבשת אותך לדיי הרבה זמן לא ? כמה זמן אתה ללא סקוואטים?
אתה מתכוון להתחרות בדצמבר ?
תן לנו איזה סירטוני נפח שלך.
יש וריאציה כזאת, בטי נאיישן אין אותה.. אבל כידוע לך טקסס אפשר לשנות לפי הצורך (במידת ההיגיון)מורן אתה יכול להסביר לי את צורת הטקסס שאתה עובד בה? התחלתי טקסס אבל בקלאסי רשום לעשות 3X5 בפרס באימון התאוששות. למה אתה עושה 3X3?
הנפח שהיה לי תוכנית הקודמת גרם לי לפציעה, די מזמן.מה פספסתי? מה קרה בברך?
היה לי לפני חודש ומשהו סינגל של 75 בפרס ו 105 בבנץאיזה מוזר זה שהפרס שלך בערך אותו משקל כמו הבנץ' פרס בדרך כלל יש פער ביניהם
וכמה Hammer curls אתה עושה לא הבנתי?
ה rm3 שלי זה יותר לכיוון ה 70 😃הפרס שלו 63 קילו לשלשות והבנץ' 90+. איפה חוסר הפער?
חח מי זוכר.. למי איכפת? כולה פטישיםהסתכלתי כמה עמודים קודמים וראיתי 18 קילו Hammer Curls
היה די קל 😛מורן שנינו נתנו אותו פרס היום 😁
איך היה לך כבד או קליל
כי לי היה קליל:)
מ.ג - 82.7
(בערך, לא זוכר לגמרי)
נחמד שירדתי בנוזלים אחרי שסיימתי אתמול 5 משולשים ענקיים של משפחתית XL 😁
שמן, אבל ממשיך בכל הכוח.