נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #2,921
לא את המונסטר שלו, קניתי בסופר כמה XL שיהיו לי לימים קשים.היידה XL אל תתפתה לסטוקים של הmonster שדודי הביא לפני כמה זמן.
147.5 לחמישיה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא את המונסטר שלו, קניתי בסופר כמה XL שיהיו לי לימים קשים.היידה XL אל תתפתה לסטוקים של הmonster שדודי הביא לפני כמה זמן.
גם משקל לא קל וגם פרוייקט הרכבה של 7.5 בפלטות מינאטוריות.לא את המונסטר שלו, קניתי בסופר כמה XL שיהיו לי לימים קשים.
147.5 לחמישיה
2 שחורים, 2 אדומים וצהוב אחד 😇גם משקל לא קל וגם פרוייקט הרכבה של 7.5 בפלטות מינאטוריות.
לקחת ברצינות את נושא התחרות? 😃חחחח היום אני מקווה לדדליפט 140 ל5 נראה איך תרגיש היד בכלל היום אם יכאב או לא
אני אהיה 7.5 קילו מתחתך
ודווקא שאתה צריך את השחורים אז מישהו עושה פרס עם כל השחורים על המוט.2 שחורים, 2 אדומים וצהוב אחד 😇
חח אני אסתדר.. תאמת עוד לא הגעתי למצב שממש הייתי תקוע.ודווקא שאתה צריך את השחורים אז מישהו עושה פרס עם כל השחורים על המוט.
לקחת ברצינות את נושא התחרות? 😃
תתקדם לפי הקצב שתכננת, אל תשתגע.
גם ככה לא תעקוף אותי בלחיצות.
😘
נ.ב
אם אתה קופץ בחמישיות אתה עוקף אותי תוך 3 אימונים גם ככה
כשאתה אומר ויטמינצ'יק זה קצת מטעה
ואם הייתי מושך בדדליפט 160 לחמישיה? 😛בלי קשר אליך אני רוצה דד 140 כדי לפחות להחזיר לי קצת כבוד אבוד וגם שהתוכנית תהיה יותר מעניינת ולא עם משקלי ביצה כנראה אני גם היום אבדוק רק חמישיות וזהו במקום לעשות SS רגיל
למה מטעה?כשאתה אומר ויטמינצ'יק זה קצת מטעה
ואם הייתי מושך בדדליפט 160 לחמישיה? 😛
למה מטעה?
מה זאת תוכנית הג'אגרנאטס שאתה עושה אגב?עדיין הייתי מושך 140
מה זאת תוכנית הג'אגרנאטס שאתה עושה אגב?
כי למיטב ידיעתי ויטמינצ'יק זה סלנג לכל מיני דברים טובים ואסורים שמדברים עליהם בפורום סטרואידים ותרופותלמה מטעה?
חח וואלה? לא ידעתי.כי למיטב ידיעתי ויטמינצ'יק זה סלנג לכל מיני דברים טובים ואסורים שמדברים עליהם בפורום סטרואידים ותרופות
בדיוק 😃או שלא
זה בטח עם קריעטין.חח וואלה? לא ידעתי.
אני מתכוון לויטמינצ'יק התרכיז.....
או שלא:bananen_smilies066:
הפסקתי עם אפקות ניפוח, אחי.זה בטח עם קריעטין.
מ1זרק...
תאמין לי הכי טוב טבעי בלי האפקות והקריעטינים האלההפסקתי עם אפקות ניפוח, אחי.
(רגע של רצינות כי באמת נגמרה לי האבקה:lol:)
כל בלוק 4 שבועות,מה זאת תוכנית הג'אגרנאטס שאתה עושה אגב?