הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
כל בלוק 4 שבועות,
יש סקוואט-בנץ-פרס-דדליפט ו2-4 אימונים בשבוע (בדומה ל5/3/1).

אתה מציב 1RM
בלוק של עשיריות כשבשבוע השלישי יש AMRAP ובשבוע הרביעי דילואד.
האקסל מציב בשבילך 1RM משוער חדש בעזרת הAMRAP שביצעת.
בלוק של שמיניות כשבשבוע השלישי יש AMRAP ובשבוע הרביעי דילואד.
בלוק של חמישיות כשבשבוע השלישי יש AMRAP ובשבוע הרביעי דילואד.
בלוק של שלשות כשבשבוע השלישי יש AMRAP ובשבוע הרביעי דילואד.
האקסל מציג לך 1RM משוער חדש בעזרת הAMRAP שביצעת.

תכנית שמעניינת אותי בטירוף אבל היא שונה ממה שאני רגיל ובביקורת באינטרנט כתוב דברים בסגנון "התקדמות מובטחת בכוח אבל לא טובה לליפטינג" (מה לעזאזל זה אומר בכלל), אז אני מפחד לנסות אותה. 😵

בשביל זה אני פה כדי להיות test subject
היום אני נותן חמישיות\שלשות ב3 תרגילים המרכזיים
בראשון אני אתן לפרס
ואז בראשון שאחריו אני אתחיל את התוכנית

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 03/12/15 - טקסס שבוע 6 - עצימות

טקסס שבוע 6 - עצימות

מ.ג במכון - 85 בערך (לפני המתח הורדתי נעליים)

דדליפט - 147.5x2, 147.5x4 - PR
בנצ' - 100x5 - PR
צ'ין אפס - מ.ג + 20 ק"ג - 1x3 - PR
בנצ' בק אוף - 80x8, 80x8
חתירת פנדליי - 70x5, 70x5, 70x3

אימון מסריח.
קודם כל היה אימון משותף עם @Hamster ו @Euphoria שהביאו הרבה כבוד לפאוורהאוס, במיוחד האוגר שמשך סינגל קל של 190!
עכשיו לגביי - (חייבים תירוצים בכל זאת) - לא אכלתי מ1 וחצי עד 7 כלום, והתאמנתי כמעט 12 שעות מהיקיצה + קצת נזלת.
סט ראשון של דד היה גרוע, ויתרתי לעצמי בחזרה השלישית.. אחרי מנוחה של 7 דק ו 2 כאפות עצבניות מחבר במכון לרייג' עלו 4. כנראה שהיו עולות 5 אם לא היה את הסט הכושל שלפני.

הבנצ' היה יחסית טוב ב 3 חזרות הראשונות ובאחרונה היה קשה - מיני גריינד. שוב כאבים מציקים בטרייספס שמאל ופאמפ הזוי גם באמה השמאלית.
צ'ין אפס חזרה אחרונה הייתה קשה. (גם עליתי במ.ג אז לא קיזזתי)

קיצר, חרא אימון.
מתלבט אם ה 150 דד לא יעלה לחמישיה שבוע הבא, אם לרדת לשלשות.
אולי הנפח בדד משפיע על העצימות שבאותו השבוע. בכל זאת דד נפח די גומר.

דעתכם בנושא 😃

ועכשיו חייב לאכול, והרבה 😁

קרא את שאר עדכון הלוג...

חמישיה בכל הכוח. והפעם עם מזון בבטן ואותי בראש. 🏋️😅
ויפה מאוד.

מורן טקסס תוכני טובעני כמו SS !
אני בSS כמו שאתה יודע בסקוואט ודדליפט מכניס כל יום בין 4000-5000 קלוריות עם לפחות 200 חלבון
אתה חייב לאכול יותר תעשה שייקים עתירי קלוריות אני עושה שייק של סביב ה 1500 קלוריות
לדעתי תתקדם בנפח ו 150 עצימות לשלשות
חוץ מזה כל הכבוד על ה PRS

3 PRים באימון אחד 👏👏😵‍💫🥊
אם תאכל טוב והכל אז המישיה תעלה לדעתי. לגבי נפח דדליפט אם אתה מרגיש שהוא גומר אותך יותר מדי ככה שאתה לא מספיק להתאושש לגמרי לעצימות אז הייתי מציע להוריד משקל בנפח (לא משנה מה האחוזים אומרים) או להוריד סט.

באימון העצים אמור להיות סט אחד כבד של 1-3 חזרות לא? אז גם 2 חזרות זה סבבה זה כבר יותר מחזרה אחת בדדליפט.
דרך אגב, אתה משתמש בחגורה בדדליפט?
טקסס בעיקרון אמורים למשוך לחמישיות כמה שאפשר.. וכן עם חגורה

אם אני זוכר נכון אז בספר PPST דווקא כתוב באמת באימון עצימות לעשות 1-3 חזרות לסט יחיד. לא חושב תכלס שזה קריטי, העיקר להתקדם. אני אישית לא אהבתי לעשות חמישיות כבדות, בשלשות/זוגות/סינגלים יותר קל להישאר מרוכז כל הסט.

לא יודע מתי כדאי לי להתחיל להשתמש בחגורה אפילו, כבר קרה לי פעמיים ששמתי חגורה וזה הפך את המשקל לקל בצורה מוגזמת, זה גם קרה לי באימון הקודם עם ה120. עם חגורה ה120 היה קל מידי ועשיתי עוד סט של 5 חזרות בלי חגורה והוא גם לא היה כזה קשה.

עדיף שלשות לפי דעתי וגם הרבה יסכימו כי שאתה עובד בשלשות אתה עובד באחוזים יותר גבוהים ואז הRM1 שלך יכול להתקדם יותר טוב
וגם בנוסף אתה פחות זמן בTIME UNDER TENTION כלומר שאתה מעייף פחות ומתואשש יותר טוב

כשאני עושה דדליפט (סט אחד של חמש) אני פשוט מרגיש שאני עושה 3 חזרות נורמליות ואז עוד 2 חזרות מאולצות. 😆

חמישיה בכל הכוח. והפעם עם מזון בבטן ואותי בראש. 🏋️😅
ויפה מאוד.

חוץ מזה כל הכבוד על ה PRS

תודה 😃

להוריד משקל בנפח (לא משנה מה האחוזים אומרים) או להוריד סט.
אם אני ארגיש שהנפח מתחיל להיות קשה מידיי או שהעצימות נפגעת אבל ביום שאכלתי וישנתי כמו שצריך, אז אולי באמת אוריד סט או או משקל.

אם אני זוכר נכון אז בספר PPST דווקא כתוב באמת באימון עצימות לעשות 1-3 חזרות לסט יחיד. לא חושב תכלס שזה קריטי, העיקר להתקדם. אני אישית לא אהבתי לעשות חמישיות כבדות, בשלשות/זוגות/סינגלים יותר קל להישאר מרוכז כל הסט.
תשמע אני אנסה למשוך כמה שאני יכול בחמישיות, זה עדיין לא משקל רציני (בגדול) שאני יכול לעשות לעצמי הנחות.
לדעתי

יאללה מורן, זמן הPRS !
תצדיק את הכרס ;-)

חחח אין הצדקה לכרס הזאת

יש יש יאללה תן בראש, תעלה קצת סירטונים שנראה איך הטכניקה קצת 😃
ולדעתי שבוע הבא כן תתקדם, לפי התיאור שלך הגעת לאימון לא במצב אידאלי ולכן זה יכול להשפיע גם פיזית וגם מנטלית.
לגבי הדדליפט במקום לחפש להוריד נפחים וסטים אולי תנסה פשוט לעלות כל שבועיים, ולראות אם יום העצימות כן מתקדם.

נשמע לי קצת תובעני מידי דדליפט 5*5 ו אז PR של 5*1 באותו השבוע.
הייתי מציע 3 אפשרויות:
5*4 או 5*3 ו PR שבועי
5*5 ללא אימון עצימות בכלל
5*5 ושבוע של עבודה שונה (מהירות , דד עם עצירה, דפציט וכו..) ושבוע עצימות, PR אחת לשבועים

ותאכל עוד..

נשמע לי קצת תובעני מידי דדליפט 5*5 ו אז PR של 5*1 באותו השבוע.
הייתי מציע 3 אפשרויות:
5*4 או 5*3 ו PR שבועי
5*5 ללא אימון עצימות בכלל
5*5 ושבוע של עבודה שונה (מהירות , דד עם עצירה, דפציט וכו..) ושבוע עצימות, PR אחת לשבועים

ותאכל עוד..
השאלה אם ב 3*5 ההתקדמות בעצימות לא תיפגע
ואני עושה נפח מלכתחילה כי אין לי סקוואט..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית