הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
לדעתי שבוע הבא 157.5 ל 5 תנסה למשוך עוד .
ב 160 או אחרי תרד לשלשות אם אתה צרייך או חייב זה יהיה קל יותר . וברור שיש לך 5 פשוט פעם הבאה תסגור עם החור שהדוק יותר
ה 140 תשאיר אותו גם עד 160 זהה לא יותר מזה
בבנץ שבוע הבא 107.5 ל 3 חבל סתם לנסות לסגור 5 לדעתי וגם 110 שבוע אחרי גם ל3
בהצלחה אם יש עוד שאלות שאל

לדעתי שבוע הבא 157.5 ל 5 תנסה למשוך עוד .
ב 160 או אחרי תרד לשלשות אם אתה צרייך או חייב זה יהיה קל יותר . וברור שיש לך 5 פשוט פעם הבאה תסגור עם החור שהדוק יותר
ה 140 תשאיר אותו גם עד 160 זהה לא יותר מזה
בבנץ שבוע הבא 107.5 ל 3 חבל סתם לנסות לסגור 5 לדעתי וגם 110 שבוע אחרי גם ל3
בהצלחה אם יש עוד שאלות שאל
תודה רבה אחי!

אני לא ס1ס. 😭
כשתעבור את גיל 18 תיהיה.. בינתיים פרד.🤡

חשבתי שאני סוס שמכיר את התוכנית :(

כל הכבוד על הדדליפט !!!!
לאיזה משקל אתה רוצה להגיע?

התייעצות עם הס1סים שמכירים טוב את התוכנית
@stitch
@THE BEAR
@yujinius
@Ori.S
@לוטם

תקראו את כל הספאם שכתבתי אחרי משקלי העבודה.
החימום בדדליפט היה יותר מידיי? אם עלו 2 חזרות אחרי 3 דק מנוחה וכשל עצבני, סביר שהיה עולה הכל עם חגורה, נכון?
ולגביי הבנצ', שבוע שני שאני כבר עם רביעיה של 105.. השאלה, מכיוון שבטקסס גם רביעיה וגם שלשות זה "תקין", האם להמשיך לשאוף לחמש חזרות או שלרדת לשלשות כדי להרוויח מ less time under tension ?
ואם אחרי ;10 דק מנוחה עלתה רביעיה של 105 נוספת, סביר שמלכתחילה ה 105 לא היו RM4, נכון?
יש מצב שהחימום לדד היה צפוף מדי, ונראה דיי מתיש באמת.
לנוח אחרי 3 דקות מהכשל ולנסות שוב משקל כזה - זה התאבדות. הגיוני שבסגירה נכונה הסט הראשון היה נסגר בלי בעיות.
לגבי בנץ', הייתי מנסה שבוע נוסף. אם לא, הייתי יורד לשלשות.
בכל מקרה, אני לא אוהב את הכניסה לניסיון נוסף אחרי כשל. סתם מתכון לפציעה ולכשל בתרגיל הבא.

חימום בדדליפט היה ארוך מדי לדעתי,ממליץ לך לעשות ככה לדעתי:60X5
100X5
120X3
140X1
155 כאן

החימום בדדליפט היה יותר מידיי?
החימום בסדר לדעתי.
אם עלו 2 חזרות אחרי 3 דק מנוחה וכשל עצבני, סביר שהיה עולה הכל עם חגורה, נכון?

אם אחרי ;10 דק מנוחה עלתה רביעיה של 105 נוספת, סביר שמלכתחילה ה 105 לא היו RM4, נכון?
אפשר להניח, אבל בפועל אין לדעת מה היה קורה לצערי.
ולגביי הבנצ', שבוע שני שאני כבר עם רביעיה של 105.. השאלה, מכיוון שבטקסס גם רביעיה וגם שלשות זה "תקין", האם להמשיך לשאוף לחמש חזרות או שלרדת לשלשות כדי להרוויח מ less time under tension ?
הייתי ממליץ להתקדם במשקל ולשאוף לרביעייה/שלשה.

החימום בדדליפט היה יותר מידיי?
לפי דעתי החימום היה בסדר גמור.
אתה צריך בסופו של דבר שה-RM השתפר, אני אומר, יש לך שתי אופציות, או לנסות 107.5 לרביעיה, או לנסות 105 לחמישיה, לדעתי תנסה עוד שבוע את ה-105 לחמישיה, אם שוב תכשל בחמישי, תנסה לתת רביעיה עם ה-107.5.

התייעצות עם הס1סים שמכירים טוב את התוכנית
@stitch
@THE BEAR
@yujinius
@Ori.S
@לוטם

תקראו את כל הספאם שכתבתי אחרי משקלי העבודה.
החימום בדדליפט היה יותר מידיי? אם עלו 2 חזרות אחרי 3 דק מנוחה וכשל עצבני, סביר שהיה עולה הכל עם חגורה, נכון?
ואם אחרי ;10 דק מנוחה עלתה רביעיה של 105 נוספת, סביר שמלכתחילה ה 105 לא היו RM4, נכון?

החימום נראה לי סביר לגמרי, לא חושב שהוא הסיבה לכשל והרבה יותר סביר שזה בגלל שהחגורה הייתה רופפת.
בבנץ' תנסה ללחוץ 107.5 לשלשות, תנסה לפחות 2 סטים כי סט אחד של שלשה כנראה לא מספיק. (אלא אם כן יש לך תרגיל עזר ללחיצה)
ואם אחרי 10 דק עלתה רביעיה נוספת אולי זה לא אומר ש105 זה לא באמת 4RM, אבל אחרי מנוחה כזו ארוכה כן הגיוני שזה מאוד קרוב.

החימום נראה לי סביר לגמרי, לא חושב שהוא הסיבה לכשל והרבה יותר סביר שזה בגלל שהחגורה הייתה רופפת.
בבנץ' תנסה ללחוץ 107.5 לשלשות, תנסה לפחות 2 סטים כי סט אחד של שלשה כנראה לא מספיק. (אלא אם כן יש לך תרגיל עזר ללחיצה)
ואם אחרי 10 דק עלתה רביעיה נוספת אולי זה לא אומר ש105 זה לא באמת 4RM, אבל אחרי מנוחה כזו ארוכה כן הגיוני שזה מאוד קרוב.
אני עושה 2 סטים של בק אוף בעיקרון.
80 אחוז מהעצימות לשמיניה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית