עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אחי!לדעתי שבוע הבא 157.5 ל 5 תנסה למשוך עוד .
ב 160 או אחרי תרד לשלשות אם אתה צרייך או חייב זה יהיה קל יותר . וברור שיש לך 5 פשוט פעם הבאה תסגור עם החור שהדוק יותר
ה 140 תשאיר אותו גם עד 160 זהה לא יותר מזה
בבנץ שבוע הבא 107.5 ל 3 חבל סתם לנסות לסגור 5 לדעתי וגם 110 שבוע אחרי גם ל3
בהצלחה אם יש עוד שאלות שאל
כשתעבור את גיל 18 תיהיה.. בינתיים פרד.🤡אני לא ס1ס. 😭
אני כפיר! 😁כשתעבור את גיל 18 תיהיה.. בינתיים פרד.🤡
אתה סתם ס1ס, לא ס1ס שמכיר תוכניות.חשבתי שאני סוס שמכיר את התוכנית 😭
אם הייתי צריך עצה בנוגע ללינארית הייתי מתייג אותך 😉חשבתי שאני סוס שמכיר את התוכנית 😭
תודה רבה 😃כל הכבוד על הדדליפט !!!!
לאיזה משקל אתה רוצה להגיע?
שיהיה בהצלחה עד 210אם הייתי צריך עצה בנוגע ללינארית הייתי מתייג אותך 😉
תודה רבה 😃
200 לסינגל עד התחרות שבאפריל.
הלו הלו אתם לא עוקפים אותישיהיה בהצלחה עד 210
זה דדליפט, חמ1ר.הלו הלו אתם לא עוקפים אותי
יש מצב שהחימום לדד היה צפוף מדי, ונראה דיי מתיש באמת.התייעצות עם הס1סים שמכירים טוב את התוכנית
@stitch
@THE BEAR
@yujinius
@Ori.S
@לוטם
תקראו את כל הספאם שכתבתי אחרי משקלי העבודה.
החימום בדדליפט היה יותר מידיי? אם עלו 2 חזרות אחרי 3 דק מנוחה וכשל עצבני, סביר שהיה עולה הכל עם חגורה, נכון?
ולגביי הבנצ', שבוע שני שאני כבר עם רביעיה של 105.. השאלה, מכיוון שבטקסס גם רביעיה וגם שלשות זה "תקין", האם להמשיך לשאוף לחמש חזרות או שלרדת לשלשות כדי להרוויח מ less time under tension ?
ואם אחרי ;10 דק מנוחה עלתה רביעיה של 105 נוספת, סביר שמלכתחילה ה 105 לא היו RM4, נכון?
החימום בסדר לדעתי.החימום בדדליפט היה יותר מידיי?
אם עלו 2 חזרות אחרי 3 דק מנוחה וכשל עצבני, סביר שהיה עולה הכל עם חגורה, נכון?
אפשר להניח, אבל בפועל אין לדעת מה היה קורה לצערי.אם אחרי ;10 דק מנוחה עלתה רביעיה של 105 נוספת, סביר שמלכתחילה ה 105 לא היו RM4, נכון?
הייתי ממליץ להתקדם במשקל ולשאוף לרביעייה/שלשה.ולגביי הבנצ', שבוע שני שאני כבר עם רביעיה של 105.. השאלה, מכיוון שבטקסס גם רביעיה וגם שלשות זה "תקין", האם להמשיך לשאוף לחמש חזרות או שלרדת לשלשות כדי להרוויח מ less time under tension ?
לפי דעתי החימום היה בסדר גמור.החימום בדדליפט היה יותר מידיי?
אתה צריך בסופו של דבר שה-RM השתפר, אני אומר, יש לך שתי אופציות, או לנסות 107.5 לרביעיה, או לנסות 105 לחמישיה, לדעתי תנסה עוד שבוע את ה-105 לחמישיה, אם שוב תכשל בחמישי, תנסה לתת רביעיה עם ה-107.5.ולגביי הבנצ', שבוע שני שאני כבר עם רביעיה של 105.. השאלה, מכיוון שבטקסס גם רביעיה וגם שלשות זה "תקין", האם להמשיך לשאוף לחמש חזרות או שלרדת לשלשות כדי להרוויח מ less time under tension ?
התייעצות עם הס1סים שמכירים טוב את התוכנית
@stitch
@THE BEAR
@yujinius
@Ori.S
@לוטם
תקראו את כל הספאם שכתבתי אחרי משקלי העבודה.
החימום בדדליפט היה יותר מידיי? אם עלו 2 חזרות אחרי 3 דק מנוחה וכשל עצבני, סביר שהיה עולה הכל עם חגורה, נכון?
ולגביי הבנצ', שבוע שני שאני כבר עם רביעיה של 105.. השאלה, מכיוון שבטקסס גם רביעיה וגם שלשות זה "תקין", האם להמשיך לשאוף לחמש חזרות או שלרדת לשלשות כדי להרוויח מ less time under tension ?
ואם אחרי ;10 דק מנוחה עלתה רביעיה של 105 נוספת, סביר שמלכתחילה ה 105 לא היו RM4, נכון?
אני עושה 2 סטים של בק אוף בעיקרון.החימום נראה לי סביר לגמרי, לא חושב שהוא הסיבה לכשל והרבה יותר סביר שזה בגלל שהחגורה הייתה רופפת.
בבנץ' תנסה ללחוץ 107.5 לשלשות, תנסה לפחות 2 סטים כי סט אחד של שלשה כנראה לא מספיק. (אלא אם כן יש לך תרגיל עזר ללחיצה)
ואם אחרי 10 דק עלתה רביעיה נוספת אולי זה לא אומר ש105 זה לא באמת 4RM, אבל אחרי מנוחה כזו ארוכה כן הגיוני שזה מאוד קרוב.
80% מהעצימות לשמיניה זה די נמוך לדעתיאני עושה 2 סטים של בק אוף בעיקרון.
80 אחוז מהעצימות לשמיניה
אז מה ממליץ?80% מהעצימות לשמיניה זה די נמוך לדעתי
80% מהעצימות לשמיניה זה די נמוך לדעתי