הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
אבל החדשות הטובות הן שהכאבים כבר ממש ממש חלשים, ואני עושה סקוואט משקל גוף ולא כואב לי.
כל הכבוד 😃
שמח שבסוף אתה מצליח להחלים גם בלי לזרוק מיליוני דולרים לפיזיוטרפיסט!

כל הכבוד 😃
שמח שבסוף אתה מצליח להחלים גם בלי לזרוק מיליוני דולרים לפיזיוטרפיסט!
תודה 😃
מקווה מאוד שאחרי החיטוב במסה הבאה, הסקוואט יחזור לתוכנית. תאמת שהתגעגעתי לתרגיל הזה.

אני לא מתכוון להתחרות קרב 3, רק Push Pull.
אבל החדשות הטובות הן שהכאבים כבר ממש ממש חלשים, ואני עושה סקוואט משקל גוף ולא כואב לי.

גם משהו 😃

לפחות כשאחזור לסקוואט, זה יהיה יותר קל בגלל הדדליפט הגבוה.

לא מסכים לך P&P !!!!!!!!
רק קרב 3

מקווה מאוד שאחרי החיטוב במסה הבאה, הסקוואט יחזור לתוכנית. תאמת שהתגעגעתי לתרגיל הזה.
דרך אגב, עם הפציעה שלך בברכך, באיזו וריאציה הכי כואב לך? לואו באר/היי באר/פרונט? ומאיזו סיבה לדעתך הפציעה התחילה בכלל? האם זה משהו שהיה אפשר להמנע ממנו?

דרך אגב, עם הפציעה שלך בברכך, באיזו וריאציה הכי כואב לך? לואו באר/היי באר/פרונט? ומאיזו סיבה לדעתך הפציעה התחילה בכלל? האם זה משהו שהיה אפשר להמנע ממנו?
חד וחלק בגלל דיפ HB עם שימוש בבאונס (ברכיים קדימה בצורה חזקה).
אח"כ בכל וריאציה בה הופעל לחץ על הברך כשהייתה קצת קדימה, כאב לי.
למשל אם אני קם מהכסא כשהברך נוטה קדימה והלחץ עליה - כאב (עכשיו זה כבר כאב קל אבל בהתחלה ממש נעזרתי בידיות של הכסא כדי לקום)
אם אני קם ודוחף את הברכיים לצדדים כמו בסקוואט, כמעט ואין כאב. נשמע די מצחיק\עצוב לקום מכסא כמו מסקוואט.

נשמע די מצחיק\עצוב לקום מכסא כמו מסקוואט.
נשמע מצחיק אבל ככה לומדים טכניקות אגב. כשאתה הופך טכניקה של סקוואט למשהו יומיומי יותר קל ללמוד את זה.
כשאני הייתי פצוע בכל מיני מקומות בכל מיני זמנים תמיד הייתי מחפש וריאציות שונות לתרגילים שלא יכולתי לבצע. לדוגמא, כשהייתי פצוע בגב התחתון התחלתי את ההחלמה שלי מזה שפתאום גיליתי שבפרונט סקוואט כמעט ולא כואב והתחלתי לעשות פרונטים קלים של 60 קילו וזה עזר מאוד להחלמה ברמה כזאת שתוך שבוע מתחילת ביצוע פרונטים הכאב נהיה הרבה יותר חלש ושבוע אחרי זה חזרתי כבר ללואו באר. ביצוע וריאציה שונה של התרגיל שבה הכאב הוא מינימאלי תעזור להחלמה שלך ולכן אם יש סקוואט או תרגיל רגליים כלשהו (אפילו לאנג'ים או משהו) שאתה יכול לבצע בלי להכאיב לעצמך הייתי מוסיף את זה לתוכנית בתור בידוד.
ובכללי, אני אישית תומך מאוד במדע הריפטוטרפיה. אם אתה מסוגל לעשות אפילו לואו באר סקוואט איטי עם 40 קילו על הגב בלי יותר מדי כאב הייתי בוודאות ממליץ לך להוסיף את זה לתוכנית. זה לא יאומן עד כמה שעבודה על תרגילי הבסיס בטכניקה נכונה מעבירה פציעות. לא סתם הכתף שלי התחילה לעבור פתאום דווקא כשטל דרך לראשונה במכון של הטכניון.

ציטטת את הכל... מה יותר סביר?
להעלות ל 98 את הנפח או שהפרס מפריע?
בשלישי זה רק פרס. יש גם משיכות גבוהות, אבל זה פחות אמור להפריע.

גם משיכות גבוהות מעמיסות על הכתף, לא יודע אם זה משליך. תנסה להגביר נפח ב5x5 עוד לפני שאתה בוחר דווקא בdeload, בסה"כ אפשר לעשות את זה בכל מקרה בשלב מאוחר יותר.

אם אני מקבל תת ניק ישלי כבר רעיונות
או
The worst One

@Tank

או

Harem King

או מלשן שחושף זהויות:97:

מורן אני כמובן לא מכיר את הגוף שלך כמוך אבל נפח 100 ועצימות 105 די מטומטם בעיניי(גם 97 קרוב מדי אבל בסדר,אני אישית הייתי נשאר עם הפרש של 10 קילו)

או מלשן שחושף זהויות:97:

מורן אני כמובן לא מכיר את הגוף שלך כמוך אבל נפח 100 ועצימות 105 די מטומטם בעיניי(גם 97 קרוב מדי אבל בסדר,אני אישית הייתי נשאר עם הפרש של 10 קילו)
העצימות השבוע תיהיה 107.5
אז כמו שאמרתי בהתחלה, מעלה ל 98.

filepicker%2FhLzAfzIkRQC9e7lvDH24_huxtahoe-meme-generator-you-pussy-ass-nigga-da5a5c.png

שיגעתם ת'רבי.
אורי, השבוע אני לוחץ 107.5 ל 2x3 בהנחה ולא תעלה חמישיה של 107.5.
אז אם הנפח היה 97 בשבוע הקודם, להעלות ל 100 או ל 98?

אני צריך דעה אחת מוחלטת בנושא.
כי לעצמי אני לא יודע לחלק עצות 😇

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית