כל הכבוד 😃אבל החדשות הטובות הן שהכאבים כבר ממש ממש חלשים, ואני עושה סקוואט משקל גוף ולא כואב לי.
שמח שבסוף אתה מצליח להחלים גם בלי לזרוק מיליוני דולרים לפיזיוטרפיסט!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הכבוד 😃אבל החדשות הטובות הן שהכאבים כבר ממש ממש חלשים, ואני עושה סקוואט משקל גוף ולא כואב לי.
תודה 😃כל הכבוד 😃
שמח שבסוף אתה מצליח להחלים גם בלי לזרוק מיליוני דולרים לפיזיוטרפיסט!
אני לא מתכוון להתחרות קרב 3, רק Push Pull.
אבל החדשות הטובות הן שהכאבים כבר ממש ממש חלשים, ואני עושה סקוואט משקל גוף ולא כואב לי.
גם משהו 😃
לפחות כשאחזור לסקוואט, זה יהיה יותר קל בגלל הדדליפט הגבוה.
תגיד את זה לברך שלילא מסכים לך P&P !!!!!!!!
רק קרב 3
תגיד את זה לברך שלי
מתאים לך תת-ניק - "הדובר לברכיים". 😆אל תדאג אני אגיד עוד הרבה דברים לברך שלך על הדרך
דרך אגב, עם הפציעה שלך בברכך, באיזו וריאציה הכי כואב לך? לואו באר/היי באר/פרונט? ומאיזו סיבה לדעתך הפציעה התחילה בכלל? האם זה משהו שהיה אפשר להמנע ממנו?מקווה מאוד שאחרי החיטוב במסה הבאה, הסקוואט יחזור לתוכנית. תאמת שהתגעגעתי לתרגיל הזה.
מתאים לך תת-ניק - "הדובר לברכיים". 😆
חד וחלק בגלל דיפ HB עם שימוש בבאונס (ברכיים קדימה בצורה חזקה).דרך אגב, עם הפציעה שלך בברכך, באיזו וריאציה הכי כואב לך? לואו באר/היי באר/פרונט? ומאיזו סיבה לדעתך הפציעה התחילה בכלל? האם זה משהו שהיה אפשר להמנע ממנו?
נשמע מצחיק אבל ככה לומדים טכניקות אגב. כשאתה הופך טכניקה של סקוואט למשהו יומיומי יותר קל ללמוד את זה.נשמע די מצחיק\עצוב לקום מכסא כמו מסקוואט.
ציטטת את הכל... מה יותר סביר?
להעלות ל 98 את הנפח או שהפרס מפריע?
בשלישי זה רק פרס. יש גם משיכות גבוהות, אבל זה פחות אמור להפריע.
העצימות השבוע תיהיה 107.5או מלשן שחושף זהויות:97:
מורן אני כמובן לא מכיר את הגוף שלך כמוך אבל נפח 100 ועצימות 105 די מטומטם בעיניי(גם 97 קרוב מדי אבל בסדר,אני אישית הייתי נשאר עם הפרש של 10 קילו)
שיגעתם ת'רבי.
אחינו אתה לא נמצא בתחום שבו יש דעה מוחלטת בנושא כלשהו אי פעם 😉אני צריך דעה אחת מוחלטת בנושא.
אני יודע.אחינו אתה לא נמצא בתחום שבו יש דעה מוחלטת בנושא כלשהו אי פעם 😉
העצימות השבוע תיהיה 107.5
אז כמו שאמרתי בהתחלה, מעלה ל 98.
אני קם מהאסלה עם היפ דרייב ושומר שלא תהיה קריסת ברכייםנשמע די מצחיק\עצוב לקום מכסא כמו מסקוואט.
קודם דעה בעניין הנפח, אח"כ הטרלות 👏אני קם מהאסלה עם היפ דרייב ושומר שלא תהיה קריסת ברכיים