אה ראיתי את זה היום או אתמול. הייתי מהטלפון אז לא היה לי כוח לכתוב. מוזר שהחזרה השלישית בסט השני לא עלתה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה ראיתי את זה היום או אתמול. הייתי מהטלפון אז לא היה לי כוח לכתוב. מוזר שהחזרה השלישית בסט השני לא עלתה.
הבחור שהוציא לי הוריד לי לפני הסט את כל המוטיבציה חחח אולי זה השפיע.אה ראיתי את זה היום או אתמול. הייתי מהטלפון אז לא היה לי כוח לכתוב. מוזר שהחזרה השלישית בסט השני לא עלתה.
חחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnחחחחnאין סיכוי עחי. רק סטריט.
יואוווווו לא סובל את האנשים האלה, גועל נפש!!!הוא שאל למה אני לוחץ עם ההקשתה ואמר שזו לא חוכמה ומיותר לדעתו.
אח"כ כשאמרתי שאני מתכנן להתחרות וזו טכניקה שמקובלת בתחרויות PL, אז הוא הופתע ואמר לי- "בלי להעליב, יש לך משקלי נוצה. למה להתחרות?"
גם ספוטר לא משהו יצא ממנו, איך שהוא הוציא לך את המוט.אח"כ התנדב להיות ספוטר במקום החבר שתמיד שומר עליי,
כן שמתי לב 😆הרגליים שלי ממש השתוללו שם, ובסוף גם העפתי את הדלי עם המגנזיום מסתבר 😆
גם אני.יואוווווו לא סובל את האנשים האלה, גועל נפש!!!
לגמרי!גם ספוטר לא משהו יצא ממנו, איך שהוא הוציא לך את המוט.
אגב לאנשים כאלה לדעתי אין טעם להסביר משהו, צריך להגיד "טוב עחי" וזהו.הוא שאל למה אני לוחץ עם ההקשתה ואמר שזו לא חוכמה ומיותר לדעתו.
אח"כ כשאמרתי שאני מתכנן להתחרות וזו טכניקה שמקובלת בתחרויות PL, אז הוא הופתע ואמר לי- "בלי להעליב, יש לך משקלי נוצה. למה להתחרות?"
Nuff saidקרוספיטר
זה מרגיז אחי, אני באמת מנסה להסביר אבל זה כמו לדבר לקיר.למרות שאני גם מתחיל לדבר איתם לפעמים, אבל יודע שזו טעות.
חרא של דבר להגיד. גם אם הוא חושב שספורט מסויים הוא טיפשי מאיזושהי סיבה, לא צריך להגיד את זה לאדם שמתכונן לתחרות באותו ספורט וזה חשוב לו.גם כשאמרתי לו שבתחרויות מדובר בסינגלים, הוא גיחך ואמר שזה נשמע טיפשי.
go figure.חרא של דבר להגיד. גם אם הוא חושב שספורט מסויים הוא טיפשי מאיזושהי סיבה, לא צריך להגיד את זה לאדם שמתכונן לתחרות באותו ספורט וזה חשוב לו.
צחוק צחוק אבל הבחור די חזק, הבנץ שלו 140.. גם סקוואט ודדליפט גבוהים.אל תדאג הברירה הטבעית תעשה את שלה מורן
שאתה תשמור עליו בבנץ והוא יכשל תדאג להעלים עין
צחוק צחוק אבל הבחור די חזק, הבנץ שלו 140.. גם סקוואט ודדליפט גבוהים.
למרות שמבחינת רטיו.. לא להיט. אבל 140 זה פאקינג 140.
אז אתה מבין למה 107/110 נחשב כמשקל נוצה עבורו חח
מסכים, אין מה לייחס חשיבות לכל אחד (גם אם הוא מרים הרבה). סתם מעצבן שאנשים חושבים שמה שהם יודעים זה מה שנכון וכל השאר זה שטויות והם בכלל לא יודעים למה.בכל אופן אני לא מייחס חשיבות לדעות של אחרים בנושא, אלא אם מדובר באנשים שעוסקים באותו הספורט ואני יכול ללמוד מהם משהו.
תכלס.מישהו שעושה סקוואט בנץ ודד וצוחק על תחרויות
לאן הגענו 😭
גם לי יש אחד! אבל של דברים אחרים. 😆
גם לי יש אחד! אבל של דברים אחרים. 😆