הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
למה הרצון להתאבד ירד?!

תאמת אם צריך לדייק הרצון להתאבד 100 היה אחרי הסרט שקרה לי משהו אישי וזה היה תאמת ב00:30 בלילה
אז זה היום
צודק אני אתקן את זה

תאמת אם צריך לדייק הרצון להתאבד 100 היה אחרי הסרט שקרה לי משהו אישי וזה היה תאמת ב00:30 בלילה
אז זה היום
צודק אני אתקן את זה

שיפרת לי את החוויה של מעקב אחרי לוגך

שיפרת לי את החוויה של מעקב אחרי לוגך

יהיה שבוע יבש אני בDELOAD
אבל עדיין יהיה בכי ורצון להתאבד אבל לא באותו כמות
אבל עוד שבועיים בבלוק החדש זה יהיה בפיק שוב

תפסיקו להספים על כלום

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 03/01/16 - טקסס שבוע 11 - נפח

טקסס שבוע 11 - נפח

מ.ג בוקר - 88.4

דדליפט דאבל-אוברהנד ללא - 110x1x5, 107.5x4x5
בנצ' פרס - 100 ק"ג - 5x5
צ'ין אפס -1x6x5, 2x5x5, 0x5

אימון קשה מאוד.
כבר בדדליפט היה לי קשה, סט אחרון בכלל בקושי הצלחתי להחזיק את המוט.. האחיזה נורא חלשה באוברהנד וגם הזוקפים שלי היו בדומס עצבני.. מאמין שפשוט שרירי הליבה שלי לא הכי חזקים בלי חגורה.
נקודה לחיזוק במסה הבאה.
הבנצ' היה נורא, הרגיש כמו טון והרבה יותר כבד מראשון שעבר.. הכל אומנם עלה, אבל היה נדמה בכל אמצע סט שלא יעלה יותר. גם היה לי פאמפ בבייספס השמאלי וחולשה מהדדליפט משום מה, וזה הפריע בבנצ'.
צ'ין אפס קשים מאוד, לא מאה אחוז.. לא לקחתי גם בחשבון שעליתי במשקל אז הכל התחרבש.

אולי הבק אוף הנוסף של ה 90 בעצימות היה מיותר וגרם לי לא להתאושש כמו שצריך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא הבנתי, למה אתה עושה את אותו משקל שוב? (אני לא מעודכן במשהו?)

לא הבנתי, למה אתה עושה את אותו משקל שוב? (אני לא מעודכן במשהו?)
כן, עדכנתי כבר בסופ"ש.
הנפח מתקרב לעצימות אז שמתי ברקס. נפח הבא אעלה משקל, אחרי ה 110 עצימות.

מורן זה מצויין שאתה עובד בנפח עם אוברהנד גריפ, בסוף זה ישתלם לך, לוקח זמן עד שהגריפ מתחזק ביחס לשאר השרירים בתנועה.
לגבי הבנצ' אתה יודע מה דעתי, מינימום נפח ביום עצימות, בלי בק אוף, בלי תרגילי עזר, לתת שני שלשות עצימות ולנוח עד הנפח הבא

מורן זה מצויין שאתה עובד בנפח עם אוברהנד גריפ, בסוף זה ישתלם לך, לוקח זמן עד שהגריפ מתחזק ביחס לשאר השרירים בתנועה.
גן רק שהמשקל שאני מושך הוא נמוך באופן משמעותי בגלל ש\ה גם אוברהנד,גם ללא חגורה וגם ללא מגנזיום :\

לתת שני שלשות עצימות ולנוח עד הנפח הבא
ואם יקרה כמו בפעם האחרונה שסט שני יעלו רק 2 ולא 3 ?
עדיין. ?

גן רק שהמשקל שאני מושך הוא נמוך באופן משמעותי בגלל ש\ה גם אוברהנד,גם ללא חגורה וגם ללא מגנזיום :\

ואם יקרה כמו בפעם האחרונה שסט שני יעלו רק 2 ולא 3 ?
עדיין. ?
אז תעשה 3 זוגות

מעניין אותי למה? הרי הזיעה בידיים לא צריכה להגביל אותך.
עפ"י עצתו של אליהו, על מנת להתרכז באופן מוחלט באחיזה ובטכניקה.
סביר להניח שעם מגנזיום יכלתי למשוך קצת יותר בקלות.

עפ"י עצתו של אליהו, על מנת להתרכז באופן מוחלט באחיזה ובטכניקה.
סביר להניח שעם מגנזיום יכלתי למשוך קצת יותר בקלות.
נניח ויש לך צנצנת בבית, שממש לא קשה לך לפתוח אותה, אבל הפקק מלא בשמן, ואם כל הכוח שתפעיל, הידיים יחליקו על הפקק, האם זה מייצג את הכוח של האמה? ממש לא.

המגנזיום מנטרל את החלקלקות בידיים, ונותן לעבוד על הגריפ הרבה יותר חזק.

זאת דעתי בכל אופן.

בעזהי"ת

אוברהנד גריפ עם מגנזיום זו צורת עבודה מעולה וברוטאלית לחלוטין. כיום, בעת ביצוע רוטינת דדליפט במסגרת קורטה, אני בוחר דווקא בתצורה הזו. מנגד, כאן אני חושב שנכון להימנע ממגנזיום, כשחושבים על עצימות אימון הנפח שצריכה להתאים לנפח השבועי הכולל שמבוצע כאן. אני חושש שהעלאת המשקל שתגיע בעקבות תוספת המגנזיום תהיה הקש שישבור את גיו הגמל - ולכן לפחות בהתחלה להימנע ממנה, וגם בהמשך לגשש אליה בזהירות.

כשחושבים על עצימות אימון הנפח שצריכה להתאים לנפח השבועי הכולל שמבוצע כאן
רק שעצימות אימון הנפח ממש נמוכה ביחס לאימון העצימות, באופן מגוחך קצת.
בעצימות אני אמור למשוך 160 ל 3-5 חזרות השבוע ובנפח נלחמתי קמצ עם 107.5 ב 5x5 בגלל האחיזה.

רק שעצימות אימון הנפח ממש נמוכה ביחס לאימון העצימות, באופן מגוחך קצת.
בעצימות אני אמור למשוך 160 ל 3-5 חזרות השבוע ובנפח נלחמתי קמצ עם 107.5 ב 5x5 בגלל האחיזה.
רגע רגע, אתה אומר לי שאתה מתכוון למשוך 160 ל 3-5 אחרי הריסט בנפח? איך בדיוק זה עובד לטווח הארוך?

רגע רגע, אתה אומר לי שאתה מתכוון למשוך 160 ל 3-5 אחרי הריסט בנפח? איך בדיוק זה עובד לטווח הארוך?
שיניתי את צורת העבודה בנפח, לכן גם הירידה במשקל העבודה.
אגב, המשכתי להתקדם כבר שבועיים לאחר השינוי.

בעזהי"ת

נמוכה אכן, להצעתי - ממש לא מגוחכת. אתה לא יכול לבצע ביום ראשון נפח דדליפט 5X5, ולצפות לאורך זמן להגיע בימי חמישי ולקבוע PR. זוקפי הגיו שלך יוציאו עליך חוזה בסניף המאפיה הקרוב. היות שכך, נתינת הדגש על הגריפ מהווה רווח משני הצדדים גם יחד: גם חיזוק החוליה החשובה ביותר בעיני לדדליפט כבד, וגם בסופו של דבר כמות נפח לא מבוטלת ועוד באימון מאתגר ביותר - אך בעצימות שמאפשרת לך להתאושש עד יום חמישי.

בעזהי"ת

נמוכה אכן, להצעתי - ממש לא מגוחכת. אתה לא יכול לבצע ביום ראשון נפח דדליפט 5X5, ולצפות לאורך זמן להגיע בימי חמישי ולקבוע PR. זוקפי הגיו שלך יוציאו עליך חוזה בסניף המאפיה הקרוב. היות שכך, נתינת הדגש על הגריפ מהווה רווח משני הצדדים גם יחד: גם חיזוק החוליה החשובה ביותר בעיני לדדליפט כבד, וגם בסופו של דבר כמות נפח לא מבוטלת ועוד באימון מאתגר ביותר - אך בעצימות שמאפשרת לך להתאושש עד יום חמישי.
תודה, אמשיך אם כך בתצורה הנוכחית עד סוף התוכנית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית