הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
עשית עצירה בדיוק מעל הניתוק, סחטיין על הprs מוניטין
תודה אחי, וכן העצירה הייתה ממש מעל הניתוק.
מה שיפה גם שתמיד בחימום גם במשקלים קלים הזוקפים שלי מתעייפים מהר ויש הרגשה שהם תפוסים לגמרי.. אבל אחרי הפאוז עם ה 140 ההרגשה נעלמה והגעתי לסט מוכן מבחינת הזוקפים.

@yujinius שמע, עשיתי בכל החימומים פאוז בדדליפט כמו שכתבת.. וזה פשוט עזר לי המון. לא האמנתי 😃
אצלי זה היה בתור תרגיל בפני עצמו ביום אחר מדדליפט, אבל עכשיו נראה לי אני אנסה ככה גם בחימומים 😃
הקטע של 4 יום התכוונתי
אולי התבלבלת איתי חח כי
מה 4 יום?
אני מתאמן רק 3 פעמים..
וכל הכבוד על המשקלים!! מתקדם יפה מאוד

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 10/01/16 שבוע 12 - נפח

טקסס שבוע 12 - נפח

מ.ג - לא ידוע

דדליפט דאבל אוברהנד ללא - 107.5 ק"ג - 5x5
בנצ' פרס - 102x5, 102x5, 102x3, 101x3, 100x1
צ'ין אפס - 7x5, 7x5, 7x5, 7x4, 3x4

היה אימון על הפנים.
הדד דווקא יותר טוב, האחיזה משתפרת.
הבנצ' היה נורא.. הרגיש לי כמו פאקינג טון.
סט ראשון כבר הרגיש כמו rm5, והיה לי פאמפ מטורף בטרייספס השמאלי וקצת כאב בלחיצה.
סט שלישי הפסקתי בשלישי כי ידעתי שלא יעלה, סט רביעי כנ"ל וסט אחרון ברגע שלחצתי הרגשתי שקצת כואבת היד והחלטתי לא להמשיך כדי לא להיפצע. (זה מה שחסר לי)
צ'ין אפס כבד.. אבל אין לי מושג כמה אני שוקל אז יש מצב שהגזמתי עם המשקל מאימון קודם.

מסקנות:
הנפח התחיל להיות תקוע וקשה מהרגע שהוספתי עוד סט עצים ביום עצימות, כך שאני מפסיק עם זה.
בחמישי הקרוב אני מתלבט אם לתת שוב שלישיה עם 110 או להתקדם בקטנה ל 111 אבל העיקר להתקדם.
ואולי אוסיף בק אוף סט או שתיים של 80% מהעצימות.

@Ori.S @לוטם @yujinius @THE BEAR

קרא את שאר עדכון הלוג...

תשמע, אני לא יודע איך אחרי נפח דדליפט אתה עוד עושה משהו חוץ מלשכב בפינה ולבכות. אני לא זוכר אם ניסית, אם לא אז אולי תנסה לעשות בנץ' לפני הנפח דד?
לגבי עצימות, הצלחת 110X3 אז אני בעד להתקדם ולא לחזור על המשקל.

אני לא יודע איך אחרי נפח דדליפט אתה עוד עושה משהו חוץ מלשכב בפינה ולבכות
זה לא המשקל ה"אמיתי" שאני יכול להרים בנפח.. מה שקשה לי כאן זו האחיזה הרגילה וללא מגנזיום..
אז לא ממש הייתי עייף אחרי הדדליפט. הוא גם נגמר אחרי רבע שעה.
הסיבה היחידה שאני לא עושה אותו אחרי הבנצ' היא כי יש לי צ'ין אפס אח"כ ולא בא לי על טרפזים ואמות עייפות בצ'ין אפס..

לגביי העצימות - קיבלתי תודה ✌️
מה לגביי הנפח? 100 שוב פעם בפעם השלישית או לנסות 101? או לנסות שוב 102..?
(יש לי קופסא של בן אנד ג'רי שמחכה לי..🤤)

תתקדם ל 111 או 112.5
נפח תחזור עליו שוב 102 שבוע הבא ותשאר עליו שבועיים 3
חוץ מזה יפה מאוד על האימון

לדעתי תמשיך כרגיל, תראה איך יהיה בעצימות ונוכל להיות חכמים יותר, אימון אחד רע לא אומר כלום

נראה לי תנסה 102 שבוע הבא, אולי סתם היית לא במיטבך היום.

נפח תחזור עליו שוב 102 שבוע הבא ותשאר עליו שבועיים 3

למה שלא תתחיל את האימון עם הבנץ' ותסיים עם הדדליפט?

לדעתי תמשיך כרגיל, תראה איך יהיה בעצימות ונוכל להיות חכמים יותר, אימון אחד רע לא אומר כלום

תודה על העצות חברים.
אשאר על הנפח שבוע הבא ואתקדם בעצימות לפי ההרגשה.

עכשיו שאני נזכר לא הצלחתי להיכנס ללג דרייב מוצלח באף סט היום, כאילו הייתי קשיח כמו אבן מהדדליפט.. אז אבדוק וריאציה אחרת באמת.

תודה על העצות חברים.
אשאר על הנפח שבוע הבא ואתקדם בעצימות לפי ההרגשה.

עכשיו שאני נזכר לא הצלחתי להיכנס ללג דרייב מוצלח באף סט היום, כאילו הייתי קשיח כמו אבן מהדדליפט.. אז אבדוק וריאציה אחרת באמת.
תתחיל בנץ זה יתר קל מסקוואט או דדליפט פחות לוקח ממך אנרגיה
אחכ דדליפט ובסוף צין אפס 3 כפול 5 עם משקל לדעתי

מסכים עם ידידי מרום. כשאתה עובד נפח הרבה יותר נחמד להתחיל מלחיצות. סקוואטים/דדליפטים לנפח פשוט מוציאים ממך את הנשמה ואז אתה לא יודע מה לעשות עם עצמך.

כמו שכבר ציינו,דדליפט וסקוואט סוחטים ממך את הנשמה... על אחת כמה וכמה דדליפט נפח.
תתחיל מבנץ ותנסה לשמור את הדדליפט כתרגיל אחרון(אפילו אחרי הצ'ין אפס) לדעתי כי הכמות השפעה שיש לתרגילים אחרים על הדדליפט לפי מה שאני מרגיש היא די סמלית ולא מורגשת בהשוואה לדדליפט נפח שמשבית אותך לשאר

כולם נפצעים מה זה:lol:🤣🤣🤣

אני חושב שאחרי שלושה שבועות הרמת קריאטין בשריר חוזרת למה שהייתה, לא?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית