הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 29/01/16 - PR בפרס

מ.ג בוקר - 88.4

פרס - 40x5, 50x3, 60x1, 65x1, 72x1, 80x1 - PR
בוקס סקוואט - 100 ק"ג - 3x3
פרס מאחורי הצוואר - 40x3, 40x3, 40x3
כפיפות מרפק עם דאמבלים של 13.5 - 3x10

יש סרטון של הפרס 😃
ה 72 היה די קל, ה 80 עלה קשה מאוד, בעיקר כי התפקששה לי קצת הטכניקה והברך זזה טיפונת אבל זה לא קריטי, ולא השתמשתי בכלל באגן.
עדיין מבסוט מאוד, לאור העובדה שלא עשיתי פרס כבד חודש ומשהו.. אלא סטים עם 60 קג בשביל לא להפריע לבנץ'.
נאלצתי לנוח 20 דק כמעט אחרי הסט כדי להיכנס לסקוואט, ועדיין הבטן והרגליים היו חלשים נורא אז בלית ברירה נאלצתי להשתמש בחגורה בסקוואט.
בסקוואט הכל עלה כבד ויפה, חזרה אחרונה בסט אחרון גריינד קטן אבל עדיין אחלה 😃

קיצר,
אחלה אימון בעולם.
שבוע הבא מנסה -

120 לחזרה בבנץ'
180 לחזרה בדדליפט

קרא את שאר עדכון הלוג...

מורן יתותח!!!
ורציתי לשאול אם אתה עושה פרס גם בישיבה או רק בעמידה ומה ההבדל ביניהם?

כבוד על הפרס מורן! 🏋️😅

לגבי הפרס מאחורי הצוואר תעשה לי ולעצמך טובה ותפסיק עם זה, מכניס את הכתף למצב אנטומי לא נוח.. עדיף להמנע מכאלו תנועות לפי דעתי האישית.

כבוד על הפרס מורן! 🏋️😅

לגבי הפרס מאחורי הצוואר תעשה לי ולעצמך טובה ותפסיק עם זה, מכניס את הכתף למצב אנטומי לא נוח.. עדיף להמנע מכאלו תנועות לפי דעתי האישית.
תודה 😃

הייתי עושה BTN תקופה ארוכה עם משקלים יפים דווקא.. עזר לי נורא בפרס.
תמיד שלשות ולא יותר וטכניקה נכונה והיה בסדר..
תקרא קצת על btn press

מורן יתותח!!!
ורציתי לשאול אם אתה עושה פרס גם בישיבה או רק בעמידה ומה ההבדל ביניהם?
ההבדל הוא הפעלת שרירי הליבה,הירך ובכלל מכלול שרירים נוספים שמחזקים את כל פלג הגוף העליון וגם את התחתון.

פרס בישיבה )Z PRESS() מעולה כתרגיל עזר, לדעתי לא למתאמנים שמתחילים.
בעבר עשיתי גם פרס בישיבה, אבל מעט.

כבר זמן מה עושה רק פרס רגיל.

כל הכבוד על הפרס וגם על הסקוואט.
אתה יושב על הבוקס או רק נוגע ועולה?

כבוד! לא פיקניק, זה אומר שפוטנציאל שלך למשקלים בסקוואט הרגיל שלך גבוה משמעותית (אם אתה מסוגל לתנועה מלאה)
תודה!
את זה אני אדע רק כשאבדוק תנועה חופשית, אני די בטוח שכבר לא כואב, אבל אם אני יכול להתחזק בבוקס בינתיים.. מה רע.
אני מותח את הגבולות שלי עם התרגיל הזה, קפצתי בשבועיים או שלוש לא זוכר מ 50 ל 100.. כנראה שבאמת יש פוטנציאל התקדמות בגלל הדדליפט.
אנסה לקפוץ עוד קצת.

תודה!
את זה אני אדע רק כשאבדוק תנועה חופשית, אני די בטוח שכבר לא כואב, אבל אם אני יכול להתחזק בבוקס בינתיים.. מה רע.
אני מותח את הגבולות שלי עם התרגיל הזה, קפצתי בשבועיים או שלוש לא זוכר מ 50 ל 100.. כנראה שבאמת יש פוטנציאל התקדמות בגלל הדדליפט.
אנסה לקפוץ עוד קצת.

תענה בפייס אני באמצע גילויים חדשים

ההבדל הוא הפעלת שרירי הליבה,הירך ובכלל מכלול שרירים נוספים שמחזקים את כל פלג הגוף העליון וגם את התחתון.

פרס בישיבה )Z PRESS() מעולה כתרגיל עזר, לדעתי לא למתאמנים שמתחילים.
בעבר עשיתי גם פרס בישיבה, אבל מעט.

כבר זמן מה עושה רק פרס רגיל.
אוקיי,תודה מורן נב:תחדש על התמונה החדשה חחח

תודה 😃

הייתי עושה BTN תקופה ארוכה עם משקלים יפים דווקא.. עזר לי נורא בפרס.
תמיד שלשות ולא יותר וטכניקה נכונה והיה בסדר..
תקרא קצת על btn press

אין דבר כזה טכניקה נכונה בפרס מאחורי הצוואר. לוטם צודק. תפסיק עם התרגיל הזה, אחרת הסיכון לפציעה טורדנית בכתפיים גדל מאד. לא תרגיש אותה מתקרבת עד שהיא תגיע.

אין דבר כזה טכניקה נכונה בפרס מאחורי הצוואר. לוטם צודק. תפסיק עם התרגיל הזה, אחרת הסיכון לפציעה טורדנית בכתפיים גדל מאד. לא תרגיש אותה מתקרבת עד שהיא תגיע.
לפי מה שהבנתי BTN PRESS זה תרגיל שweightlifters עושים לא קצת, למה זה?

עדיין נשאר בדעותיי, לדעתי תרגיל נהדר כשעושים אותו בצורה נכונה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית