עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנצ' שחט אותי, באמת.נראה אימון שחיטה, Z פרס אחרי בנצ' בנפח גבוה, ואז חתירות, מקווה שאתה מתאושש מזה 😃
חיפשתי, נראה קשה, אם זידרונס המציא אותו זה כנראה עובד 😃יש סרטונים ביו טיוב.. מוזמן לחפש.
או לחכות שאעלה סרטון 😃
תרגיל עזר נחמד.
פרס בישיבה בעצם, על הרצפה ולא על כסא.. כך שחייבים להצמיד את ההמס חזק לקרקע כדי למנוע עומס מיותר על הגב התחתון..וכדי לא ליפול אחורה 😆
אה נכון, שכחתי שזה שלו.חיפשתי, נראה קשה, אם זידרונס המציא אותו זה כנראה עובד 😃
לוג פרס עם המשקלי מטרה שלנו (ל 2017) בדדליפט
על מה אתה מדבר.. במסה היה הרבה יותר נפח בתוכנית הזאת.למה לא היה את הנפח הזה במסה ודווקא בניטרלי לזרוק אותו?תדאג להימנע מפציעות מיותרות,כן?
שבוע 1 - יום דדליפט
דדליפט - 146x5, 146x5, 146x5F, 146x5F, 140x2 w/o belt
ראק פולס - 110 ק"ג - 5x3
גוד מורנינג (ג'אמפ פוזישן) - 20x10, 40x8, 40x6
הליכת איכרים - קטאבלס של 16 קג כל יד - 3x60sec
אני לא יודע מה הולך איתי בזמן האחרון.. אני צריך להתאפס ומהר.
אולי זאת העובדה שהורדתי קלוריות ואולי העובדה שאני באחוזי שומן גבוהים, אבל מהר מאוד אני מאבד אנרגיה וכוח, וגם מתקשה בטכניקה.
יש חזרות שהמשקל עלה לי ממש מהר ובקלות, ופתאום אני מאבד את זה לגמרי.
צילמתי מכל מיני זוויות, נדמה שכשאני ממש שם דגש אז הגב בסדר.. ולפעמים אני פשוט לא שם לב וזה מתעגל.
היה אימון זוועה.. הזעתי המון, הייתי חלש ומרוקן מאנרגיה.
אוסיף קצת קלוריות כדי להתמודד עם ההכנה לתחרות... ויאללה שתיגמר כבר ויתחיל החיטוב, רוצה לחזור להיראות טוב 😃
למי שמעוניין לראות, סרטון האימון מהיום -
תעוזה או טיפשות..שמע מורן יש לך תעוזה, להרביץ כזה נפח בנייטרלי, אתה אמיץ! 🕴
אתה בול כמוני!אם המוזיקה הייתה מפריעה לי הייתי מביא אוזניות.
כשאני נכנס לסט לא מעניין אותי מה מתנגן ברקע, זה הדבר האחרון שיעניין אותי.
אני בשביל להכין את עצמי לעבודה בכל מצב אני מתאמן בקרים (6 בבוקר), לילות. בלי מוזיקה בכלל. מצידי שים אפילו קטי פרי...@stitch נתן לי עצה טובה פעם, שלנסות כמה שפחות לגייס רייג' באימונים השוטפים.. לא כל קשר למשקל העבודה, אלא להתרכז ולנסות לתת את המקסימום בצורה הכי טובה שיש. פה ושם היו לי גליצ'ים עם זה, אבל בגדול אני משתדל לא להתייחס לרקע יותר מידיי.
זה קרה לי כמה פעמים, רק במנוחה קלטתי מה שמעתי....עד כאן הנהנתי בראש........... 😏
נראה לי שהם בוהים בתמונה הזאת של מורןכן, מה שגדול באמת ששני היצורים בתמונה בוהים - לאן? לתמונת פרופיל של מורן
שחיף?😲
איזה שחיף תראה איזה בייספס מרשימיםשחיף?😲
מאיפה הבאת את זה י'נוכל ???