נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #4,101
ב 2017 😃תותח מורן! יש עוד זמן לזה.. אבל אתה גם תתחרה באוגוסט?
יש הרבה עבודה לעשות. לחטב לאחוז שומן נמוך ולנסות לשמר משקלים ואח"כ להתחזק לאט לאט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ב 2017 😃תותח מורן! יש עוד זמן לזה.. אבל אתה גם תתחרה באוגוסט?
מ.ג נוכחי - 95
מ.ג מטרה - 75-78
מקווה שהחיטוב ייארך בין 4-5 חודשים ולא יותר.
השבוע אהיה בניטראלי ומשבוע שאחרי אתחיל גירעון קטן שלקראת סוף אותו שבוע אגיע ל 500 ומשם אתחיל לרוץ עם זה.
התוכנית שאעשה תהיה הלינארית, לא יודע אם אשנה משהו בה אבל בגדול זה יהיה מבוסס עליה.
התכנון הוא להגיע ל RM5 שלי בכל ההרמות ולנסות לשמר אותו בעצימות כמה שיותר.
קודם כל בהצלחה בחיטובWhite Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 15/04/16 - חיטוב 3
קרא את שאר עדכון הלוג...
מה זה פער גדול בין הלחיצות לבין הסקוואט והדדליפט? ממתי אמור להיות ביניהם פער קטן?1. אני לא בטוח שהייתי בוחר בלינארית לחיטוב, תשקול לרכוש תוכנית אימונים מותאמת לצרכים שלך לדעתי זה יקדם אותך יותר. בעיקר כאשר יש פער גדול בין הלחיצות שלך לסקווט והדדליפט פלוס היסטורית פציעות
ברור.2. חשוב לשים לב למשקלי העבודה ולא להתאבד על הירידה במשקל.
הפוך. יש לך לחיצות חזקות מאוד ויש לך עוד מה לתת בסקווט וגם בדדליפטמה זה פער גדול בין הלחיצות לבין הסקוואט והדדליפט? ממתי אמור להיות ביניהם פער קטן?
ד"א, 35 קג פער בין הסקוואט לבנצ זה לא קצת 😃
ברור.
אני לא הולך להיות בגירעון של 1000.
חיטוב רגיל + עבודה עצימה
ותודה!
במסה אני מסכים, אבל בחיטוב..?לטעמי הלינארית תוכנית טובה מאוד שהכל עובד. אבל שנתקעים בה או מתחילים לגמגם כמו לסגור 3 חזרות ולא 5 היא לא מספיק גמישה
כן, אני מעלה תיכף את הסרטון של כל ההרמות.יש לך סרטון של ה 200?
התאמנתי חודש וחצי או חודשיים.. ותודה רבה! 😃סקוואט מרשים בהתחשב בזה שכמעט לא התאמנת בהרמה הזו לפני התחרות.
בכלל כל הכבוד.
תודה רבה קודם כל, ממש רציתי לתת 200 אבל אני בניטראלי.. ואני חושב פעמיים אם זה חכם או לא לתת בשישי 200 🫤תנסה לתת 200 במכון? בבקשה תנסה לתת 200 במכון.
תודה רבה קודם כל, ממש רציתי לתת 200 אבל אני בניטראלי.. ואני חושב פעמיים אם זה חכם או לא לתת בשישי 200 🫤
don't push me!תנסה ליצור לעצמך תנאים אידיאלים:
אימון בשעה הרגילה, אוכל טוב ודדליפט כתרגיל ראשון באימון ותן את הדדליפט הזה.
אתה חייב את זה לעצמך.
כמה מפתיע...שלא.(אגב, אשטון התחרה?)
אז ככה, נגמר הפיקניק וההרפתקאה ה"קטנה" שלקחתי את עצמי אליה בשנה האחרונה..
הגעתי למשקל גוף של כמעט 100 שזה אסטרונומי לדעתי ועלייה של 20 קג במסה הנוכחית.
אני בטוח שצברתי לא מעט מסה אך המון שומן.. והגיע הזמן לחטב כמו שצריך כדי שאוכל להמשיך מאיפה שנעצרתי 😃
הנה התוכנית שתהיה בחיטוב הקרוב , אשמח לדעתכם עליה :
@stitch @לוטם @DDT
A-
סקוואט - 5x3 - באחוזים 60-100
בנצ' / פרס (רוטציה) - 3x5 אקרוס
חתירה (פנדליי) - 5x5 באחוזים 60-100
B-
דדליפט - 1x3
פרס / בנצ' (רוטציה) - 3x5
מתח / צ'ין אפס - 3x3 (עם משקל)
C-
סקוואט - 5x3 - אותם משקלים כמו באימון A
בנצ' / פרס - 1x5 (בנצ' עם עצירה)
חתירה - 4x5, 1x3 - כמו בלינארית
אעשה ריסט בסקוואט ל 110-120 ואעבוד ללא חגורה, וכל שבוע אתקדם ב 2.5.
בדדליפט אתחיל משלשה של 170 בתקווה להתקדם כל שבוע חצי קילו.
בבנצ'\פרס ריסט קטן, פחות קריטי.
@eyalmazuz
😘
אני חייס רוטציה, נחלשתי בפרס המון.1. הלחיצות עובדות ללא אימון קל, בחיטוב זה לא קל, והכתפיים והטרייספס יצברו עייפות.
שמע זה חיטוב, מה יועיל לי הנפח ?2. הייתי מתעדף את הדדליפט על פני החתירות ונותן קצת יותר נפח משלשה אחת בשבוע, גם אם זה בוריאציה שונה כמו דדליפט רומני.
צריך גם להתחשב בעייפות לאחר 2 תרגילים. אני לגמריי מסכים שיש לו את ה-200.אני אגיד שוב, לגמרי היה לך את ה 200. ויתרת מהר מדי.
אני אישית הייתי מנסה שוב במכון