הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
שמע זה חיטוב, מה יועיל לי הנפח ?
אם זכרוני אינו מטעה אותי, הדדליפט שלך התחזק מעט בחיטוב האחרון.
אל תהיה כל כך פסימי, אולי גם החיטוב הזה תצליח להתחזק מעט בדדליפט,
ולמרות שאם הסקוואט והחתירות, אולי באמת זה יספיק
לגבי הלחיצות, תתחיל איך שרשמת ותראה איך מסתדר, אני מאמין שתאלץ להכניס משהו קל באמצע שבוע באיזשהו שלב.

אני אישית הייתי מנסה שוב במכון
רציתי, אבל הגעתי למסקנה שלהשאיר את הסינגל הזה לסוף החיטוב יהיה עדיף בשבילי, יותר מוטיבציה.

אם זכרוני אינו מטעה אותי, הדדליפט שלך התחזק מעט בחיטוב האחרון.
כן.. מ 115 ל 130 😆

אל תהיה כל כך פסימי, אולי גם החיטוב הזה תצליח להתחזק מעט בדדליפט,
בגלל זה העצימות הגבוהה, והמיקרו לואודינג..

לגבי הלחיצות, תתחיל איך שרשמת ותראה איך מסתדר, אני מאמין שתאלץ להכניס משהו קל באמצע שבוע באיזשהו שלב.
אחלה תודה 😉

האמת שהתוכנית שלך נראת בסדר גמור.
מהניסיון שלי אין משמעות לנפח בחיטוב ושלשה יכולה לעשות את העבודה יופי

הפוך. יש לך לחיצות חזקות מאוד ויש לך עוד מה לתת בסקווט וגם בדדליפט
לטעמי הלינארית תוכנית טובה מאוד שהכל עובד. אבל שנתקעים בה או מתחילים לגמגם כמו לסגור 3 חזרות ולא 5 היא לא מספיק גמישה
@stitch דעתך?
לא יודע... למה אתה מתכוון לא גמישה? בכל תוכנית אתה בשלב מסוים מתחיל לגמגם.
בלחיצות אתה נותן ואריאציה של טקסס, בכל השאר סוג של ליניארית. למה?

בלחיצות אתה נותן ואריאציה של טקסס, בכל השאר סוג של ליניארית. למה?
לא יודע.. האמת שכי בחיטוב האחרון אחרי חודשיים המבנה הלינארי החליש אותי בלחיצות וכשעברתי לתבנית של 3x5 ו- 1x3 בסוף שבוע הצלחתי לשמר משקלי עבודה (אתה בטח לא זוכר).

מה אתה ממליץ?
פרס פעם בשבוע יספיק? לא אחלש בו יותר?

לא יודע.. האמת שכי בחיטוב האחרון אחרי חודשיים המבנה הלינארי החליש אותי בלחיצות וכשעברתי לתבנית של 3x5 ו- 1x3 בסוף שבוע הצלחתי לשמר משקלי עבודה (אתה בטח לא זוכר).

מה אתה ממליץ?
פרס פעם בשבוע יספיק? לא אחלש בו יותר?
יש לי חולשה למשיכות 😃 אני לא אוהב שהן מקבלות פחות נפח או עצימות מהלחיצות.
אבל זה כמובן בסדר, השריטות שלי הן שלי.
הכל תלוי בהתאוששות שלך. במסה, וכפליים בחיטוב. אם אתה מרגיש שאין שום בעיה עם המבנה הנוכחי, לך עליו.
אני חושש כמו לוטם שאין מספיק התאוששות, כי ביום ההתאוששות אתה עושה פרס שנראה שהוא בעצימות מלאה, ודדליפט.
מבנה כזה מתאים לליניארית כי שם יש פחות נפח ביום הנפח מאשר בטקסס, לכן אפשר להעמיס.
אבל בגדול זה בסדר, רק תקשיב לגוף (השמממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 🤯 )

יש לי חולשה למשיכות 😃 אני לא אוהב שהן מקבלות פחות נפח או עצימות מהלחיצות.
אבל זה כמובן בסדר, השריטות שלי הן שלי.
הכל תלוי בהתאוששות שלך. במסה, וכפליים בחיטוב. אם אתה מרגיש שאין שום בעיה עם המבנה הנוכחי, לך עליו.
אני חושש כמו לוטם שאין מספיק התאוששות, כי ביום ההתאוששות אתה עושה פרס שנראה שהוא בעצימות מלאה, ודדליפט.
מבנה כזה מתאים לליניארית כי שם יש פחות נפח ביום הנפח מאשר בטקסס, לכן אפשר להעמיס.
אבל בגדול זה בסדר, רק תקשיב לגוף (השמממןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 🤯 )

לא עצימות מלאה הוא עושה 80% מהנפח של הפרס בראשון, כמובן שברוטציה של טקסס אז זה 80% ממה שהוא עשה בראשון שבוע לפני בפרס ולא ראשון של אותו שבוע כי זה בנץ

ומה דעתך על המבנה שלוטם בנה לעצמו?
5x5 לינארית בנצ' בראשון
3x5 אינקליין פרס בשלישי
5x5 לינארית פרס בחמישי

כי ביום ההתאוששות אתה עושה פרס שנראה שהוא בעצימות מלאה
אייל צודק, הכוונה היא לא לעצימות מלאה אלא ממש כמו בטקסס.

😭
דלי! דלי של דמעות מילאתי כבר מכל הירידות שלך עליי!!
שחיף:P:

10308067_10152495407101435_8596871444837920026_n.jpg

ומה דעתך על המבנה שלוטם בנה לעצמו?
5x5 לינארית בנצ' בראשון
3x5 אינקליין פרס בשלישי
5x5 לינארית פרס בחמישי
לחיטוב אני לא רואה סיבה לדפוק 5 סטים - בעיקר כי לא יבוא לך לחיות בשלב מסוים. אבל זה בסדר, גם אני דוחף נפח בכל נקודה שלא צריך, אז אני לא יכול לדבר 😛

לחיטוב אני לא רואה סיבה לדפוק 5 סטים - בעיקר כי לא יבוא לך לחיות בשלב מסוים. אבל זה בסדר, גם אני דוחף נפח בכל נקודה שלא צריך, אז אני לא יכול לדבר 😛
אלו לא באמת חמישה סטים. 😕

זה לא בדיוק ככה,
ה-5x5 הם בפירמידה עולה באחוזים, וה-3x5 זה עם משקל קל

@stitch לדעתי המעבר מ-3 חזרות באימון השלישי לחמש חזרות באימון הראשון של השבוע הוא גדול. ואז במקום לבצע 5 חזרות מצליחים 3/4 ומתחיל סוג של "רדיפה אחרי הזנב" מבחינת ההתקדמות.
תוכנית עם טווח חזרות (לדוגמא5 עד 6 חזרות ל 3-4 סטים) יותר מתאימה לחיטוב. כי אפשר להמשיך באותו משקל ולשפר מספר חזרות וסטים

@stitch לדעתי המעבר מ-3 חזרות באימון השלישי לחמש חזרות באימון הראשון של השבוע הוא גדול. ואז במקום לבצע 5 חזרות מצליחים 3/4 ומתחיל סוג של "רדיפה אחרי הזנב" מבחינת ההתקדמות.
תוכנית עם טווח חזרות (לדוגמא5 עד 6 חזרות ל 3-4 סטים) יותר מתאימה לחיטוב. כי אפשר להמשיך באותו משקל ולשפר מספר חזרות וסטים
זו דווקא נראית סיבה למה המתאמן יתקשה במסה, לא בחיטוב.
בחיטוב ברגע שהגעת למשקלי תקיעה, אתה פשוט נשאר שם, ולא יורק דם כדי להתקדם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית