הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
אתה מודד היקפים?

@yujinius
@berdan
חייבים ללכתתתת!!!

upload_2016-5-26_11-36-34.png

תגיד שעה ואני בא בטיל

תגיד שעה ואני בא בטיל
שמע מחר יש לי העמסה אז אפשר, מצד שני אני הולך לסרט בערב אז בטח אני אוכל צ'יט שם..
אז בהעמסה הבאה 🍽️🥹 (שבוע שבועיים)

הם איבדו אותי איפשהו בעתיד של העבר עם ההווה. אני כבר לא אוחז ראש.
מה הסדר בכלל של הסרטים???

ציר הזמן מתחלק ל2 לפי מה שהבנתי
ישלך את אקסמן המקור ואקסמן ההתחלה שמספרים על העבר של לוגן ושל מגניטו וד"ר X
הם סרטים שנשארו אותו דבר ב2 צירי הזמן
בציר זמן הראשון אחרי הסרטים האלה קוראים הסרטים הוולברין ששם הוא ביפן ואז אקס מן 1 2 3
אחרי זה קורא אקסמן ימים של עבר עתיד (אינלי כוח לרשום באנגלית תתמודדו) ששם כאילו העולם מושמד ואז הם מצילים את העולם ומשנים את כל העתיד
בגלל שהם מצילים את העולם ציר הזמן משתנה וכל הסרטים שהיו עד עכשיו לא רלוונטים (אני מדבר על הוולברין ואקסמן 1 2 3 )
ואז ישלך את הסרט הנוכחי של אקסמן אפוקליפסה
ואחריו יצא הסרט האחרון של יו ג'קמן בתפקיד וולברין שהוא יהיה מבוסס על סדרת הקומיקסים OLD MAN LOGAN אבל לפי הסצינת אחרי הקרדיטים של אקסמן יש רמיזה לעוד סרט אקסמן אבל לא בטוח על זה אם זה יהיה חלק מOLD MAN LOGAN או סרט בפני עצמו אבל כמובן אני לא רוצה לרשום כלום כדי לא לעשות שום ספויילר למורן

באמת?? בודאות?

כן בוודאות
יו ג'קמן אישר את זה באינסטגרם שלו וגם הנה מIMDB מהטריוויה שיש על הסרט
The story is mainly inspired by "Old Man Logan", where an elderly Logan goes on a quest in a desolate Wild West future. However, that story involved characters from throughout the Marvel Comics (Hawkeye, the Hulk, Red Skull), whereas this adaptation will only feature X-Men characters due to rights issues.

כן בוודאות
יו ג'קמן אישר את זה באינסטגרם שלו וגם הנה מIMDB מהטריוויה שיש על הסרט
The story is mainly inspired by "Old Man Logan", where an elderly Logan goes on a quest in a desolate Wild West future. However, that story involved characters from throughout the Marvel Comics (Hawkeye, the Hulk, Red Skull), whereas this adaptation will only feature X-Men characters due to rights issues.
פצצה!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית