הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
מה הן התופעות לוואי ?
בבוקר היו רעידות קלות בידיים, קצת עצבנות וחוסר סבלנות.
אבל הם כבר עברו.. במינון של 40 מק"ג זה לא נמשך יותר מידיי זמן אצלי.
כמובן שב 120 זה כבר סיפור אחר 😃

מה החברה של הקלן ?
בינתיים משתמש בסטוק שנשאר לי מהבלאק פארמה של שנה שעברה, אחכ אמשיך עם חברה אחרת שכרגע עדיין לא יודע איזו.
אעדכן איזו.

מדוע קטוטפין מהיום ה6 ולא הראשון?
יש מספר מחקרים שמעידים ששימוש משולב של קלן וקטו מביא תוצאות טובות גם בהיבט הפיזיולוגי וגם בשמירה על תקינות רצפטורי הבטא בשימוש רציף.
אם זה עוזר, אין סיבה שלא לקחת.
הדבר היחיד שקראתי שאולי יכול להשפיע פחות לטובה, הוא העובדה שקטוטיפן הוא אנטגוניסט ולכן מדכא את הירידה במשקל מעט ומגביר תיאבון, וניתן לאנשים חולים בעבר על מנת למנוע ירידה במשקל.

בכל אופן הנה מס' מחקרים בנושא הקלן והקטו.
Effects of ketotifen on the responsiveness of peripheral blood lymphocyte beta-adrenergic receptors. - PubMed - NCBI
Effects of ketotifen and clenbuterol on beta-adrenergic receptor functions of lymphocytes and on plasma TXB-2 levels of asthmatic patients. - PubMed - NCBI
[Bronchial adrenergic receptors and asthma. Tachyphylaxis and its prevention]. - PubMed - NCBI

@Daniel Barack מה דעתך בנושא?

למה דווקא 45 יום? ולא 40 או 50 ?
בעיקרון לפי הפרוטוקול שכתוב בפורטל, 6 שבועות זה פחות או יותר המקסימום שמומלץ בשימוש רצוף עם קטוטיפן.
45 יום מטעמי נוחות, זה כמובן יכול להיות קצת פחות.

נכנסת לשלבי הסיום - בהצלחה!
השימוש בקלן מאוד יעזור, ובעיקר בהינתן תפריט דל פחמימה לאורך תקופת השימוש בו + אימונים עצימים + הימנעות מהעמסות

נכתב ונאמר רבות -

תופעות הלוואי מהקלן הם די אינדיבידואליות ואדיטיביות.

בדרך כלל, בשימוש הראשוני (לא משנה באיזה מספר סייקל קלן מדובר), ואף במינון נמוך של כ-40mcg, הגוף יגיב ברעידות קלות בכפות הידיים, מעט דופק מואץ/חזק, תחושת אי נוחות מסויימת במפרקים ועייפות קלה. עם זאת, ודווקא בניגוד ל"היגיון הישר", בעת המשך השימוש בקלן ואף העלאת המינון, הגוף די מסתגל לתופעות הלוואי, ולא מן הנמנע שמרבית התופעות שהורגשו בשלבים הראשונים לשימוש יעברו כלא היו.

שימוש במקביל בטאורין, מגנזיום ואבץ מאוד משפר ומקל על כלל התופעות הללו, עד כדי אי-הרגשתן בכלל.

לגבי השימוש בקטוטיפן - אין כל מניעה להשתמש בקטוטיפן כבר מהיום הראשון לשימוש בקלן. מה שחשוב לגבי קטוטיפן הוא ההיפך - לא להגיע למצב שלא משתמשים בו מאוחר יותר מ-14 יום לערך, לאחר תחילת השימוש בקלן. אני, למשל, מוצא פשרה ומתחיל להתשמש בקטוטיפן לאחר שבוע עד 10 ימים מתחיל השימוש בקלן.

באשר למינון הקטוטיפן,- הוא בעיקר תלוי משקל ומינון קלן. בהינתן אדם מתחת ל-100kg ושלא עובר את מינון ה-120mcg בסייקל קלן, אין טעם ממש לצרוך יותר מכדור 1 סטנדרטי של קטוטיפן. בכל מקרה אחר (משקל גבוה או מינון גבוה של קלן), ניתן לקחת 2 כדורי קלן.

לגבי השימוש בקטוטיפן - אין כל מניעה להשתמש בקטוטיפן כבר מהיום הראשון לשימוש בקלן. מה שחשוב לגבי קטוטיפן הוא ההיפך - לא להגיע למצב שלא משתמשים בו מאוחר יותר מ-14 יום לערך, לאחר תחילת השימוש בקלן. אני, למשל, מוצא פשרה ומתחיל להתשמש בקטוטיפן לאחר שבוע עד 10 ימים מתחיל השימוש בקלן.
תעבור כשיהיה לך זמן על המחקרים שצירפתי, אני אשמח לשמוע את דעתך עליהם.

מדוע חזרת לקלן ? חשבתי שלא תתקרב לזה שוב.

@White Walker יש תופעות לוואי שמורגשות כלפי חוץ עם האישה, בעבודה?

White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:

עדכון לוג: 16/08/16 - חיטוב - שבוע 16

קלן - יום 3 - 40 מק"ג

פרס ללא חגורה - 40x5, 45x5, 52.5x5, 57.5x5
פנדליי - 70x5, 70x2x3
דחליל עם דאמבלים של 5 קג - 3x10
בייספס עם 35 פאונד - 2x8

מוזר אבל הייתי מלא אנרגיה..
הפרס היה ממש קל, הפנדליי גם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה המשקל גוף ?
84.7
אבל פחות אחוזי שומן מכששקלתי 84.3 לפני שטסתי לחו"ל, יכול להיות בגלל שהקלן פשוט מרוקן אותי מנוזלים לגמרי ובגלל זה.
או שעדיין לא ירדו כל הנוזלים מכל מה שאכלתי בחו"ל 🤯

84.7
אבל פחות אחוזי שומן מכששקלתי 84.3 לפני שטסתי לחו"ל, יכול להיות בגלל שהקלן פשוט מרוקן אותי מנוזלים לגמרי ובגלל זה.
או שעדיין לא ירדו כל הנוזלים מכל מה שאכלתי בחו"ל 🤯
אני חזרתי ל92 קילו. אבל הרבה יותר חטוב איכשהו...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית