בכנות לא מספיק מבין, אבל מהלוג נראה שאתה עולה מהר במשקל ויורד לאט. מכיוון שאני סומך עליך שאתה סופר קלוריות נכון אני חושש שעלולה להיות בעיה בחילוף החומרים.חושב לכיוון בעיה הורמונלית כלשהי?
אני על 1500-1600 קלוריות.
הוספתי אירובי, נראה איך יעזורק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכנות לא מספיק מבין, אבל מהלוג נראה שאתה עולה מהר במשקל ויורד לאט. מכיוון שאני סומך עליך שאתה סופר קלוריות נכון אני חושש שעלולה להיות בעיה בחילוף החומרים.חושב לכיוון בעיה הורמונלית כלשהי?
לדעתי ככל שבחיטוב מתקדם כך ניהיה קשה יותר..חושב שכדי לתעתע קצת-אני אישית במקום להוסיף את הקלוריות של האימון/אירוב בממוצע לכל יום משחק עם ההפרשים בין יום אימון ליום ללא(לדוגמא יום אימון 1800 ללא 1600) מצאתי אתזה מועיל מאוד.בנוסף לדעתי ירדת לגרעון של 500/600 מוקדם מדי לדעתי-אפשר להתחיל מעט פחות (300/400) ואז לשחק עם זה.שוב לדעתי תשחק עם הקלוריות לפי האימונים קצת ״לתעתע״חושב לכיוון בעיה הורמונלית כלשהי?
אני כבר בשלב מתקדם בחיטוב אני לא חושב שלהוריד גירעון יעזור.. גם הייתי שבוע בחו"ל וזה היה אמור לאזן אותי..לדעתי ככל שבחיטוב מתקדם כך ניהיה קשה יותר..חושב שכדי לתעתע קצת-אני אישית במקום להוסיף את הקלוריות של האימון/אירוב בממוצע לכל יום משחק עם ההפרשים בין יום אימון ליום ללא(לדוגמא יום אימון 1800 ללא 1600) מצאתי אתזה מועיל מאוד.בנוסף לדעתי ירדת לגרעון של 500/600 מוקדם מדי לדעתי-אפשר להתחיל מעט פחות (300/400) ואז לשחק עם זה.שוב לדעתי תשחק עם הקלוריות לפי האימונים קצת ״לתעתע״
אעשה את הבדיקות דם שמשה הציע.בכנות לא מספיק מבין, אבל מהלוג נראה שאתה עולה מהר במשקל ויורד לאט. מכיוון שאני סומך עליך שאתה סופר קלוריות נכון אני חושש שעלולה להיות בעיה בחילוף החומרים.
אעשה את הבדיקות דם שמשה הציע.
מה שבטוח אחרי שאגיע לאחוז שומן נמוך כבר לא אמהר לעלות.
זה לא רלוונטי כשנמצאים על קלן.. עוד חודש נגמר במילא.אתה בקלן כרגע אבל בדרך כלל הייתי מציע לך העמסה נורמלית(לא מוגזמת) לחזור לנורמה(כל כמה זמן מעמיס בדרך כלל?)
חוץ מהבדיקות דם והכל,סתם משהו לשקול
משה, אם אני מבצע את הבדיקות הללו אך במקביל נמצא על סייקל של קלן כבר זמן מה זה יכול להיות בעייתי?יותר קל יהיה לעשות בדיקות דם. תעשה בדיקות לפי הרשימה:
האם אתם ממליצים לעבור בדיקות דם לפני תחילת הייעוץ?
אוקיי ביקשתי מרופאת המשפחה את הבדיקות וקיבלתי את ההפנייה הבאה.לא אמורה לא בעיה
איך מהר?לא עקבתי הרבה, אבל ירדת מהר מדי
המשקלים שלך היו מטורפים לא הייתי אפילו מנסה בעצמיאיך מהר?
התחלתי 95.6 בסוף אפריל, היום אחרי 4 חודשים וקצת אני שוקל 83
זה נחשב מהר עבורך?
המשקלים שלך היו מטורפים לא הייתי אפילו מנסה בעצמי
אבל אני התחלתי חיטוב ב84 וכרגע 78.5 ומרים יותר ממך בהכל מהלוגים האחרונים, אני גם באזור ה13% לובש L [גובה 1.73]
וגם חיטוב של 3 אפילו 3 וחצי חודש, זה מזכיר לי מסה קודמת [שנה שעברה] שעשיתי מ85 ל73 וירדתי במשקלים ברמה דיי גדולה כי החיטוב היה דיי מהיר הגעתי לאזור ה11%
אני אגב כרגע על 1800 ק' בחיטוב
לא הבנתי איך משקלי העבודה קשורים כאן?אבל אני התחלתי חיטוב ב84 וכרגע 78.5 ומרים יותר ממך בהכל מהלוגים האחרונים,
מה?המשקלים שלך היו מטורפים לא הייתי אפילו מנסה בעצמי
בקטע שהרמת דיי הרבה ועכשיו אתה מרים הרבה פחות ממנילא הבנתי איך משקלי העבודה קשורים כאן?
מה?
אוטוטו אעשה בדיקות הורמונליות כפי שמשה המליץ ואז אראה אם יש בעיה כלשהי.בקטע שהרמת דיי הרבה ועכשיו אתה מרים הרבה פחות ממני
שמע זה רק המלצה, לא אמרתי לך שחור על לבן, זה רק דעתי
כל הסיפור שרשמתי למעלה, גם ירדתי במשקלי עבודה והייתי תקוע בחיטוב וגם לא הייתי רץ הרבה אז layne norton המליץ לי לנסות REVERSE DIETING אחרי החיטוב, בעקרון זה פשוט מעקב אחרי משקל עם משחק של 75-100 קלוריות לפה או לשם כל שבוע ולכן זה לוקח יותר זמן אבל איכותי יותר