נק' מוניטין:
2,839
- 1,740
- 1,101
מורן, באיזה תוספים אתה משתמש? חוץ מחלבון וקריאטין.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משתמש החלבון כבר תקופה כי נגמר והפסקתי עם קריאטין לפני חודש וחצי כבר.מורן, באיזה תוספים אתה משתמש? חוץ מחלבון וקריאטין.
הלוואי וגם אצלי היה חייב חחרק אצלי במכון חייב להתאמן עם חולצה ?
וואו, איך אתה שורד???לא משתמש החלבון כבר תקופה כי נגמר והפסקתי עם קריאטין לפני חודש וחצי כבר.
משתמש במגנזיום,אבץ,ויטמין די וטאורין.
חח למה? בגלל שאני בלי קריאטין?וואו, איך אתה שורד???
בנצ' - 60x5, 70x5, 80x5, 90x4, 70x8, 70x8
צ'ין אפס + 17.5 ק"ג - 2x4
צ'ין אפס + 24 ק"ג - 1x1
מתח מ.ג - 2x5
אימון על הפנים, כל המפרקים כואבים ואפילו בלג דרייב הברך כאבה.
עוד שבוע וחוזר לניטראלי.
שבוע וקצת לפני כשהחיטוב נגמר גיליתי את השיער בחזה ובבטן כדי לראות איפה אני עומד.
מעריך שאני סביב ה 17-16 א.ש
לא מה שרציתי להגיע בסבב הזה של החיטוב, אבל בסבב הבא כבר אגיע נמוך..
בכל אופן השבוע אני עושה ניסוי ומפחית כמויות נתרן כי מסתבר שהגעתי ל 3500-4000 ביום וסביר להניח שבגלל זה אני כל הזמן שוקל 2 קג יותר ממה שאני אמור לשקול.
מכווץ ולא מכווץ
צפה בקובץ המצורף 36401 צפה בקובץ המצורף 36402 צפה בקובץ המצורף 36405 צפה בקובץ המצורף 36406 צפה בקובץ המצורף 36409 צפה בקובץ המצורף 36410 צפה בקובץ המצורף 36411 צפה בקובץ המצורף 36413 צפה בקובץ המצורף 36414
השבוע מסיים חיטוב ולאחריו ניטראלי עד שלא אצליח להתקדם ואז פלוס קלורי קטן להתקדם כמה שאפשר עד החיטוב הבא.
התוכנית:
יום שני-
פרס 5x5 / רוטציה של שבוע נפח-שבוע עצימות
צ'ין אפס - 5x5
BTN Press 5x3 - בשבוע העצימות רק
בנצ' עם דאמבלים - 3x8
יום רביעי-
סקוואט 5x5
תרגילי עזר לרגליים
עבודה על מסובבי הכתף
יום שישי-
בנצ' 5x5 / רוטציה של שבוע נפח-שבוע עצימות ובהצלבה אל מול הפרס (שלא יהיה שבוע שכולו נפח או עצימות ב2 התרגילים)
דד 5x5
חתירה - 4x10
תרגילי ידיים
נפח יהיה 85% מהעצימות.
בפרס מתחיל מ 60 קג נפח, בבנצ' מתחיל מ 70 קג.
סקוואט 50 קג, דד 70 קג.
צ'ין אפס מתחיל ממשקל גוף וכל שבוע 2.5 קג.
במה? בדד וסקוואט?אל תתחיל כל כך נמוך, אתה תחלש בזמן שתעלה משקלים בניוטראל. ריסט קטן של 10% של שבועיים יספיק
לדעתי מעט מדי מנוחה בין סקוואט לדדליפט, הייתי שם אחד בשני ואחד בשישיWhite Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 18/09/16 - עדכון תוכנית
קרא את שאר עדכון הלוג...
בעיקר, לדעתי גם בבנץ׳ זה חיתוך גדול מדיבמה? בדד וסקוואט?
כל המפרקים אצלי כואבים, בסקוואט בקושי עשיתי 100 לפני חודש ומשהו ומאז לא נגעתי בסקוואט.בעיקר, לדעתי גם בבנץ׳ זה חיתוך גדול מדי
אין לי משהו מוכח להגיד. אבל אני חתכתי מ 6*3 עם 75 בבנץ׳ ל 5*5 עם 60 ומשום מה זה לא הרגיש קל ואני מרגיש שחתכתי יותר מדי ואיבדתי כוחכל המפרקים אצלי כואבים, בסקוואט בקושי עשיתי 100 לפני חודש ומשהו ומאז לא נגעתי בסקוואט.
אני צריך את הריסט העמוק, מקסימום אקפוץ ב 10 קג כל שבוע.
בדד אולי אתחיל מעט גבוה יותר..
לגביי הבנץ', קח בחשבון שהייתה לי רביעיה כבדה עם 90 אימון אחרון שזה מאוד רחוק מהיכולות שלי לכן הנחתי שריסט עמוק גם כאן יביא לתוצאות טובות יותר..?
זה עובד על לא מעט אז החלטתי לנסות 😃בהצלחה. יש סיבה לסקוואט רק פעם בשבוע?
שבוע 21 בחיטוב. (אחרון)
סקוואט - 50 ק"ג - 5x5
בנצ' - 80 ק"ג - 5x5
בייספס עם 40 פאונד - 2x6 (לנשמה)
היה מעייף, וחם מאוד.
יש שינוי בגלל ההורדת נתרן?White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 19/09/16 - חיטוב שבוע 21
קרא את שאר עדכון הלוג...
אתה יכול לכתוב כמה ירדת בכל חודש מתחילת החיטוב?White Walker עדכן/ה את הלוג ״~ הלוג של המהלך הלבן ~״:
עדכון לוג: 19/09/16 - חיטוב שבוע 21
קרא את שאר עדכון הלוג...