הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
נראה לי התבלבלת קצת

סיפור יפה.. רק מראה כמה מטומטמים מסתובבים בחדרי כושר שההנחה היא שמי שבא להגיד לך משהו יגיד משהו מטומטם.. 😆
צודק, תודה 😃
העיקר שאני מבין את עצמי חח

וכן זאץ בדיוק המחשבה!

הקשר הוא: הרסת את המערכת החיסונית שלך מרוב חיטוב ושאר ירקות!
אה בקטע כזה.
אתה צודק, מאפריל 2016 אני סה"כ כמעט ב 9 חודשים של חיטוב (לא רצוף)
אבל פרופיל הורמונלי אחרון בספטמבר הראה שהכל תקין.
ולא הייתי חולה כל החורף.

אולי צריך להוסיף בסקר ״פורום מחלות ווירוסים״... אנשים משתפים איך הם נדבקו, תרופות סבתא, סרטונים של מוגלה ושיעול 🤢

עד מתי מתכנן להמשיך את החיטוב? ותרגיש טוב אחי!

מה התפריט שלך? עושה אירובי?
אין לי תפריט קבוע, אני פחות או יותר יודע בעפ ערכים של כמעט כל דבר שאני נוהג לאכול אז הראש שלי מחשב לבד מה לאכול וכמה נשאר לי.
סביב ה 1500 קלוריות, העמסה פעם בשבוע.

האירובי היחידי שאני עושה זה הליכות של 4-6 קמ בערב פעם או פעמיים בשבוע

כמה נק':

* הפרוזדור מצוין ובאמת יש בו אחלה מנות, אישית אני התאהבתי בכחול ומעושן הבעיה שההמבורגרים הם 170 גרם ודי קטנים ככה שאם אתם לא אוכלים ראשונות לפני אז קצת באסה לאכול רק אותו עם צ'יפס.

*אני הייתי בויטרינה בלילינבלום והוא טוב אך גם קטן(נראה לי סביבות 220 גרם) וצ'יפס מעורבב עם תפו"א ובטטה. 2 ביסים ומסיימים אותו. עוד לא מתחילים ליהנות ממנו והוא כבר נגמר. מה שכן מבחינת מחיר הוא די משתלם.

*על כמה משקלי העבודה כרגע ? יש'ך כ"כ הרבה תרגילים שדומים למורכבים בתכנית שאני לא מכיר שאני כבר לא יודע מזה הסקוואט, בנץ' ודדליפט

כמה נק':

* הפרוזדור מצוין ובאמת יש בו אחלה מנות, אישית אני התאהבתי בכחול ומעושן הבעיה שההמבורגרים הם 170 גרם ודי קטנים ככה שאם אתם לא אוכלים ראשונות לפני אז קצת באסה לאכול רק אותו עם צ'יפס.

*אני הייתי בויטרינה בלילינבלום והוא טוב אך גם קטן(נראה לי סביבות 220 גרם) וצ'יפס מעורבב עם תפו"א ובטטה. 2 ביסים ומסיימים אותו. עוד לא מתחילים ליהנות ממנו והוא כבר נגמר. מה שכן מבחינת מחיר הוא די משתלם.

*על כמה משקלי העבודה כרגע ? יש'ך כ"כ הרבה תרגילים שדומים למורכבים בתכנית שאני לא מכיר שאני כבר לא יודע מזה הסקוואט, בנץ' ודדליפט
נראה לי שהתבלבלת בפוסט

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית