נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
אין לך מושג.. 😉חחח וואי וואי..... קשה אתה:up:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לך מושג.. 😉חחח וואי וואי..... קשה אתה:up:
מ.ג - 80.4 (ממשיך להיתקע)
Squat LB - 45x5, 63x5, 84x5, 95x3, 95x3, 64x8 - טוב אז אומנם עשיתי את ה 95 בקלילות, אבל לא שברתי מקביל, זה היה בדיוק מקביל וגם שם גבולי..מה שלא קורה לי בד"כ. עשיתי עוד סט שגם הוא היה די קל אבל גם בו לא שברתי.
אז ביום ראשון מתקן את זה, עם חמישיה של 95, כי המשקל באמת לא כבד מידיי.
BP - 47x5, 66x5, 85x5, 96x3 - סחבק עשה PR!! , ללא עזרה מהספוטר. שמתי מגנזיום,...
ירקות, אורז\תפוחי אדמה\מקורות שומןמהיכן מגיעות הפחמימות שלך?
ירקות, אורז\תפוחי אדמה\מקורות שומן
לרוב זה רק אורז.1) מה זאת אומרת מקורות שומן? אבוקדו?
2) הייתי מוותר על תפוחי האדמה ובמקומם שם עוד אורז/ירקות
נתת בראש עם הבנץ'! אמרתי לך שתצליח. מזל טוב על הPR ונקווה לשמוע על עוד כאלה בהמשך החיטוב .😃
אני תמיד עם מגנזיום בבנץ'. מאז הפעם הראשונה שהשתמשתי בו אני לא מסוגל להחזיק מוט בלעדיו, אפילו בחימום.
@Moran W
לייק\מוניטין\ציטוט\משהו:s49:
אכן 😃דבר ראשון כל הכבוד על הPR!!👏
דבר שני, אתה סופר גם את הערכים של הירקות?
מ.ג - 80.4
🤬
חייב להבין, למה אפילו שאני בגירעון של 400, פחמימה 80-120 בממוצע, אני תקוע שבועיים.
מחרפן אותי.
בשני הקרוב העמסה, אולי זה יעזור.
700-800 זה רע, אתה תיחלש בצורה מהירה וכתוצאה תאבד מסת שריר יקרה.אני אישית לא מאמין בגרעונים קטנים של 300-400 כמו שאתה עושה וכבר יצא לי להגיד את זה פה בפורום לא פעם ואתה תמיד אמרת שלא צריך לקפוץ ישר לגרעון גדול בגלל איבוד שריר. אבל אני דווקא דוגל בדעה שבגלל שבקילו שריר יש 7700 קלוריות והגוף שלנו הוא מכונה מסובכת שאי אפשר באמת לחשב כמה נעלה ב100% בעזרת מחשבוני BMR אז גרעון קטן לא יניב תוצאות טובות ורק יבזבז זמן שבסופו של דבר יורד מהזמן של תקופת המסה הבאה שלך.
עוד חודש כשאני אתחיל חיטוב אני אכנס לגרעון 700-800 ישר אחרי שבוע נייטראלי ונראה איך זה ישפיע עליי מבחינת ירידה במשקל ואיבוד שריר 😃
אני חושב שאני ספציפית לא אחלש מ700 כי אני בעל מבנה גוף אנדומורפי. אבל אי אפשר לדעת, גם אין לי כל כך נסיון בחיטובים. אני אתן שבועיים ראשונים נסיון על 700 ונראה עד כמה אני אחלש וכמה נוזלים/שומן אני אוריד בתקופה הזאת. כתוצאה מזה נחליט מה לעשות בהמשך.700-800 זה רע, אתה תיחלש בצורה מהירה וכתוצאה תאבד מסת שריר יקרה.
שלא תגיד אח"כ שלא הזהרתי 😃
שמע,
בחיטוב האחרון הייתי רק על 400 גירעון וירדתי מהר ויפה מאוד.
אצלי זה מוכח גם מניסיון.
לא יודע מה קורה הפעם..
אולי חילוף החומרים עדיין איטי מתקופת המסה.
Moran W עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:
עדכון לוג: 10/04/15 - שבוע 4 - יום 20
קרא את שאר עדכון הלוג...
אני חושב שאני ספציפית לא אחלש מ700 כי אני בעל מבנה גוף אנדומורפי. אבל אי אפשר לדעת, גם אין לי כל כך נסיון בחיטובים. אני אתן שבועיים ראשונים נסיון על 700 ונראה עד כמה אני אחלש וכמה נוזלים/שומן אני אוריד בתקופה הזאת. כתוצאה מזה נחליט מה לעשות בהמשך.
חח מצטער אחי, איכשהו שכחתי להגיב 🙃נתת בראש עם הבנץ'! אמרתי לך שתצליח. מזל טוב על הPR ונקווה לשמוע על עוד כאלה בהמשך החיטוב .😃
אני תמיד עם מגנזיום בבנץ'. מאז הפעם הראשונה שהשתמשתי בו אני לא מסוגל להחזיק מוט בלעדיו, אפילו בחימום.