נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
הלינארית עם ווליום נמוך יותר - פשוט גאוני לחיטוב.איך אתה מצליח להתקדם ככה בחיטוב זה מטורף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלינארית עם ווליום נמוך יותר - פשוט גאוני לחיטוב.איך אתה מצליח להתקדם ככה בחיטוב זה מטורף
נראה לי אני יאמץ את הרעיון הזההלינארית עם ווליום נמוך יותר - פשוט גאוני לחיטוב.
אין בעיה.מזל טוב על ה-PR!
איכפת לך לשלוח לי בהודעה פרטית איך נראית תוכנית האימונים שלך מבחינת סטים וחזרות? אני הולך להתחיל חיטוב בקרוב (ברגע שאתקע ב-SS ואני מרגיש שהרגע הזה קרוב)
אין בעיה.
כשאשב על המחשב אשלח לך
תוכנית אדירה. באמת לא ציפיתי אחימטורף אתה מורן!!!!!!!
ממשיך להתקדם בחיטוב כמו גדול באמת מרשים!
לאט לאט החלום שלי מתגשם והלינארית הופכת ליותר פופולארית מהטקסס (תאכלס נראה לי שיש עכשיו יותר לוגים של לינארית מלוגים של טקסס)
מ.ג - 80.1
עדיין קצת נוזלים מההעמסה.
זה החלק הכי שנוא עליי לאחר העמסה.. יורדים במשקל ולא יודעים כמה בגלל הנוזלים 😃
אני בסיטואציה דומה (בגלל אחוז שומן) אשמח אם תוכל לעשות קופי פייסט ולשלוח גם לי.אין בעיה.
כשאשב על המחשב אשלח לך
מ.ג - 79.6
מתחיל להרגיש קטן.
מ.ג - 79.6
Squat LB - 50x5, 68x5, 88x5, 97.5x5 - היה על הפנים.. ב 88 כבר היה לי קשה.. וברוב החזרות של ה 97.5 לא שברתי מקביל מרוב העייפות..גם היה כמעט כשל. עכשיו אני מרגיש את ההתחלשות.. זה היה חייב להגיע מתישהו אני מניח. ארד קצת במשקל.. ואשאר עם זה עד סוף החיטוב - בתקווה לשמר את זה.
BP - 44x5, 64x5, 82x5, 92.5x5 - היה לי ממש קשה, ואני לא מבין איך 97 עלה לי לשלשה ו 92.5 עלה בקושי.. חזרה אחרונה הייתה ממש כבדה. אולי אתחיל לקחת קפאין או לדאוג לאכול את הפחמימה דווקא לפני...
זה חיטוב אין מקום לקלוריות מיותרות. 😭
חח כן את צודקת..לא קצת חבל על המעט פחמימה שעדיין יש לך בתפריט..? אולי תקנה איזה פרהוורקאאוט מסריח ל"ימים קשים"..? 😁
כמעט 100 קלוריות..
אבל יודע מה?
אנסה. תודה על הטיפ!
@stitch
אנסה ביום של אימון לקחת סוכר ענבים עם הקפאין על חשבון 100 גרם אורז בצהריים.
שווה לי
זה בסדר,שמע, קנה כזה (תוכל להשתמש בעתיד לתפריט מאסה אגב) ותנסה פעם אחת לפני אימון. אם תרגיש שינוי לטובה תמשיך להשתמש. אם לא, אני לא רוצה לקחת אחריות רק בגלל שהצעתי משהו על בסיס חוויה אישית שלי