הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
מזל טוב על ה-PR!

איכפת לך לשלוח לי בהודעה פרטית איך נראית תוכנית האימונים שלך מבחינת סטים וחזרות? אני הולך להתחיל חיטוב בקרוב (ברגע שאתקע ב-SS ואני מרגיש שהרגע הזה קרוב)

מזל טוב על ה-PR!

איכפת לך לשלוח לי בהודעה פרטית איך נראית תוכנית האימונים שלך מבחינת סטים וחזרות? אני הולך להתחיל חיטוב בקרוב (ברגע שאתקע ב-SS ואני מרגיש שהרגע הזה קרוב)
אין בעיה.
כשאשב על המחשב אשלח לך

מטורף אתה מורן!!!!!!!
ממשיך להתקדם בחיטוב כמו גדול באמת מרשים!

לאט לאט החלום שלי מתגשם והלינארית הופכת ליותר פופולארית מהטקסס (תאכלס נראה לי שיש עכשיו יותר לוגים של לינארית מלוגים של טקסס)

מטורף אתה מורן!!!!!!!
ממשיך להתקדם בחיטוב כמו גדול באמת מרשים!

לאט לאט החלום שלי מתגשם והלינארית הופכת ליותר פופולארית מהטקסס (תאכלס נראה לי שיש עכשיו יותר לוגים של לינארית מלוגים של טקסס)
תוכנית אדירה. באמת לא ציפיתי אחי

Moran W עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 19/04/15 - אימון A

מ.ג - 79.6

Squat LB - 50x5, 68x5, 88x5, 97.5x5 - היה על הפנים.. ב 88 כבר היה לי קשה.. וברוב החזרות של ה 97.5 לא שברתי מקביל מרוב העייפות..גם היה כמעט כשל. עכשיו אני מרגיש את ההתחלשות.. זה היה חייב להגיע מתישהו אני מניח. ארד קצת במשקל.. ואשאר עם זה עד סוף החיטוב - בתקווה לשמר את זה.
BP - 44x5, 64x5, 82x5, 92.5x5 - היה לי ממש קשה, ואני לא מבין איך 97 עלה לי לשלשה ו 92.5 עלה בקושי.. חזרה אחרונה הייתה ממש כבדה. אולי אתחיל לקחת קפאין או לדאוג לאכול את הפחמימה דווקא לפני...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני הייתי ממליץ לך לנסות לקחת לפני אימון (15-20 דקות לפני) שלוש כפיות של שמן קוקוס. זאת פצצת אנרגיה לשרירים

זה חיטוב אין מקום לקלוריות מיותרות. :(

אני מאמין שזה עוזר אבל אתה חושב שיש בי את כוח להוריד את הקלוריות שהשמן מכניס ? 🙁

לא קצת חבל על המעט פחמימה שעדיין יש לך בתפריט..? אולי תקנה איזה פרהוורקאאוט מסריח ל"ימים קשים"..? 😁

לא קצת חבל על המעט פחמימה שעדיין יש לך בתפריט..? אולי תקנה איזה פרהוורקאאוט מסריח ל"ימים קשים"..? 😁
חח כן את צודקת..
כנראה אקנה איזה משהו לימים שאני מגיע אחרי העבודה בשעות מאוחרות

כמעט 100 קלוריות..
אבל יודע מה?
אנסה. תודה על הטיפ!

@stitch
אנסה ביום של אימון לקחת סוכר ענבים עם הקפאין על חשבון 100 גרם אורז בצהריים.
שווה לי

שמע, קנה כזה (תוכל להשתמש בעתיד לתפריט מאסה אגב) ותנסה פעם אחת לפני אימון. אם תרגיש שינוי לטובה תמשיך להשתמש. אם לא, אני לא רוצה לקחת אחריות רק בגלל שהצעתי משהו על בסיס חוויה אישית שלי

שמע, קנה כזה (תוכל להשתמש בעתיד לתפריט מאסה אגב) ותנסה פעם אחת לפני אימון. אם תרגיש שינוי לטובה תמשיך להשתמש. אם לא, אני לא רוצה לקחת אחריות רק בגלל שהצעתי משהו על בסיס חוויה אישית שלי
זה בסדר,
אחפש בקבוק קטן.
תודה על הטיפ!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית