הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
חח מה זה אומר עבורי?
שבזמן הקרוב יש לך הזדמנות חד שנתית להצטרף לחברות הטכניון במחיר סביר לכל נפש של 1150 שח לחצי שנה[אני מניח שאין לך קשרים בטכניון]. ההרשמה כולל קומת כוח איכותית ביותר עם כלוב ראק ומוטות אליקו וקומת אירובי שהכניסה אליה אסורה..
הגיע הזמן להציק להם 🤬
[אתה אצל דאטשן?]

אתה אוהב להאדיר את הטכניון. וכן אני אצל השמן.

שבזמן הקרוב יש לך הזדמנות חד שנתית להצטרף לחברות הטכניון במחיר סביר לכל נפש של 1150 שח לחצי שנה[אני מניח שאין לך קשרים בטכניון]. ההרשמה כולל קומת כוח איכותית ביותר עם כלוב ראק ומוטות אליקו וקומת אירובי שהכניסה אליה אסורה..
אה,
אני אוותר על ההזדמנות 😃

בפאוור האוס זה 1080 לחצי שנה וזה 2 דק מהעבודה שלי 😁

תראה את הבנץ׳ שלך יקקה הלוואי עליי להתקרב לזה.
לא נחשב גבוה מספיק בעיניי.
@Ori.S שוקל 70 ולוחץ 120 לדאבל\שלשה.
מה זה 96 לדאבל?

הכל עניין של יחס..
אתה צעיר ויש לך עוד זמן להתחזק ולשנות הרגלי אימון ותזונה אז תתעודד.
מתי אתה חוזר למסה? ועל כמה עומד הבנצ' שלך כרגע?

אתה מכיר מישהו שנהנה מזה? 😃
אם אין מטרה כלשהי, אין סיבה להתאמן - לפי דעתי.
מתכנן להתחרות בדצמבר.

שואף להגיע לסינגלים הבאים עד דצמבר -
בנצ' - 115/120
סקוואט - 130-140
דדליפט - 170-180

קצת אחרי תחילת החיטוב השיאים בהם נעצרתי לאחר 3 חודשים של אימוני כוח (לראשונה בחיי) -

סקוואט - 97.5 לחמישיה
בנצ' - 97 לשלשה
ודדליפט השיא האחרון היה 128 לרביעיה
רק אני מתאמן לכיף?

לא נחשב גבוה מספיק בעיניי.
@Ori.S שוקל 70 ולוחץ 120 לדאבל\שלשה.
מה זה 96 לדאבל?

הכל עניין של יחס..
אתה צעיר ויש לך עוד זמן להתחזק ולשנות הרגלי אימון ותזונה אז תתעודד.
מתי אתה חוזר למסה? ועל כמה עומד הבנצ' שלך כרגע?
עד למסה יש זמן, אני רוצה שהיא תהיה די ארוכה ולא כמו הקודמת.
כרגע אני על ניטרלי עם פחמימה כי בחודש האחרון החיטוב לא זז בשיט.
סוף השבוע הזה חוזר לדל עם תפריט בתקווה שהחיטוב ימשיך.
אני אסיים אותו כנראה בסוף החופש הגדול, אלא אם כן אגיע לתוצאה מספקת בעיניי לפני.

בנץ׳ כרגע אני עוד מנסה לסדר את הטכניקה ומנסה להסתדר עם הספות המחורבנות שיש לנו הורדתי ל 50 לשלשה ביום שני האחרון, נקווה לטוב אבל אין יותר מדי מה לעשות, חרא ציוד גורר חרא טכניקה גורר משקל מצחיק.

נו טוב מה אני מתבכיין, הסקוואט לא מפסיק להתקדם.

בנץ׳ כרגע אני עוד מנסה לסדר את הטכניקה ומנסה להסתדר עם הספות המחורבנות שיש לנו הורדתי ל 50 לשלשה ביום שני האחרון, נקווה לטוב אבל אין יותר מדי מה לעשות, חרא ציוד גורר חרא טכניקה גורר משקל מצחיק.
תירוצים .. 🙄

תחזור למסה ואתה תגיע מהר מאוד לפחות ללחוץ את משקל הגוף שלך.

אתה מכיר מישהו שנהנה מזה? 😃
נהנה ממה? מחיטוב? לא ממש... מאימונים באופן כללי? אני מאוד נהנה, תמיד הייתי אוהב לבוא למכון ולהתאמן, אבל בשנה וקצת האחרונות כשגיליתי את אימוני הכוח והפסקתי עם הליצנות (הייתי אומר בילדינג אבל לא נראיתי קרוב לבילדר) אני ממש "מכור" ללבוא למכון ולהרים. ככה שאני לא חושב שזה עניין של גיל (או שאני בראש שלי בעצם עוד נער חח). מצד שני אין לי עבודה במשרה מלאה ואין לי חיי משפחה אז זה אחרת, כשכן הייתי בזוגיות זה היה משפיע לרעה על האימונים (אחת הסיבות שלא ממש בא לי על בת זוג רצינית 😆)
ב. אתה באמת לא נהנה מיזה? כאילו אישית אני בא לאימונים וזה כיף. גם האווירה גם עצם האימון לא יודע אולי זה רק אני 🏋️
זה לא רק אתה 😃
אתה יכול לשאול את @Tank ו- @yujinius
גם יעקב שאל אותי אם אני מתכוון ללכת לשם, הוא רצה לבוא, אבל לא נעים לי להגיד לדודי פעם שניה שאני בא לאימון נסיון

נהנה ממה? מחיטוב? לא ממש... מאימונים באופן כללי? אני מאוד נהנה
מחיטוב אחי.....מחיטוב.
להרים כבד ולהתאמן זה משהו שאני עושה ואוהב לעשות מגיל 15.

גם יעקב שאל אותי אם אני מתכוון ללכת לשם, הוא רצה לבוא, אבל לא נעים לי להגיד לדודי פעם שניה שאני בא לאימון נסיון
אז תשלמו איזה 20-30 חד פעמי לכניסה 😛

נהנה ממה? מחיטוב? לא ממש... מאימונים באופן כללי? אני מאוד נהנה, תמיד הייתי אוהב לבוא למכון ולהתאמן, אבל בשנה וקצת האחרונות כשגיליתי את אימוני הכוח והפסקתי עם הליצנות (הייתי אומר בילדינג אבל לא נראיתי קרוב לבילדר) אני ממש "מכור" ללבוא למכון ולהרים. ככה שאני לא חושב שזה עניין של גיל (או שאני בראש שלי בעצם עוד נער חח). מצד שני אין לי עבודה במשרה מלאה ואין לי חיי משפחה אז זה אחרת, כשכן הייתי בזוגיות זה היה משפיע לרעה על האימונים (אחת הסיבות שלא ממש בא לי על בת זוג רצינית 😆)

זה לא רק אתה 😃

וואי אני כ״כ מזדה. כשהייתי גם בליצנות הייתי כזה טוב נו הולכים היום למכון... אבל מאז שהתחלתי ss אני מחכה כבר שיגיע האימון הבא
מחיטוב אחי.....מחיטוב.

מחיטוב אחי.....מחיטוב.

זה לא יקר... או שסתם במרכז הכול יותר יקר

תירוצים .. 🙄

תחזור למסה ואתה תגיע מהר מאוד לפחות ללחוץ את משקל הגוף שלך.
אני מבואס שהלחיצות לא מתקדמות בעיקר כי הסקוואט כן מתקדם וכי הדדליפט מתחיל לחזור לעצמו.
נו טוב, נחכה למסה, עד אז אני אשתדל לסחוט את הבנץ׳ 60 לחמישייה ולהיות שמח מעצמי.
לא נעים לי להגיד שאני בא לאימון ניסיון 3 פעמים בשבוע

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית