זה לא יתרון?קח בחשבון שאני מתאמן בחדר כושר קרוספיטי למהדרין ואין לי מכונות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא יתרון?קח בחשבון שאני מתאמן בחדר כושר קרוספיטי למהדרין ואין לי מכונות
by far האימון הכי גרוע שהיה לי מאז תחילת החיטוב.
BP - 90x3, 90x2, 90x3 - הרגיש לי כמו טון, לא היה ברור לי למה אני לא מצליח ללחוץ משקל כל כך "קל".
Squat - 45x5, 62x5, 80x3
Chinups - BW + 6kg - 3x5 - דווקא זה היה יחסית קל
הבנצ' הוריד לי את כל המוטיבציה ולא היה חשק להמשיך להתאמן.. לא מבין איך לחצתי משקלים כבדים יותר לסינגל ו 90 לא עלה לי ליותר מ 3 חזרות.
אולי אתחיל לקחת קפאין לפני האימונים..או אזמין פרה וורקאאוט כלשהו.
:(
השחלת יפהאם אתה רוצה פרי וורקאוט טוב - 1MR Vortex הישן..אמור להיות ב*אין לציין חנויות מחו"ל באתר*קוסט..
זה ממש חזק
אחלה תודה, ואל תציין את שם החנות.. זה אסור 😃אם אתה רוצה פרי וורקאוט טוב - 1MR Vortex הישן....
זה ממש חזק
White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:
עדכון לוג: 15/06/15 - אימון על הפנים
קרא את שאר עדכון הלוג...
האתר ואמינושופ עובדים בשיתוף פעולה מלא למקרה שלא שמת לב, אז יש כאן אינטרס.למה אסור? חוק די דפוק הייתי אומר
למה? למה??תסכול נוראי
החוק לא היה כבר מלפני זה?האתר ואמינושופ עובדים בשיתוף פעולה מלא למקרה שלא שמת לב, אז יש כאן אינטרס.
וחוץ מזה, חוק זה חוק.. מה לעשות.
למה? למה??
🙁
😵😵😵למה? למה??🙁
לא היית אמור לבצע 3x5?...White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:
עדכון לוג: 15/06/15 - אימון על הפנים
קרא את שאר עדכון הלוג...
אולי חסרות לך שעות שינה?...🙄
דילואד? בגירעון קלורי?אין הרבה חוקיות בעניין השלשות/חמישיות לעומת סינגל. החלטת לשנות, תתחיל מהתחלה...
אני באמת לא מכוון.נסה אפדרין, פרה-וורקאוט מצויין, אבל נדמה לי שאתה קצת לא מכוון...
זה לא דילואוד... אתה פשוט לא יודע כמה ללחוץ. תתחיל קצת יותר נמוך, 3x5 אקרוס דורש קצת התאמות. הרי לא תחזור שוב ושוב על אותו משקל עד שתסגור. בדוק את המנוחות, אולי אתה צריך קצת יותר...דילואד? בגירעון קלורי?
חשבתי ש90 יעלה בקלות.. 🫤
אני באמת לא מכוון.
כנראה:suicide:
כניסיון זה יכול לעבוד, אבל יש הבדלים עצומים אינדיבידואליים בין סינגל לדאבל או לשלשה (הסינגל והדאבל שלי למשל בהפרש של 5Kg בערך). כשמכניסים את ה-3x5 צריך להוסיף פרמטרים נוספים כמו המידה בו המתאמן מורגל בעבודה שכזאת, מנוחות...@Tom אני הייתי משקלל 95 לשלשה ל 5*3 עם 85, מה דעתך?
אולי חסרות לך שעות שינה?...🙄
שבוע הבא..השחלת יפה
ד״א עדיין מחכה לקורלז 60 🤬
אופס שכחתי 😣אחלה תודה, ואל תציין את שם החנות.. זה אסור 😃
מ.ג - 76.6
Keep going~