הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
הייתי מתחיל סייקל אוראו עחי, יעזור לך להתחטב1

בשביל תוצאות צריך לסבול לפעמים
ובכלל אוכלים את זה עם חלב אז זה לא חונק וגם טעים יותר
אני מאמין שאתה צודק 😃

החיטוב הזה מתסכל, לא הרעב.. אבל המשמעת העצמית והחוסר גיוון באוכל ובעיקר החוסר ידיעה אם היום אהיה מספיק חזק להרים משקלים כבדים כמו שצריך או שאהיה חלש מן הרגיל.
מתחיל אירובי מהיום, כל סוף אימון 20 דק אופניים. (במכון, זה מה שיש לנו)

נשבר כבר.
עלו בי אפילו מחשבות לקחת קלן לחודש וקצת ואז לסיים את החיטוב סופית.

החיטוב הזה מתסכל, לא הרעב.. אבל המשמעת העצמית והחוסר גיוון באוכל
בגלל זה אני מעדיף לרדת בקצב מהיר יותר, שאולי עולה לי יותר במסת שריר (ממה שאני רואה לא נראה לי משהו משמעותי מדי) אבל לראות כל שבוע התקדמות משמעותית יחסית נותן לי יותר מוטיבציה להמשיך. כי אם הייתי מכוון לחצי קילו בשבוע נראה לי הייתי נשבר כבר מהמחשבה שזה הולך להיות חיטוב של איזה 9 חודש לפחות.
אבל מצד שני יש לי גם הרבה יותר משקל להוריד ממך.
ובעיקר החוסר ידיעה אם היום אהיה מספיק חזק להרים משקלים כבדים כמו שצריך או שאהיה חלש מן הרגיל.
כן זה באמת באסה, אני מרגיע את עצמי במחשבה שאחרי החיטוב תוך איזה חודש ומשהו המשקלי עבודה יחזרו.

בגלל זה אני מעדיף לרדת בקצב מהיר יותר, שאולי עולה לי יותר במסת שריר (ממה שאני רואה לא נראה לי משהו משמעותי מדי) אבל לראות כל שבוע התקדמות משמעותית יחסית נותן לי יותר מוטיבציה להמשיך. כי אם הייתי מכוון לחצי קילו בשבוע נראה לי הייתי נשבר כבר מהמחשבה שזה הולך להיות חיטוב של איזה 9 חודש לפחות.
אבל מצד שני יש לי גם הרבה יותר משקל להוריד ממך.

כן זה באמת באסה, אני מרגיע את עצמי במחשבה שאחרי החיטוב תוך איזה חודש ומשהו המשקלי עבודה יחזרו.
זה קצת מרגיע באמת.

חח מה סוף סוף?

הבעיה זה אחר כך לא להתחיל שוב לאכול כמו חזיר בשביל להחזיר משקלי עבודה ולהגיע לאותו מצב תוך כמה חודשים 😆
שמע, אני מאמין שאפשר להתקדם לפחות בחודשיים הראשונים על פלוס קטן יחסית
ובכל מקרה, 500 במקסימום (פלוס קלורי)

מסה קודמת פשוט לא חישבתי מה אני אוכל לאחר זמן מסויים

White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 17/06/15

מ.ג - 76.6

Press - 50x5, 50x5, 50x5
Deadlift - 125x1
Dips + 10kg - 2x8
Curlz - 40x2, 30x6, 30x8

אימון מחורבן, חסר כוח ומוטיבציה.
לא יודע מה קרה בדדליפט..הרגשתי מרוקן מכל אנרגיה אפשרית ובכלל לא רציתי למשוך את המוט.

אני חושב שאני עוזב את הדל פחמימה ועולה ל 80-100, מספיק עם הסבל. צריך להחזיר קצת כוח, בקצב הזה אני לא אלך אפילו להתאמן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא יודע מה כל כך אוהבים דל פחמימה. ניראה לי פשוט סבל

לא יודע מה כל כך אוהבים דל פחמימה. ניראה לי פשוט סבל
בהתחלה זה עבד לי טוב, אני מניח שאחרי 3 חודשים התרוקנתי מגליקוגן בצורה מלאה שאפילו העמסות לא עוזרות כבר

לדעתי תסיים כבר על דל פחמימה, לא נשאר לך עוד הרבה, במקס׳ חודש-חודשיים בשביל האחוז שומן הכל כך נמוך שאתה רוצה.
נכון, אולי המשקלים יורדים, אבל כשתחזור למסה יהיה לך מספיק זמן בשביל להחזיר אותם ולשפר אותם.
אל תשכח גם שחזרה לפחמימה תגרום לך להיראות קצת יותר נוזלי, ואז תראה יותר ״שמן״ למרות שבפועל אתה לא.

לדעתי תסיים כבר על דל פחמימה, לא נשאר לך עוד הרבה, במקס׳ חודש-חודשיים בשביל האחוז שומן הכל כך נמוך שאתה רוצה.
נכון, אולי המשקלים יורדים, אבל כשתחזור למסה יהיה לך מספיק זמן בשביל להחזיר אותם ולשפר אותם.
אל תשכח גם שחזרה לפחמימה תגרום לך להיראות קצת יותר נוזלי, ואז תראה יותר ״שמן״ למרות שבפועל אתה לא.
מצטער, לאחר 3 חודשים של דל פחמימה אני פשוט אומר שזה לא שווה את זה.
זה או קטוזיס או לאכול כמו בנאדם בחיטוב.

מצטער, לאחר 3 חודשים של דל פחמימה אני פשוט אומר שזה לא שווה את זה.
זה או קטוזיס או לאכול כמו בנאדם בחיטוב.
לדעתי חזרה לפחמימה אולי בהתחלה תרגיש יותר טוב, אבל אחרי זה אתה פשוט מרגיש רעב יותר (ככה לפחות לי קרה כשהייתי בחיטוב הקודם על פחמימה).
תוסיף לזה גם שיש לך הרבה יותר פיתויים מסביב (עוגיות וכל מיני שיט כאלה).
אתה יכול לנסות קטוזיס או סגנון פליאו, לזכרוני בחודש שהייתי על סגנון פליאו (בלי אורז בטטה וכו׳) ראיתי יחסית תוצאות די טובות.

לדעתי חזרה לפחמימה אולי בהתחלה תרגיש יותר טוב, אבל אחרי זה אתה פשוט מרגיש רעב יותר (ככה לפחות לי קרה כשהייתי בחיטוב הקודם על פחמימה).
תוסיף לזה גם שיש לך הרבה יותר פיתויים מסביב (עוגיות וכל מיני שיט כאלה).
אתה יכול לנסות קטוזיס או סגנון פליאו, לזכרוני בחודש שהייתי על סגנון פליאו (בלי אורז בטטה וכו׳) ראיתי יחסית תוצאות די טובות.
כן לקחתי בחשבון שהרעב יחזור.
אבל זה עדיף עם אימונים נורמליים יותר.

ואם אלך כבר על קטוזיס בלי העמסות אקח כבר קלן ואזרז עניינים.
אבל אני כרגע נמנע מזה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית