הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
מורן זה לא משנה כמה אחוז שומן זה רק מספר ואתה במילא לא מתכנן תחרות בילדינג אתה נראה אחלה לסוף חיטוב לדעתי 😃
מסכים בהחלט. אם אתה מרוצה מהמראה שלך אז מה זה משנה המספר? אלא אם מישהו מרוצה כשהוא על 40% שומן ואז זה משנה כי זה ממש לא בריא וזה...
damm you. למה קוללתי בלהיות חלש בלחיצות 😭
תעלה עוד 10 קילו ואתה תתחזק בלחיצות אל דאגה 😃
בדיוק
ואל תשכח תוך גדי גם להתאמן על הלחיצות

תעלה עוד 10 קילו ואתה תתחזק בלחיצות אל דאגה 😃
התחלתי ss על 60 קילו עם באנצ׳ 45 ופרס 32.5 ועכשיו (שבוע 14 נראה לי) מ.ג בסביבות ה 69 ובאנצ׳ 55 ופרס 40 🫤
לפחות הסקוואט והדדליפט התחזקו משמעותית

התחלתי ss על 60 קילו עם באנצ׳ 45 ופרס 32.5 ועכשיו (שבוע 14 נראה לי) מ.ג בסביבות ה 69 ובאנצ׳ 55 ופרס 40 🫤
אתה מוסיף תרגילי עזר (מקבילים בעיקר רלוונטי ללחיצות)? אם לא אז תנסה להתחיל, 2-3X8 ביום של פרס

עוד שנה גיל 16 אתה תתחיל לקבל רמות יותר גבוהות של טסט בגוף אתה תתחזק .. ותוסיף עוד נפח מקבילים מתח חתירות ואתה תהיה מסודר ותשקול 80 😃
אתה מוסיף תרגילי עזר (מקבילים בעיקר רלוונטי ללחיצות)? אם לא אז תנסה להתחיל, 2-3X8 ביום של פרס
מחזק תמילים שלך !

מוסיף ביום של הבאנצ׳ מקבילים כמה שאני יכול3X. חוץ מזה את יום b שיניתי קצת שהוא הולך ככה: סקוואט, פרס, כתפיים בדאמבלים 2X12 חתירה בדאמבלים 4X15. את החתירה בדאמבלים אושר המליץ לי בשביל לחזק את הגב (דדליפט)
עוד שנה גיל 16 אתה תתחיל לקבל רמות יותר גבוהות של טסט בגוף אתה תתחזק .. ותוסיף עוד נפח מקבילים מתח חתירות ואתה תהיה מסודר ותשקול 80
מקווה שאחרי ss הנפח של טקסס יעזור. תכלס אני רוצה להגיע לסקוואט בסביבות ה 120 ודדליפט 140 ואני מרוצה מ ss... משם אני ימשוך כמה שאהיה יכול.
שמתי לב עכשיו שזה הלוג של מורן אז סליחה חחחח

מוסיף ביום של הבאנצ׳ מקבילים כמה שאני יכול3X. חוץ מזה את יום b שיניתי קצת שהוא הולך ככה: סקוואט, פרס, כתפיים בדאמבלים 2X12 חתירה בדאמבלים 4X15. את החתירה בדאמבלים אושר המליץ לי בשביל לחזק את הגב (דדליפט)
טוב עם אושר אני בטוח לא הולך להתווכח 😃 אבל למה כתפיים בדאמבלים? לדעתי מיותר.
אני אגיד לך מה עבד לי הכי טוב כשעשיתי SS: צ'ין אפס 2 סטים ביום של בנץ' ודדליפט, מקבילים עם משקל 2X8 (או 3, אבל נראה לי 2) ביום של פרס, מתח 3X5 בתור תרגיל עיקרי במקום פאוורקלין ביום של פרס. המשקל בלחיצות אצלי היה גבוה יחסית בשביל SS אבל עדיין התקדמתי לא רע בכלל, וגם מבחינת מסת שריר בפלג גוף עליון (ושים לב, אפילו בידיים)

טוב עם אושר אני בטוח לא הולך להתווכח 😃 אבל למה כתפיים בדאמבלים? לדעתי מיותר.
אני אגיד לך מה עבד לי הכי טוב כשעשיתי SS: צ'ין אפס 2 סטים ביום של בנץ' ודדליפט, מקבילים עם משקל 2X8 (או 3, אבל נראה לי 2) ביום של פרס, מתח 3X5 בתור תרגיל עיקרי במקום פאוורקלין ביום של פרס. המשקל בלחיצות אצלי היה גבוה יחסית בשביל SS אבל עדיין התקדמתי לא רע בכלל, וגם מבחינת מסת שריר בפלג גוף עליון (ושים לב, אפילו בידיים)
הכתפיים בדאמבלים @nlr666 המליץ לי.. לא זוכר בגלל מה בדיוק,משהו שקשור לפרס.
נראה לי שאשאיר את זה איך שזה עכשיו. גם הטכניקה שלי לא הייתה טוב בבאנצ׳ אז יכול להיות שזה גרם לחוסר התדקמות, נראה אם זה ישתפר הפעם

שמתי לב שלרוב לילדים מאוד קשה להם בבנץ ובפרס לעלות לעומת דדליפט סקוואט, מניח שזה בגלל שהגוף עדיין גדל וזה, תגיעה לגיל 18+ אתה תראה קפיצות גדולות במשקלים.

אתם חופרים כבר שעות על ss וכל מיני/
חיים מה עם הלוג שלך? 😁

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית