הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
עם 25 ק"ג לחזרה

עם 35 ק"ג- כשל

ניסיתי גם 30 אבל הגעתי כמעט עד למעלה.. לא מחשיב.
כנראה שאם לא ה 25 מלכתחילה אולי הייתי מצליח את ה 30.
35 בספק.

@stitch

נערך לאחרונה:
פשוט נהדר!!
איך זה שאף פעם לא בדקתי סינגל למתח? טוב, אולי כי לא בדקתי סינגל לשום דבר אף פעם 😆
אני משלב אותו עכשיו לחמישיות, נבדוק עוד חודשיים-שלושה ונשווה 🍻

פשוט נהדר!!
איך זה שאף פעם לא בדקתי סינגל למתח? טוב, אולי כי לא בדקתי סינגל לשום דבר אף פעם 😆
אני משלב אותו עכשיו לחמישיות, נבדוק עוד חודשיים-שלושה ונשווה 🍻
תודה אחי
יאללה, מתאים!
בעוד חודשיים שלושה מקווה להגיע לסינגל עם 50 😵‍💫🥊
ואתה לא בודק סינגלים כי אתה אנטי PL מוצהר 😆
כל המשקולנים האלה..
בטוח שיש לך משקל יפה.
למה שלא תבדוק כבר עכשיו? 😛

תודה אחי
יאללה, מתאים!
בעוד חודשיים שלושה מקווה להגיע לסינגל עם 50 😵‍💫🥊
ואתה לא בודק סינגלים כי אתה אנטי PL מוצהר 😆
כל המשקולנים האלה..
בטוח שיש לך משקל יפה.
למה שלא תבדוק כבר עכשיו? 😛
כי אני רק עכשיו מתחיל ריסט אחרי החודש של החיטוב, השבועיים של הנייטרלי היבשים והמעצבנים, החודש של הנסיעה, הג'ט לג.... תקשיב, בתירוצים יש לי PR שאף אחד לא שובר בחיים 😆

כי אני רק עכשיו מתחיל ריסט אחרי החודש של החיטוב, השבועיים של הנייטרלי היבשים והמעצבנים, החודש של הנסיעה, הג'ט לג.... תקשיב, בתירוצים יש לי PR שאף אחד לא שובר בחיים 😆
תחשוב שוב... אני עקפתי אותך.

התחלתי סקוואט ודדליפט בינואר השנה, מאז עשיתי 2-3 ריסטים בדרך ונתקעתי בגלל טכניקה לא טובה, כשהתקדמתי יפה נפצעתי כמה פעמים - אמות\צוואר\כתפיים ושוב עשיתי ריסט.. אה והשמנתי כמו חזיר כי אכלתי המבורגרים שמנים עם @yujinius
אה והייתי אמור להמשיך את החיטוב עוד קצת, אבל אני נאלץ לחתוך בגלל שאני טס לחו"ל עוד שבוע וחצי.
ולמה התחלתי עם קלן? כי אכלתי כמו חזיר במסה ולא הייתי לי סבלנות לחיטוב הזה.. אתה מבין?
תירוצים...תירוצים.... 😆
אני יכול למצוא לך תירוץ לזה שיש לי יותר תירוצים 🤡

תחשוב שוב... אני עקפתי אותך.

התחלתי סקוואט ודדליפט בינואר השנה, מאז עשיתי 2-3 ריסטים בדרך ונתקעתי בגלל טכניקה לא טובה, כשהתקדמתי יפה נפצעתי כמה פעמים - אמות\צוואר\כתפיים ושוב עשיתי ריסט.. אה והשמנתי כמו חזיר כי אכלתי המבורגרים שמנים עם @yujinius
אה והייתי אמור להמשיך את החיטוב עוד קצת, אבל אני נאלץ לחתוך בגלל שאני טס לחו"ל עוד שבוע וחצי.
ולמה התחלתי עם קלן? כי אכלתי כמו חזיר במסה ולא הייתי לי סבלנות לחיטוב הזה.. אתה מבין?
תירוצים...תירוצים.... 😆
אני יכול למצוא לך תירוץ לזה שיש לי יותר תירוצים 🤡
פציעות זה לא תירוץ!!!

בדיוק! תראה את טנק, עושה סקוואטים גם אחרי שפרק זחל ומזיין עם תותח שכבר לא יורה רחוק במיוחד.
דווקא התותח למזלי עוד יורה כמו שצריך רק אנטנת הקשר לא פועלת ותא הנהג ריק.

@hanan
כמה להערכתך אפשר להתקדם בפלוס קלורי של 300 עד התקיעה?
מנסיונך בפלוס קלורי קטן ותוכניות כוח.

להערכתי פלוס קלורי קטן מאפשר להתקדם עד שמיישרים קו עם משקל מאתגר.
במשקלים שלך הבנץ' והדדליפט לא יזוזו הרבה אבל כן תוכל להתקדם בסקווט.
מה שבטוח כדי לוודא שאתה באמת במאזן חיובי
לא מסכים, משקלי העבודה עוד נמוכים ביחס לפוטנציאל הגנטי, ולדעתי יהיה אפשר להתקדם בצורה לינארית לתקופה ממושכת יחסית. אישית התקדמתי יפה מאוד במשקלי עבודה גם על מאזן נייטרלי במשך כמה חודשים.

White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג שהחליט שחיטוב היא לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 14/07/15

Press - 50x5, 50x5, 50x5 - היה די קל.
Deadlift - לא יודע מה קרה, חימום היה בסדר וה 92 ל-2 חזרות בסט האחרון בחימום עלה די בקלות.
אבל כשניסיתי למשוך 110 המוט לא התנתק מהקרקע, כאילו איבדתי אנרגיה באופן חד פתאומי.
ניסיתי למשוך 100 עשיתי חזרה אחת ואחכ הפסקתי מחוסר הרצון והמוטיבציה.
הגוף מבשר שמספיק עם החיטוב.
אולי כי לא אכלתי מ 2 בצהריים כלום השפיע.

Incline narrow press - 50x8, 40x10, 40x10 - כדי לגוון קצת

ו 2 סטים של פמפומי קרלז בשביל הבאסה.

4 דק חתירה אינטרוולים - שואה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית