ה1.2 קילו בבלאק?תודה רבה חברים,
בקרוב אמשיך את האתגר האמיתי. 🏋️😅
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ה1.2 קילו בבלאק?תודה רבה חברים,
בקרוב אמשיך את האתגר האמיתי. 🏋️😅
Press - 50x5, 50x5, 55x5 - וואלה, ה 55 עלה סבבה. אומנם עם חגורה אבל הכוח מתחיל לחזור אליי.
Deadlift - 110x4 - רק רציתי לראות אם אחרי יומיים של פחמימות הכוח יחזור, ולאחר שאימון שעבר לא הצלחתי לנתק את ה 110 ראיתי ש 4 חזרות המוט עולה וויתרתי על החמישי, כי זה לא היה מאתגר במיוחד.
Incline narrow press - 40x10, 50x8, 50x7
Curlz - 35x8, 35x7 - פמפומים והבייתה.
אוכל... 🍽️🥹White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן : ~ המסע לטוטאל גבוה ~״:
עדכון לוג: 21/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
חח בנצ' בשיפוע. באחיזה צרה.. משקלים קלים בשביל ההרגשה בעיקר 😃אוכל... 🍽️🥹
מה התכנית כרגע?
אינקליין פרס באחיזה צמודה? כלומר אינקליין בנץ' פרס (או שאתה בשיפוע באוויר סטייל צ'יקו ודיקו)?
בכל מקרה, זהירות בביצוע, מקור טוב לפציעות כתף (לא יוצאים מזה מהר)
בהצלחה ✌️
אה ותודה כמובן.. אצטרך את זה כשאחזור לתלם.אוכל... 🍽️🥹
מה התכנית כרגע?
אינקליין פרס באחיזה צמודה? כלומר אינקליין בנץ' פרס (או שאתה בשיפוע באוויר סטייל צ'יקו ודיקו)?
בכל מקרה, זהירות בביצוע, מקור טוב לפציעות כתף (לא יוצאים מזה מהר)
בהצלחה ✌️
Mind=blownוואי איזה אידיוט אני חשבתי שקראת ללוג שלך המהלך הלבן בגלל שאתה לבן ואז קלטתי שהניק שלך הוא מהלך לבן
Mind=blown
אני אומנם אשכנזי, אבל בוא לא ניסחף.וואי איזה אידיוט אני חשבתי שקראת ללוג שלך המהלך הלבן בגלל שאתה לבן ואז קלטתי שהניק שלך הוא מהלך לבן
ראיתי את תמונות ה״שיזוף״ שלךאני אומנם אשכנזי, אבל בוא לא ניסחף.
שיזוף לא מוצלח, קורה.ראיתי את תמונות ה״שיזוף״ שלך
חיטוב לא רע בכלל במיוחד לאור הפציעות שלך.White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן : ~ המסע לטוטאל גבוה ~״:
עדכון לוג: 19/07/15 : עדכון תמונות
קרא את שאר עדכון הלוג...
תודה, בסופו של דבר יצא נחמד.חיטוב לא רע בכלל במיוחד לאור הפציעות שלך.
מתי בודפשט ? הייתי שנה שעברה היה נחמד אולי יוכל לתת טיפה טיפים.תודה, בסופו של דבר יצא נחמד.
במיוחד לאור הפציעות וכל החרא שעברתי בתהליך 😃
יום ראשון טס.מתי בודפשט ? הייתי שנה שעברה היה נחמד אולי יוכל לתת טיפה טיפים.
מ.ג - 75
BP - 100x1
Squat - 70x3
Chinups - BW+10kg - 2x5, 1x4
למה עקום מורן? 🫤White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן : ~ המסע לטוטאל גבוה ~״:
עדכון לוג: 23/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
יפה מורן !!White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן : ~ המסע לטוטאל גבוה ~״:
עדכון לוג: 23/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
מה עקום?למה עקום מורן? 🫤
תודה מרוםיפה מורן !!