הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
ובכל זאת, התחלתי.
אז תאחל בהצלחה ותפרגן 😉
מצחיק... בערך בכל תגובה שלי בלוג שלך נזכרתי את עניין הנפח. נראה מעניין, אפילו סופר-מעניין. פיספסתי את העדכונים האחרונים, עכשיו עוקב...
(רוצה בהזדמנות תיאור נורמלי של התכנית 😃)

מצחיק... בערך בכל תגובה שלי בלוג שלך נזכרתי את עניין הנפח. נראה מעניין, אפילו סופר-מעניין. פיספסתי את העדכונים האחרונים, עכשיו עוקב...
(רוצה בהזדמנות תיאור נורמלי של התכנית 😃)
תקבל 😃

עם כל הכבוד לדודי ולידע והנסיון האדירים שלו, התוכנית הזאת נוגדת את כל העקרונות שלמדתי עד היום בבניית תוכנית ויישומה, במיוחד למתאמן ברמה בינונית כמוך מורן. אני מקווה שילך טוב ושתצליח אבל אני נורא סקפטי.

עם כל הכבוד לדודי ולידע והנסיון האדירים שלו, התוכנית הזאת נוגדת את כל העקרונות שלמדתי עד היום בבניית תוכנית ויישומה, במיוחד למתאמן ברמה בינונית כמוך מורן. אני מקווה שילך טוב ושתצליח אבל אני נורא סקפטי.
אני מסכים לגבי העובדה שלא כל תכנית מתאימה לכל מתאמן ולא כל מתאמן מתאים לעבודה בנפח גבוה. מצד שני, אנחנו עדיין לא בדיוק מכירים את התכנית ומעבר לכך, אין דבר טוב יותר מהתנסות בתכניות שונות ורבות טרם היצמדות לתכנית שבאמת תהיה היעילה ביותר עבורך כשגם הקשר בין היעילות לתכנית משתנה עבור מתאמן במשך הזמן.

אני מסכים לגבי העובדה שלא כל תכנית מתאימה לכל מתאמן ולא כל מתאמן מתאים לעבודה בנפח גבוה. מצד שני, אנחנו עדיין לא בדיוק מכירים את התכנית ומעבר לכך, אין דבר טוב יותר מהתנסות בתכניות שונות ורבות טרם היצמדות לתכנית שבאמת תהיה היעילה ביותר עבורך כשגם הקשר בין היעילות לתכנית משתנה עבור מתאמן במשך הזמן.
לדעתי למורן יש עוד הרבה לאן להתקדם במשקל העבודה בסקוואט. התוכנית של דודי שילבה 4 תרגילי רגליים היום שכל ארבעתם הם וריאציות שונות של סקוואט. ההגיון השפוי שלי אומר לי שזה נורא רחוק מלהיות אידיאלי למורן ושנפח כזה לא יתן לו התקדמות מספקת במשקלי העבודה.

אני לא מכיר את מורן מספיק טוב כדי לדעת את המצב שלו כרגע אבל לדעתי אם הוא מרגיש שיש לו את היכולת להתקדם בצורה שבועית בסקוואט עדיף לו לחכות קצת עם התוכנית של דודי עד שלפחות הוא יגיע לנקודה שבה הסקוואטים שלו לא מתקדמים יותר בשיטות הרגילות.

ההגיון היחיד שעולה לי לראש להביא למורן תוכנית כזאת הוא אם דודי רוצה לאט לאט להפוך אותו לקרוספיטר 🤣

לדעתי למורן יש עוד הרבה לאן להתקדם במשקל העבודה בסקוואט. התוכנית של דודי שילבה 4 תרגילי רגליים היום שכל ארבעתם הם וריאציות שונות של סקוואט. ההגיון השפוי שלי אומר לי שזה נורא רחוק מלהיות אידיאלי למורן ושנפח כזה לא יתן לו התקדמות מספקת במשקלי העבודה.

אני לא מכיר את מורן מספיק טוב כדי לדעת את המצב שלו כרגע אבל לדעתי אם הוא מרגיש שיש לו את היכולת להתקדם בצורה שבועית בסקוואט עדיף לו לחכות קצת עם התוכנית של דודי עד שלפחות הוא יגיע לנקודה שבה הסקוואטים שלו לא מתקדמים יותר בשיטות הרגילות.

ההגיון היחיד שעולה לי לראש להביא למורן תוכנית כזאת הוא אם דודי רוצה לאט לאט להפוך אותו לקרוספיטר 🤣
אני לגמרי לא רואה את הקשר לקרוספיט. קרוספיט קשור בעבודה בדופק גבוה ועבודת נפח לא חייבת להיות כזאת...
באופן כללי ובהתייחסות סטטיסטית כנראה שאתה צודק, אבל כשאני צריך לבחור בין זה ובין מתאמן שתקוע בשבלונה של נפח לא מאתגר, לא גודל וגם לא ממש מתקדם אני אעדיף את ההתנסות.

יש פיתרון לסקפטיות.. לא חייבים להתמודד עם זה 😃

אתה לא יודע איך התוכנית בנויה ולכן כל מה שכתבת אינו נכון לגביי ולגביי התוכנית.
הנפח יורד עם הזמן והעצימות גדלה.

בכל אופן אולי גם גדול הסקפטים יווכח שהוא טעה וילמד משהו חדש ;)

אני לגמרי לא רואה את הקשר לקרוספיט. קרוספיט קשור בעבודה בדופק גבוה ועבודת נפח לא חייבת להיות כזאת...
שים לב לסמיילי בסוף ההודעה 😃
יש פיתרון לסקפטיות.. לא חייבים להתמודד עם זה 😃

אתה לא יודע איך התוכנית בנויה ולכן כל מה שכתבת אינו נכון לגביי ולגביי התוכנית.
הנפח יורד עם הזמן והעצימות גדלה.

בכל אופן אולי גם גדול הסקפטים יווכח שהוא טעה וילמד משהו חדש ;)
צודק. כל מה שאני יודע על התוכנית שלך זה האימון שעשית היום מהעדכון לוג שלך, שזה אומר שאולי כל מה שאני עושה פה זה לחיצה מיותרת על מקשים במקלדת, אבל בגלל שחזרתי אתמול לחיטוב אחרי הפסקה של חודש אני מתייחס לזה כלוריאציה של שריפת קלוריות 😃

פשוט ראיתי את ה5X5 ואמרתי "איזה יופי מורן עובר לטקסס הוא יגדל כמו חיה"
ואז ראיתי את ההמשך ואני כזה "מורן התחיל עם הטסט, הוא יגדל כמו חיה 😃 "

סתם, אני אומר אחרי שחשבתי שבכללי נפח זה דבר אחלה אם הגוף מגיב טוב לזה (אני מגיב מעולה לנפח גבוה)
ואם יתברר שאתה אכן סבבה עם זה אתה תתחזק באופן משמעותי,
אם לא אז לא..

אני שמח לשמוע שיש חילוקי דעות וחוות דעת שונות, לא ציפיתי למשהו אחר.

כמו שתום אמר, אני אדם שמעדיף את ההתנסות ולכן הלכתי על התוכנית בעיקר כי היא מאתגרת.
אשמח לעדכן כאן וגם אם אווכח שהתוכנית לא התאימה אני לא ממהר לשום מקום וצריך לזכור שבכל זאת מדובר בתחביב.
ואם לא נהנים מהתהליך, מה זה שווה?
;)

אני שמח לשמוע שיש חילוקי דעות וחוות דעת שונות, לא ציפיתי למשהו אחר.

כמו שתום אמר, אני אדם שמעדיף את ההתנסות ולכן הלכתי על התוכנית בעיקר כי היא מאתגרת.
אשמח לעדכן כאן וגם אם אווכח שהתוכנית לא התאימה אני לא ממהר לשום מקום וצריך לזכור שבכל זאת מדובר בתחביב.
ואם לא נהנים מהתהליך, מה זה שווה?
;)
להנות זה גם חשוב. השאלה היא איך תהנה מחר בבוקר 😆

White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן : ~ השיטה של Power House ~״:

עדכון לוג: 25/08/15

שבוע 1

BP - 85kg - 5x5
Incline BP - 70x8, 60x9, 50x11
Push Press - 50x2, 50x5, 50x5, 50x5, 50x5
BOR - 40kg - 3x12
hammer curls DB - 10kg - 3x10

חזרה לי הפציעה הישנה בגיד של הבייספס, מה שקרה לי פעם בטקסס בדיוק במשקל הזה..
כל האימון הייתי מבואס מזה אבל חצי נחמה שאין לי כאב באף תרגיל אחר כולל הפרס.
אעשה פרוטוקול פציעות בלחיצת חזה ובינתיים לא ארים כבד ואחזור בהדרגה.. עדיף לאבד התקדמות רצויה מאשר להגיע למצב שהגעתי בסוף המסה הקודמת שלא יכלתי להרים פלטה.

באינקליין התחרבש לי כל נושא...

קרא את שאר עדכון הלוג...

לאאאא הגלידה 😭😭😭😭

איזה פציעה פתאום בבייספס?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית