נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #2,021
מעלות, למה ציפית? 😆כשאני בא למכון במעלות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעלות, למה ציפית? 😆כשאני בא למכון במעלות
חבל שלא ראית תרוסי עם הבנץ 180 לרביעייה, והוא וחבר שלו אוהבים לישון על מכשיר אחר כל יום אבל הוא חזקהאמת שכשאני בא למכון במעלות אני פחות מרגיש שהשתנה משהו. הראק משמש בעיקר לחתירות, לבייספס ולשראגס, לפעמים לחצאי סקוואטים. לא ראיתי בנאדם אחד שם שמתקרב למקביל בסקוואט. בכל הפעמים שהייתי שם ראיתי שני אנשים עושים דדליפט, אחד עשה דדליפט רומני עם רצועות ידיים (מה שכן הוא עשה 180 קילו לאיה 6 חזרות, בחור די חזק) ואחד עשה בצורה ממש מכוערת (המדריך דיבר איתו בין הסטים ולא העיר לו מילה על הדדליפט המכוער). אבל כל פעם רואים שם שחיפים שעובדים על ידיים מכל זווית אפשרית במשך 40 דקות
שבוע 3
אימון חרא, כל האימון התפוצץ לי הראש ולא הייתי בפוקוס.
Deadlift - 120kg - 4x4 - המקרבים היו עייפים וזה הורגש עוד בסט אפ.
Classic Deadlift T&G - 100kg - 3x8
Jump Position Squat - 55x10, 55x7, 50x10 - בסט השני התחלתי לאבד כיווץ בגב התחתון ולא לקחתי סיכון בסט האחרון. אקפוץ במשקלים קלים יותר.
Muscle Clean - 50kg - 3x3 - עדיין עובד על טכניקה, המשקל לא כבד מידיי. יש סרטונים.
Farmers walk w/ Kettellbells - 24kg each hand - 60sec, 53sec, 50sec -קשה...
חלילה וחס ,אתה לא עושה חשק למות
🤭חלילה וחס ,אתה לא עושה חשק למות
דווקא דיבר איתו, זרק לו גם בדיחה לא קשורה (וראיתי את שימי מתעצבן מבפנים)ובנוסף ששימי היה במכון באותו זמן ,מקווה ששום מתאמן לא נהרג בטעות
כנסי ללוג שלו.חלילה וחס ,אתה לא עושה חשק למות
סבבה, אני אבדוק איך זה בפעם הבאה. תודה 😃אין תרגיל שבו המוט מתחיל לפני הכתפיים, הוא צריך להיות מתחת להן או טיפה מאחוריהן, אז תקרב אותו קצת אליך.
ההסבר שאני קיבלתי הוא שהשלב הראשון במשיכה הוא high pull כשהמוט צריך לעלות בקו ישר ולאחר מכן יש את הסיבוב.אני רואה הרבה תנועה שבאה מהידיים/אמות,
אני אשים דגש על העומק והמוט , תודה.וואלה זה פאקינג הרבה משקל אני חושב בשביל מאסקל קלין , 50 קילו . זה נראה לי כאילו אתה עושה שמה קורלס בסרטון השני (הבנתי שאתה אוהב את זה אבל בכל זאת) .
זה אמור להיות דומה לפאוור קלין , רק שזה מתרגל את כל השרשרת בלי מעורבות של ה"קפיצה" .
זאת אומרת ,המוט צריך להחליק קרוב מאוד לרגליים עד הברך , וממשיך עד לנקודה כאגרוף מעל הברכיים.
בנקודה הזאת אתה מתיישר בצורה מהירה .זאת אומרת , עד הרגע הזה , הגב שלך צריך להיות באותה זווית כל הזמן (תשב עוד טיפלה יותר עמוק ,זה לא דדליפט) .
מכאן אתה אמור לקבל את האנרגיה שהמוט יעוף ואתה רק עם הידיים עושה למוט "ראק" על הכתפיים .
בגלל זה אני חושב שזה משקל ממש גדול למאסל קלין (אני עושה במשקל כזה פאוור קלינים וזה כבר לא קל) ,תשאל את הבחור שהביא לי את התוכנית . כשהתחלתי לעשות פאוור קלינים הם נראו בדיוק ככה , תראה את הסרטונים ביוטיוב ותראה את כל הקיוז . תנסה לראות יותר סרטוני הדרכה אולימפים .
אני אשים דגש על העומק והמוט , תודה.
אתה עושה היי פולז?
דווקא לא כזה כבד לי בשלב המשיכה.
אני אתייעץ בנושא עם הוויטליפטרים מהמכון אצלנו.
תודה על כל המידע! אני אחפש סרטונים על זה
דודי ושימי הוא מאין בדיחה פרטית אצלהםדווקא דיבר איתו, זרק לו גם בדיחה לא קשורה (וראיתי את שימי מתעצבן מבפנים)
מי חשב שהוא יגיע בכלל 🙁
האמת שאני עושה רברס קרלז.. ולא רגילים.ולא כבד לך כי אתה עושה קורלס 😃
הוא בדיחה פרטית גם בינינו לא? 😆דודי ושימי הוא מאין בדיחה פרטית אצלהם
כל הזמן צוחקים עליהם ומשתפים זה לזה כשהם יושבים ביחד במכון
האמת שאתה צודק ,הבן אדם הזה הוא פוטנציאל לבדיחההוא בדיחה פרטית גם בינינו לא? 😆
כשאני חושב על זה, זה הופך אותו לבדיחה באופן כללי.
ומה הקטע עם הכובע המוזר הזה שהוא בא איתו תמיד?
בשביל להסתכל על מי שמתאמן.ואני לא יודעת ,באופן כללי אני לא מבינה למה הוא בכלל נמצא במכון