הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
האמת שכשאני בא למכון במעלות אני פחות מרגיש שהשתנה משהו. הראק משמש בעיקר לחתירות, לבייספס ולשראגס, לפעמים לחצאי סקוואטים. לא ראיתי בנאדם אחד שם שמתקרב למקביל בסקוואט. בכל הפעמים שהייתי שם ראיתי שני אנשים עושים דדליפט, אחד עשה דדליפט רומני עם רצועות ידיים (מה שכן הוא עשה 180 קילו לאיה 6 חזרות, בחור די חזק) ואחד עשה בצורה ממש מכוערת (המדריך דיבר איתו בין הסטים ולא העיר לו מילה על הדדליפט המכוער). אבל כל פעם רואים שם שחיפים שעובדים על ידיים מכל זווית אפשרית במשך 40 דקות
חבל שלא ראית תרוסי עם הבנץ 180 לרביעייה, והוא וחבר שלו אוהבים לישון על מכשיר אחר כל יום אבל הוא חזק

White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן : ~ השיטה של Power House ~״:

עדכון לוג: 10/09/15

שבוע 3

אימון חרא, כל האימון התפוצץ לי הראש ולא הייתי בפוקוס.

Deadlift - 120kg - 4x4 - המקרבים היו עייפים וזה הורגש עוד בסט אפ.
Classic Deadlift T&G - 100kg - 3x8
Jump Position Squat - 55x10, 55x7, 50x10
- בסט השני התחלתי לאבד כיווץ בגב התחתון ולא לקחתי סיכון בסט האחרון. אקפוץ במשקלים קלים יותר.
Muscle Clean - 50kg - 3x3 - עדיין עובד על טכניקה, המשקל לא כבד מידיי. יש סרטונים.
Farmers walk w/ Kettellbells - 24kg each hand - 60sec, 53sec, 50sec -קשה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

@Kakarot דותן\דורן אנערף איך שקוראים לו, שוב התחיל לזיין ת'שכל. עד מתי 😵

אני עד כדי כך חפרן? 🙄

וואי איזה מזל שבאתי מוקדם מהרגיל היום,
אני צריכה לדעת את הלוח זמנים שלו כדי לא להיתקל בו שוב
אי פעם.
ובנוסף ששימי היה במכון באותו זמן ,מקווה ששום מתאמן לא נהרג בטעות
@Kakarot דותן\דורן אנערף איך שקוראים לו, שוב התחיל לזיין ת'שכל. עד מתי 😵

אני עד כדי כך חפרן? 🙄
חלילה וחס ,אתה לא עושה חשק למות

ובנוסף ששימי היה במכון באותו זמן ,מקווה ששום מתאמן לא נהרג בטעות
דווקא דיבר איתו, זרק לו גם בדיחה לא קשורה (וראיתי את שימי מתעצבן מבפנים)
מי חשב שהוא יגיע בכלל 🙁

2 סטים מזוויות שונות.

@stitch - אני יודע שאתה לא מכיר את הקלין הזה, בעיקרון זו רק התנועה ללא ההתפרצות כמו ב PC.
איך הטורסו? הרגליים? נמוך מידיי?
אני יודע שאני צריך עוד לעבוד על החלק של אחרי המשיכה, איך זה?
פעם שניה שאני עושה את התרגיל.

50 קג (למי שלא עוקב אחרי הלוג)

באמת לא מכיר, אז לא כל כך יודע איך לשפוט.
אני רואה הרבה תנועה שבאה מהידיים/אמות, אבל אני לא יודע מה המטרה של התרגיל ואני גם דיי בטוח שתגיד לי שאני טועה ואין עזרה של הידיים 😃
מה שכן, אין תרגיל שבו המוט מתחיל לפני הכתפיים, הוא צריך להיות מתחת להן או טיפה מאחוריהן, אז תקרב אותו קצת אליך.

על מה לעזאזעל רבים אצלך ברקע 😆

אין תרגיל שבו המוט מתחיל לפני הכתפיים, הוא צריך להיות מתחת להן או טיפה מאחוריהן, אז תקרב אותו קצת אליך.
סבבה, אני אבדוק איך זה בפעם הבאה. תודה 😃
אני רואה הרבה תנועה שבאה מהידיים/אמות,
ההסבר שאני קיבלתי הוא שהשלב הראשון במשיכה הוא high pull כשהמוט צריך לעלות בקו ישר ולאחר מכן יש את הסיבוב.
שם הבעיה שלי, וגם בזמן המשיכה אני לא סגור אם הטורסו צריך להיות יחסית מאונך בזמן המשיכה או שפחות קריטי כל עוד המוט עולה בקו ישר.
אגב לגביי האמות, כנראה שהאחיזה גורמת לזה.. אולי אחיזה אחרת תפתור את זה?

בכל אופן תודה, כל ביקורת היא טובה 😃

וואלה זה פאקינג הרבה משקל אני חושב בשביל מאסקל קלין , 50 קילו . זה נראה לי כאילו אתה עושה שמה קורלס בסרטון השני (הבנתי שאתה אוהב את זה אבל בכל זאת) .
זה אמור להיות דומה לפאוור קלין , רק שזה מתרגל את כל השרשרת בלי מעורבות של ה"קפיצה" .
זאת אומרת ,המוט צריך להחליק קרוב מאוד לרגליים עד הברך , וממשיך צמוד עד לנקודה כאגרוף מעל הברכיים.
בנקודה הזאת אתה מתיישר בצורה מהירה .זאת אומרת , עד הרגע הזה , הגב שלך צריך להיות באותה זווית כל הזמן (תשב עוד טיפלה יותר עמוק ,זה לא דדליפט) .
מכאן אתה אמור לקבל את האנרגיה שהמוט יעוף ואתה רק עם הידיים עושה למוט "ראק" על הכתפיים .
בגלל זה אני חושב שזה משקל ממש גדול למאסל קלין (אני עושה במשקל כזה פאוור קלינים וזה כבר לא קל) ,תשאל את הבחור שהביא לי את התוכנית . כשהתחלתי לעשות פאוור קלינים הם נראו בדיוק ככה , תראה את הסרטונים ביוטיוב ותראה את כל הקיוז . תנסה לראות יותר סרטוני הדרכה אולימפים .

אה , ועוד :
אתה מכופף את הגב כשאתה עושה להם ראק ,כאילו אתה בא להתחיל לעשות פרס ריפטו סטייל (. תנסה להיות יותר זקוף .

וואלה זה פאקינג הרבה משקל אני חושב בשביל מאסקל קלין , 50 קילו . זה נראה לי כאילו אתה עושה שמה קורלס בסרטון השני (הבנתי שאתה אוהב את זה אבל בכל זאת) .
זה אמור להיות דומה לפאוור קלין , רק שזה מתרגל את כל השרשרת בלי מעורבות של ה"קפיצה" .
זאת אומרת ,המוט צריך להחליק קרוב מאוד לרגליים עד הברך , וממשיך עד לנקודה כאגרוף מעל הברכיים.
בנקודה הזאת אתה מתיישר בצורה מהירה .זאת אומרת , עד הרגע הזה , הגב שלך צריך להיות באותה זווית כל הזמן (תשב עוד טיפלה יותר עמוק ,זה לא דדליפט) .
מכאן אתה אמור לקבל את האנרגיה שהמוט יעוף ואתה רק עם הידיים עושה למוט "ראק" על הכתפיים .
בגלל זה אני חושב שזה משקל ממש גדול למאסל קלין (אני עושה במשקל כזה פאוור קלינים וזה כבר לא קל) ,תשאל את הבחור שהביא לי את התוכנית . כשהתחלתי לעשות פאוור קלינים הם נראו בדיוק ככה , תראה את הסרטונים ביוטיוב ותראה את כל הקיוז . תנסה לראות יותר סרטוני הדרכה אולימפים .
אני אשים דגש על העומק והמוט , תודה.
אתה עושה היי פולז?
דווקא לא כזה כבד לי בשלב המשיכה.
אני אתייעץ בנושא עם הוויטליפטרים מהמכון אצלנו.
תודה על כל המידע! אני אחפש סרטונים על זה

אני אשים דגש על העומק והמוט , תודה.
אתה עושה היי פולז?
דווקא לא כזה כבד לי בשלב המשיכה.
אני אתייעץ בנושא עם הוויטליפטרים מהמכון אצלנו.
תודה על כל המידע! אני אחפש סרטונים על זה

אני מתחיל לאט לאט להכניס תרגילי עזר מעולם הוויטליפטרים . אני ממש ממש אוהב את הצורה שלהם , ואת הכוח + מהירות . אז אני מתכנן ,כן .בנתיים אוסף מידע איך עושים אותם (תכלס אם היה איזה מישהו וויטליפטר הייתי שמח ,יש לנו כמה קרוספיטרים במכון אבל הם ליצנים נטו) .

ולא כבד לך כי אתה עושה קורלס 😃 . תחשוב שהידיים שלך ספגטי ,סתם חבלי נודלס שקשרת אותם למוט . הם שמה רק כדי שהמוט יהיה קשור לך לגוף ,שמישהו אחר לא יקח אותו ממך .

דווקא דיבר איתו, זרק לו גם בדיחה לא קשורה (וראיתי את שימי מתעצבן מבפנים)
מי חשב שהוא יגיע בכלל 🙁
דודי ושימי הוא מאין בדיחה פרטית אצלהם
כל הזמן צוחקים עליהם ומשתפים זה לזה כשהם יושבים ביחד במכון

דודי ושימי הוא מאין בדיחה פרטית אצלהם
כל הזמן צוחקים עליהם ומשתפים זה לזה כשהם יושבים ביחד במכון
הוא בדיחה פרטית גם בינינו לא? 😆
כשאני חושב על זה, זה הופך אותו לבדיחה באופן כללי.
ומה הקטע עם הכובע המוזר הזה שהוא בא איתו תמיד?

הוא בדיחה פרטית גם בינינו לא? 😆
כשאני חושב על זה, זה הופך אותו לבדיחה באופן כללי.
ומה הקטע עם הכובע המוזר הזה שהוא בא איתו תמיד?
האמת שאתה צודק ,הבן אדם הזה הוא פוטנציאל לבדיחה
ואני לא יודעת ,באופן כללי אני לא מבינה למה הוא בכלל נמצא במכון

ואני לא יודעת ,באופן כללי אני לא מבינה למה הוא בכלל נמצא במכון
בשביל להסתכל על מי שמתאמן.
בדגש על המילה "מתאמן".

פרסמתי אצלי בפייס איזה סרטון מקלטת ילדים שמצאתי ביו טיוב, ויש שם קטע של חיות מפלסטלינה כאלה..שלאחת החיות קוראים קרקפתא העורב משהו כזה..קיצר בכל פעם הוא בא אליי ואומר לי-"יש לך דש מקרקפתא העורב"
🤦‍♂️

(ואם את תוהה למה הוא אצלי בפייס...זה כי איכשהו הוא מצא אותי ושלח בקשת חברות ולא היה לי נעים לא לאשר)
ובכל פעם מחדש אני צוחק בצורה מזוייפת רק שיעזוב אותי וזה לא קורה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית