עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך עושים עם זה קורלז?
גרמת לי לגחך:sarcastic:תקשיב.. מורן יכול לעשות עם הכל קרלז.. 😛
שמח לשמוע 😁גרמת לי לגחך:sarcastic:
"קצת" יותר קטן חח אבל כן.
אותה תנועה כמו פטישים עם דאמבלים, פשוט לא היה לי כוח לקחת דאמבלים וזה היה לידי 😃אבל למה שמישהו יעשה עם זה קורלז
לא קל.יפה! (אין לי מושג איך עושים מאסל קלין:37mv:)
כן זו טכניקה שדורשת הרבה תרגול, לפני איזה 8 חודשים למדתי לראשונה את הקלין ביחד עם חבר שהוא וויטליפטר מתחרה לשעבר, ישב איתי הרבה על זה, התפיסה שהמוט עולה מהקפיצה והשראנס זה משהו שהתקשתי לקבל, לאט לאט כשמתרגלים את זה זה נכנס, אני חייב לציין שעד היום הקלין שלי נראה רע יחסית כי לא תרגלתי הרבה, סתם רציתי ללמוד אותו בשביל הידע האישי שלי כמאמן. אבל בשיטת הפאוור האוס אני מאמין שתוך כמה חודשים אתה עם מאסל קלין של 100 קילו?? 😃לא קל.
רק אימון אחרון הבנתי שהמרפקים צריכים לצאת החוצה ושאני לא אמור להפעיל יותר מידיי שרירים בהנפה.. בעיקר להשתמש בכוח המתפרץ.
לוקח זמן ללמוד את זה.. יש לי עוד הרבה מה לשפר.
גם הסט אפ..כל כובד המסה צריך להיות מרוכז בקצות האצבעות.. וקשה לי להגיע לזה.
הכל בראש בתכלס
🕴אסל קלין של 100 קילו??
אני מאמין בך, יש בך את הפאוור האוס 😵💫🥊🕴
100 זה שאפתני מידיי.. אבל ה 40 הרגיש לי כמו נוצה ברוח..אני מאמין שאם הטכניקה תיתפס לי אוכל להגיע ל 70-80 בכיף
תודה על העידוד.שלח מרפקים קדימה, אל תפחד יהיה בסדר.
ידוע, אבל דע לך שחוץ מחלק קטן (בחלק העליון) שהמוט טיפה זז קדימה ואז חוזר, המוט עולה ישר וכמו שצריך.תודה על העידוד.
אין לי בעיה עם המרפקים קדימה, זה דווקא יותר נוח להניף ככה.
שאר הסט אפ יותר מסובך מזה.
המשיכה מרגישה טבעית יותר, וקל יותר להרים מרפקים למעלה בזמן המשיכה.ועם המרפקים, נוח לך ככה? מדוע?
אבל שים לב שאתה נעצר פתאום והתנועה ממשיכה ונהיית לך רעידה מוזרה (שמים לב אליה אם מסתכלים על הכתף והיד שלך).המשיכה מרגישה טבעית יותר, וקל יותר להרים מרפקים למעלה בזמן המשיכה.
כשאני חושב על זה, גם בהיי פולז זה יכול לעזור
שבוע 4
מ.ג- 80 (הרבה מאנצ'יז אתמול)
Press - 51.5kg - 6x2 - התאוששות. קל מאוד, ללא חגורה.
BTN Press - 50x3, 50x3, 45x3, 45x3, 45x3 - לא היו פלטות קטנות אז 2 סטים ראשונים עם חגורה.
Incline BP w/drop sets- 80x3, 70x3, 60x3 | 70x3, 60x3, 50x3 - היו לי קליקים בכתף הימנית, אז הפסקתי אחרי 2 סטים.
Scarecrow - 4.5kg DB's - 3x10
Farmers Walk - 24kg kettelbells - 3x60 sec
קליקים בכתף, כאבים במקרבים, בברך שמאל גם קצת בתנועות מסויימות.
מוריד קצת מעומס...