נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
- פותח/ת השרשור
- #2,121
מה נסגר? פציעה בכתף, פציעה בברך, מה אנחנו זקנים?
תרגיש טוב, מקווה שתחלים מהר
אגב אתה יודע ממה זה נגרם?
מורן אני קורא את העדכונים האחרונים ואני רואה שאתה מתחיל להיפצע
ממליץ לך לעשות קצת מוביליטי לפני האימון שזה יותר תנועה ..
ואולי התוכנית יותר מידי כבדה עליך לדעתי אתה יכול להתקדם אחלה בSS חבל לעשות כל כך הרבה תרגלים שאפשר להתקדם עם כל כך קצת (SSׂ
תחשוב על זה
חוץ מזה מאחל לך שתרגיש טוב ללא פציעות 😁
חברים לא מדובר בפציעה רצינית 😃
מה שקרה לי עם הברך הוא שהעמסתי יותר מידיי בתרגילי פרונט ו HB סקוואט כשזה הגיע לדרופסטים ופאוז סקוואטס וכדי לסיים כמה שיותר מהר את הדרופ סטים התחלתי להעמיס משקלים גבוהים יותר ולרדת עמוק יותר כדי להשתמש בבאונס שבתחתית.. כתוצאה מכך לא נמנע שהברכיים ייצאו קדימה ואחת הברכיים אכן לא עמדה בעומס והיה כאב קל בתנועה מסויימת של הברך (סיבוב החוצה בעיקר).
ב LB אין לי כאבים כך שאני אמשיך בתוכנית כרגיל ביחד עם טיפול בקרח כל כמה זמן.. בגדול אין לי כאבים שמגבילים אותי בתנועה היומית.
"הפציעה" בכתף התחילה באימון חזה האחרון.. כשהרגשתי קליק בכתף הימנית אבל לא ייחסתי חשיבות.. בדיעבד אני יודע שזה קרה כשניסיתי לעשות בפעם האחרונה היי פולז עם 60 ק"ג והיה לי קשה מידיי..הקליק מופיע לי כרגע רק בלחיצת חזה בבור ולא בשום תרגיל אחר או באף תנועה אחרת ביום יום..
את ה SS עשיתי (כמה שהספקתי ב-2 הסבבים שעשיתי אותה..) ואני פשוט לא אוהב את התוכנית הזאת.
אין ספק שהיא מעולה אבל פשוט לא בשבילי.
התוכנית הנוכחית פתחה בפניי דלתות מעולם ה WL ותרמה משמעותית באופן היפרטרופי כך שמזה אני די מרוצה בסה"כ....
עשיתי 3x3 עם 95% מה RM1 שלי מלפני 5 שבועות, סה"כ נראה לי שזה לא רע 😃
כנראה שבסוף התוכנית אעבור ללינארית כדי להוריד קצת מהעומס השבועי...