הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
מה נסגר? פציעה בכתף, פציעה בברך, מה אנחנו זקנים?
תרגיש טוב, מקווה שתחלים מהר
אגב אתה יודע ממה זה נגרם?

מורן אני קורא את העדכונים האחרונים ואני רואה שאתה מתחיל להיפצע
ממליץ לך לעשות קצת מוביליטי לפני האימון שזה יותר תנועה ..
ואולי התוכנית יותר מידי כבדה עליך לדעתי אתה יכול להתקדם אחלה בSS חבל לעשות כל כך הרבה תרגלים שאפשר להתקדם עם כל כך קצת (SSׂ
תחשוב על זה
חוץ מזה מאחל לך שתרגיש טוב ללא פציעות 😁

חברים לא מדובר בפציעה רצינית 😃
מה שקרה לי עם הברך הוא שהעמסתי יותר מידיי בתרגילי פרונט ו HB סקוואט כשזה הגיע לדרופסטים ופאוז סקוואטס וכדי לסיים כמה שיותר מהר את הדרופ סטים התחלתי להעמיס משקלים גבוהים יותר ולרדת עמוק יותר כדי להשתמש בבאונס שבתחתית.. כתוצאה מכך לא נמנע שהברכיים ייצאו קדימה ואחת הברכיים אכן לא עמדה בעומס והיה כאב קל בתנועה מסויימת של הברך (סיבוב החוצה בעיקר).
ב LB אין לי כאבים כך שאני אמשיך בתוכנית כרגיל ביחד עם טיפול בקרח כל כמה זמן.. בגדול אין לי כאבים שמגבילים אותי בתנועה היומית.

"הפציעה" בכתף התחילה באימון חזה האחרון.. כשהרגשתי קליק בכתף הימנית אבל לא ייחסתי חשיבות.. בדיעבד אני יודע שזה קרה כשניסיתי לעשות בפעם האחרונה היי פולז עם 60 ק"ג והיה לי קשה מידיי..הקליק מופיע לי כרגע רק בלחיצת חזה בבור ולא בשום תרגיל אחר או באף תנועה אחרת ביום יום..

את ה SS עשיתי (כמה שהספקתי ב-2 הסבבים שעשיתי אותה..) ואני פשוט לא אוהב את התוכנית הזאת.
אין ספק שהיא מעולה אבל פשוט לא בשבילי.
התוכנית הנוכחית פתחה בפניי דלתות מעולם ה WL ותרמה משמעותית באופן היפרטרופי כך שמזה אני די מרוצה בסה"כ....
עשיתי 3x3 עם 95% מה RM1 שלי מלפני 5 שבועות, סה"כ נראה לי שזה לא רע 😃

כנראה שבסוף התוכנית אעבור ללינארית כדי להוריד קצת מהעומס השבועי...

ממליץ לך לעשות קצת מוביליטי לפני האימון שזה יותר תנועה ..
תודה, אני עושה מוביליטי לדלתות האחוריות לפני כל סקוואט..
יש לך תרגילי מוביליטי טובים שאתה ממליץ?

חברים לא מדובר בפציעה רצינית 😃
מה שקרה לי עם הברך הוא שהעמסתי יותר מידיי בתרגילי פרונט ו HB סקוואט כשזה הגיע לדרופסטים ופאוז סקוואטס וכדי לסיים כמה שיותר מהר את הדרופ סטים התחלתי להעמיס משקלים גבוהים יותר ולרדת עמוק יותר כדי להשתמש בבאונס שבתחתית.. כתוצאה מכך לא נמנע שהברכיים ייצאו קדימה ואחת הברכיים אכן לא עמדה בעומס והיה כאב קל בתנועה מסויימת של הברך (סיבוב החוצה בעיקר).
ב LB אין לי כאבים כך שאני אמשיך בתוכנית כרגיל ביחד עם טיפול בקרח כל כמה זמן.. בגדול אין לי כאבים שמגבילים אותי בתנועה היומית.

"הפציעה" בכתף התחילה באימון חזה האחרון.. כשהרגשתי קליק בכתף הימנית אבל לא ייחסתי חשיבות.. בדיעבד אני יודע שזה קרה כשניסיתי לעשות בפעם האחרונה היי פולז עם 60 ק"ג והיה לי קשה מידיי..הקליק מופיע לי כרגע רק בלחיצת חזה בבור ולא בשום תרגיל אחר או באף תנועה אחרת ביום יום..

את ה SS עשיתי (כמה שהספקתי ב-2 הסבבים שעשיתי אותה..) ואני פשוט לא אוהב את התוכנית הזאת.
אין ספק שהיא מעולה אבל פשוט לא בשבילי.
התוכנית הנוכחית פתחה בפניי דלתות מעולם ה WL ותרמה משמעותית באופן היפרטרופי כך שמזה אני די מרוצה בסה"כ....
עשיתי 3x3 עם 95% מה RM1 שלי מלפני 5 שבועות, סה"כ נראה לי שזה לא רע 😃

כנראה שבסוף התוכנית אעבור ללינארית כדי להוריד קצת מהעומס השבועי...
ידעתי. מפה זה מתחיל, ועוד חודש כבר תהיה קרוספיטר. איך נפלו גיבורים :(

ידעתי. מפה זה מתחיל, ועוד חודש כבר תהיה קרוספיטר. איך נפלו גיבורים 😭
אין סיכוי חח
אני רואה את הווליום שלהם באימונים, ואיך שהם מפורקים אחרי כל אימון.. לא רואה ממטר את התוכנית שלי.
לא מעוניין.... גם WL אני לא ממש מעוניין בסנאצ'ים וכאלה.... אבל כתרגילי עזר זה די כיף כל הקלינים האלה.

מעולה, תודה!
מורן באמת שלדעתי תעבור לטקסס או SS אלה תוכניות הרבה יותר שפויות ממה שאתה עושה זה מתאים לכאלה שיש להם 250 סקוואט וכבר לא מתקדמים באופן שבועי
בכל מקרה זאת דעתי שיהיה בהצלחה אחי 😃

מורן באמת שלדעתי תעבור לטקסס או SS אלה תוכניות הרבה יותר שפויות ממה שאתה עושה זה מתאים לכאלה שיש להם 250 סקוואט וכבר לא מתקדמים באופן שבועי
כבר אמרנו לו את זה אבל הוא רצה לנסות אז שינסה. בינתיים התוצאה היא 2 פציעות אבל נראה אולי בהמשך תהיה גם התקדמות במשקלי העבודה 😃

תודה אחי,
הטקסס עוד יבוא זמנה.. עוד לא עשיתי אותה כמו שצריך 😃
אולי אעשה אותה בבלוק נפח הבא אחרי שאנוח מהווליום הזה.
עם SS סיימתי.. לא מעוניין בתוכנית.

תודה אחי,
הטקסס עוד יבוא זמנה.. עוד לא עשיתי אותה כמו שצריך 😃
אולי אעשה אותה בבלוק נפח הבא אחרי שאנוח מהווליום הזה.
עם SS סיימתי.. לא מעוניין בתוכנית.
אז לך על טקסס לדעתי אתה תתקדם בה הרבה יותר עם הרבה פחות כאבי ראש 😃

כבר אמרנו לו את זה אבל הוא רצה לנסות אז שינסה. בינתיים התוצאה היא 2 פציעות אבל נראה אולי בהמשך תהיה גם התקדמות במשקלי העבודה 😃
כבר עכשיו יש התקדמות במשקלי העבודה, אבל שוב.. לי יש מטרות שונות וזה בסדר.
כל אחד שיעשה מה שטוב לו.

המטרה שלך היא לא לצבור מסת שריר ולהתחזק?
כמובן.
אני לא מתחזק? לא צובר מסת שריר?
גם מתחזק וגם צובר מסת שריר, תתפלא.

עשיתי לפני 5 שבועות סינגל של 110 סקוואט, ועכשיו יש לי 105 ל 3x3.
עשיתי 130 סינגל דדליפט לפני 5 שבועות ואימון הבא יש לי 130 ל 3x3, ואם לא הקליק בכתף.. הייתי מתקדם גם בזה.

מכל תרגילי ההיי פולז, גוד מורנינג בסגנון WL, תרגילי פרס למיניהם.. צברתי יותר מסה בפלג הגוף העליון מאשר תוכניות כמו ה SS והלינארית.
שכבודן במקומן מונח.

אני לא מבין מה הטענה שלך.

כמובן.
אני לא מתחזק? לא צובר מסת שריר?
גם מתחזק וגם צובר מסת שריר, תתפלא.

עשיתי לפני 5 שבועות סינגל של 110 סקוואט, ועכשיו יש לי 105 ל 3x3.
עשיתי 130 סינגל דדליפט לפני 5 שבועות ואימון הבא יש לי 130 ל 3x3, ואם לא הקליק בכתף.. הייתי מתקדם גם בזה.

מכל תרגילי ההיי פולז, גוד מורנינג בסגנון WL, תרגילי פרס למיניהם.. צברתי יותר מסה בפלג הגוף העליון מאשר תוכניות כמו ה SS והלינארית.
שכבודן במקומן מונח.

אני לא מבין מה הטענה שלך.
מורן זה שאתה תותח זה ידוע וכל הכבוד לך
רק מה שלדעתי זה שטקסס תעשה את העבודה לא פחות טובה ממה שאתה עושה עכשיו ..

אתה גם נורא מזלזל בקרוספיטרים אבל שתדע לך שאצלנו לפחות, הם מרימים משקלים די מרשימים ובווליום מהיר.. שרק זה די מרשים וכואב לראות.
וכמעט כולם נראים מעולה, מסת שריר יפה על אחוז שומן נמוך.. ואני לא מדבר על המוזרקים 😃
אבל זה סגנון אחר, שצריך לאהוב..
לא בשבילי 😃

רק מה שלדעתי זה שטקסס תעשה את העבודה לא פחות טובה ממה שאתה עושה עכשיו ..
מסכים בהחלט.
לתוכנית הספציפית יש פחות יתרון בהתקדמות בכוח ויותר יתרון בנישות אחרות.
שעניינו אותי יותר כרגע ורציתי לנסות 😃
בכל מקרה בעוד 4 שבועות אני מסיים אותה.

מסכים בהחלט.
לתוכנית הספציפית יש פחות יתרון בהתקדמות בכוח ויותר יתרון בנישות אחרות.
שעניינו אותי יותר כרגע ורציתי לנסות 😃
בכל מקרה בעוד 4 שבועות אני מסיים אותה.
בסדר גמור שיהיה בהצלחה ואתה עושה אחלה עבודה ומגיע לך כל הכבוד 👏

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית